kalimera

Nu ar drygt 1300 bilder tagna, magen ar fylld med god mat, huden ar varm och Grekland ar alldeles uuunderbart! Imorgon ar man hemma, hors da! puss!

21

Hej sockertoppar! Har i Grekland ar det varmt, sjukt varmt faktist! Dagarna spenderas till mesta del i vattnet, for att svalka av sig. I och for sig fungerar det inte sa bra, eftersom det ar 28 grader i havet!!! Tyvarr har det varit rod eller gul flagg nastan varje dag ... Man kan enda inte halla sig fran vattnet, sa vi badar enda. Man far vara pa sin vakt bara....

Idag har det varit nast sista kvallen, det kanns sa konstigt att man ska hem snart... Aven fast det kanns som om vi har varit har saaaa lange.. Jag kommer verkligen sakna Grekland, varmen och vatten.. OCH MATEN.. ja allt faktist!

Nu ska jag nog springa till rummet! Goodbye people!

IN.KA

Hej Vanner! Hur mar ni? Jag mar toppen och fortsatter glassa runt i Grekland! Vi har befunnit oss vid poolen tva dagar i streck nu for att det ar rod flagg, lite synd eftersom havet ar saaaa underbart! Samtidigt ar det lite skont att det blaser lite. Vet ni vad? Maten ar sa otroligt god har! Grekisk sallad med tomater och fetaost, yammi!

Snart ska vi ut och shoppa, kvallsoppet i Chania! Trevligt va? Jag har redan spanat in nagra godingar som jag ska sla till pa :) Sa vi hors senare, pusshej!

ps, bilderna kommer nar jag ar hemma, for att jag kan inte ladda upp pa hotellets dator ..

Greece

Hej vanner! Jag ar i Greekland och det ar super mysigt har! Typ 35-40 grader!! Jag njuter i alla fall varje sekund utav detta paradis. Just nu sitter jag pa nagot retro internet cafe och snart ska vi ut och kaka =) Jag ville vall egentligen bara skriva att jag lever och har det jatte bra! Vi hors sakert nagon mer gang!

puss sa lange!

I fell in love at the seaside

Nu är det full hå här hemma, kan man säga så? Jag är alltid seg med min packning men jag tror att jag är klar nu! Vi drar 03.20 inatt... Lovely! Det ska verkligen bli skönt att komma iväg till Grekland. Bara få ta det lugnt, äta god mat, sola&bada!

Nu får vi bara hoppas att flygresan går bra! Vår familj har nämligen haft lite otur när vi har flugit, men det är en annan historia! Bland annat en nödlanding, 5 timmars försening, 12(!) timmars försening osv, ligger i bagaget.

Nu måste jag fixa det sista... puss

it's different now

staden. oliva. fika. prata. mysa.

Once upon a time


I brist på annat, en tråkig video!

######################

Hej finingar! Idag har det varit en toppen dag ! Jag åkte med Helena som sällskap för att kolla i lite affärer. Jag hittade lite mer än vad som var tänkt, men ibland har man sina shoppingdagar! Jag köpte en urgullig bikini, som jag har spanat på länge. Den följer definitivt med i resväskan till Grekland. På fredag bär det iväg, klockan 05.55.... :S


puss

I'm not alone

Jag säger godnatt med denna underbara låt , som det nu är bestämt att jag och Line ska köra på elevkonserten :)
puss

I follow you

Hej people! Hur mår ni? Jag mår väldigt bra , även fast det far väldigt mycket tankar i mig just nu.. Om både det ena och det andra. 

Det blev en heldag på Gröna Lund, denna dag. Med några kära barndomsvänner:) Helt enkelt en väldigt mysig dag! Vi åkte Insane hela 5 gr, vilken kick man får av den alltså :D Jag måste bara berätta en underlig händelse. Jag och min vän som är född 93 (hon har nyligen fått reda på sina gymnasieval), står och pratar. Vi pratar om gymnasium, intagningspoäng, intagningsprov och regler mm. Vet ni vem som dyker upp precis då? Jo, en meter framför mig står min SYO och säger hej! Liiiite läskigt faktist :)

puss <3


focus

Efter en väldigt trevlig grillkväll hemma hos några vänner har jag beslutat att jag ska släcka tidigare idag... Jag gillar inte att sova så länge på mornarna, det känns som om jag förlorar halva dagen.
 


Jag känner mig otroligt lättad över en sak. Jag har gått och tänkt väldigt mycket på skolan den sista tiden (även om det är sommarlov). Jag tog verkligen ut mig i slutet av åttan och jag mådde väldigt dåligt. Skolan tog över hela mitt liv, jag gick och tänkte på skolan hela tiden (även om jag inte pluggade just då), jag kände att jag inte kunde lägga ner tid på att ha kul med mina vänner och jag kände en enorm prestationsångest.

Prestationsångest, men för vem och varför? Det vet jag inte... Jag tror att det var för mig själv. Jag ville väll bevisa att jag också kunde! Nu i efterhand inser jag att det verkligen inte var värt det. Det var inte värt att tappa sin glädje för lite bättre betyg, i alla fall inte för mig.

Jag har i alla fall bestämt att i nian ska jag ha ett mål, vara lycklig. Självklart menar jag inte med detta att jag ska skita i skolan. Jag ska verkligen satsa i nian och jag kommer känna mig stolt över mina slutbetyg, det vet jag. Jag ska liksom inte ta det så allvarligt, mer som en nypa salt. Jag vill liksom inte hetsa upp mig allt för mycket. Jag har insett att nians betyg endå inte är så allvarliga, allvaret har verkligen inte börjat än.

Jag kommer verkligen att försöka unna mig tid, då jag ska ha kul och inte ångest över skolan. Sedan ska också väldigt mycket tid läggas på skolan och pluggandet, men inte mer än vad jag klarar av. För glädjen ska finnas där, det är bestämt!

Visst låter det bra, mamma? :)
Nu ska jag bara fortsätta njuta av sommarlovet!

man kan inte vara vackrare


syster

only thing i ever could need

Hola amigos! (ungefär här slutar mina spanska kunskaper) !
Hur mår ni ? Jag mår otroligt bra! Det är wonderful med sommarlov! Morgonen har spenderats med min kära vän i knät, gitarren... Sitter och gör lite covers på bland annat, Disturbia, Bottle it up, Give me a call mm :)

Jag och syster ska springa ner till ica och fixa lite käk nu, vi hörs !

ursäkta mig för ett otroligt tråkigt inlägg...

en gård full med djur

Hej människor! Idag har jag varit inne i staden för att äta och kolla på fotboll, Djurgården-Elfsborg. Jag blev i alla fall positivt överraskad över Djurgårdens spel, det var inte så dåligt som jag trodde. Resultatet behöver vi ju inte prata om, fast jag tycker att det var ganska orättvist eftersom Djurgården hade spelet hela andra halvlek... Vet ni vad? Fredrik Reinfeldt var på djurgårds matchen. Han är tydligen djurgårdare :) I och för sig inte så konstigt, eftersom alla kloka människor är difare!

VI hörs senare , puss

============




I miss you, you know I really do

Hej vänner! Jag mår toppen förutom att jag är lite trött. Jag är nu hemma igen, i Stockholm. Väldigt skönt faktist! Borta bra men hemma bäst, brukar man ju säga:) Mycket har hunnits med på bara några få dagar, jag har hälsat på släktingar, solat&badat, shoppat, kollat på fotboll och ätit massa gott! Hotellfrukost är faktist inte helt fel...

Nu sitter jag och degar framför datorn och tv'n, haha.. Om det hade varit den 4 maj hade jag haft värsta dåliga samvetet men nu är det faktist den 18 juli och jag har sommarlov!! Inga måsten och ingen skola, jag älskar det..

Nu ska jag sluta skriva en massa onödigt...
kiss

a life of sanity and dignity


VARNING alla känsliga, detta kan man se om man vandrar på kvällarna!


cirka 5-6 centimeter...

Sandra visade en bild på en spindel i hennes blogg för ett tag sen och den tyckte jag var mycket värre!

GBG

Hej vänner! Hur mår ni? Själv mår jag super! Dagen har spenderats i centrala göteborg med familjen. Alldeles för god mat har ätits, pengar har spenderats, fötterna gör ont och jag känner mig helt enkelt som värsta turisten! Med andra ord är det, SEMESTER! Nu ligger både jag och mamma i hotell sängarna och knappar på våra teknikprylar för att vi ska få känna oss uppdaterade, haha:) Vi är helt enkelt tvugna! Men nu ska nog ipoden också få lite semester! Puss<3 Btw, imorgon ska vi vara i skärgården, mysigt!

Landet långt, långt borta

Hej vänner. Just nu lånar jag någons nätverk med ipoden, mohaha:) den största delen av dagen har spenderats i en bil till västkusten, sovandes. Jag var ganska trött efter gårddagen. Nu ska vi till hotellet, vi hörs senare:) puss<3

Allsång på skansen

Allt var jätte mysigt och även om vi väntade i över 10 timmar på att det skulle börja, tyckte jag att det kändes som ungefär 3 timmar. Tiden gick jätte fort eftersom de repade hela dagen :) Detta måste vi göra om tjejer!
Bildbomd, helt enkelt!

Tre super snygga nördar!

Jag som försöker beskriva en väldigt stark känsla.. HAHA!

När det började regna satt vi invirade i plast :P

Amanda blev sååå glad när hon fick en bulle av Anders Lundin (:

Sedan kom dessa två filurer, plus Helenas panna!

Allsång, Alexander Rybak <3

Pose it!

Snyggingar!

Haha, vi är konstiga!

När vi lämnade skansen såg vi LarzKristerz turné buss, som pricken över i'et, eller hur ??? :P

when i'm gone

Hej vänner!
Nu blir det ALLSÅNG PÅ SKANSEN, hela dagen...

Uppdaterar tidigast ikväll :)
puss

It doesn't matter who's wrong or right, just beat it

1000 personer kan inte ha fel, däh ä kuul!

Hej bloggen!
Idag har jag, Amanda, Jennifer och Helena haft allsångsmöte! Haha, vi fick väll i alla fall lite bestämt, lite iaf :) Det blir helt enkelt allsång på skansen imorgon, med Alexander Rybak! Vi ska dit tidigt också, så vi får bra platser! Naaajs! Jennifer ville att vi skulle skaffa fram en norge flagga som vi ska vifta med, men vi får se hur det blir med det :P Jag tycker i alla fall att alla ska spana in fem fnittriga tjejer på TV imorgon!

Ikväll ska jag och Helena på fotboll. Göteborg-Aik, närmare bestämt! Så nu måste jag slänga i mig lite käk..
puss

VIlken sööööt nööörd, eller hur???

my love is working!!! ;)

Hej människor :)
Jag har varit sååå duktig, haha. Nu måste jag skryta (A) Jag har städat&rensat hela min garderob. Något som jag behövt göra i kanske 2 år snart... Samtidigt har jag dansat och sjungit till hela min disco lista på spotify. Allt blir mycket roligare då! Life is a musical, right?

Eftersom jag har gjort mig av med kläder jag inte använder ( kläder som är sönder mm) måste jag nog åka och köpa lite nya underkläder. Jag har insett att jag inte har trosor så att det räcker till semestern...Det ska inhandlas idag, med mamma och syster!


Nej, nu ska naglarna lackas.
puss


it's violation


Vi kom, Vi såg, Vi blev leriga!



vi är allt bra underliga :)

borta bra, men hemma bäst

Hemma. Trött. Härlig Vecka. Vänner. Fotboll. Bör umgås med familjen = Uppdatering ikväll.

09.11


Nu drar jag med dessa tjejer till Borlänge. Ses om en vecka!
Tjingeling!

vinyl 107.1


people always told me be careful of what you do

Hej människor !
Idag har det varit en seg dag, med sol, åska, regn och sen sol igen? Det sista till dalecarlia har fixats. Imorgon åker vi, närmare bestämt 10.30. Det ska bli kul :) Innan middagen måste jag nog packa ner allt...

Påtal om något helt annat... Jag är lite glad för att Orangina har börjat säljas i Sverige. När jag var liten och utomlands drack jag alltid det. Nu finns det här, super! Taste it!

bild från google

The best music, ever!

http://open.spotify.com/user/johanssonsnr1/playlist/0rPhKAguEsqMnZnB8b97CE

Alla med spotify, klicka!



Sån här musik gör mig glad, vilket humör jag än är på! :)

did you mean silence?




Hej människor! Vädret är underbart och jag ska inte klaga. 33 grader i skuggan, I like:) Tyvärr ser det inte så bra ut nästa vecka, då Dalecarlia spelas. 10 grader och 13 mm regn på tisdag, usch. Aja, det finns väl inte så mycket mer att göra än att packa ner vinterjackan... Nog pratat om väder!

Förmiddagen spenderades med syster, vi hade vattenkrig. Hahah, det var riktigt najs. Vattenkrig, då menar jag: Jag håller i vattenslangen samtidigt som jag med ett flin riktar den mot syster som springer runt i trädgården och skriker att det är orättvist. Mohahahhaa:) Någon fördel ska man väl ha när man är storasyster, eller hur? Jag älskar dig i alla fall, plutten. Du får ge igen, någon gång.

kiss

a clear sky just wouldn't feel right ?!?



lyssna, lyssna, lyssna... en drog!
Nu, träning!

the ocean


I'm driving one of your cars

hej vänner! Idag har det hunnits med mycket, tandläkar besök, mormor&morfar besök, varit på stranden och träning. Nu ska jag äntligen ta det lugnt, härligt! Det är verkligen det bästa med sommarlov, att bara kunna slappna av. Jag älskar känslan av att inte vara stressad. Att bara kunna slappna av en hel dag och göra det man känner för, sååå otroligt skönt. Samtidigt känner jag att jag inte bara kan ta det lugnt, jag har någonting i mig som säger att jag måste göra saker. Jag känner att jag måste "utnyttja" sommarlovet mer. Jag menar, göra alla saker man tänkt att man ska göra och skapa minnen. Är det någon som förstår hur jag tänker?

Nu ska jag bara ta det lugnt och umgås med min familj! Lovely!

RSS 2.0