plugggggg

Sitter med matte och fysikböckerna. Har inget annat val, hehe.

stranger, please tell me your secrets

music1234

Hihihi, vår nya bas som jag gått och blivit kär i! Så otroligt kul att spela på den.
När vi ändå talar musik, idag hade vi första ensemble A lektionen. Ska bli superkul, ser fram emot året och kursen jätte mycket! Repade även med bandet mitt efter skolan. Vi körde en hel del nya låtar och jag tror det kommer bli awesomeee. Älskar att vi har en bas!

You're holdin' me again

we own the sky

the changing one

Är inne i någon slags inspirationsbubbla för tillfället. Vill bara vara kreativ och skapa. Sjunga och spela. Idag har jag varit på ett väldigt roligt jobb och på hemvägen var det jag som körde bilen. Från Sala till Stockholm. Älskar att köra! Är så taggad på körkort. Hehe!

with every piece of you

Lite trevliga stunder från de senaste dagarna!! ÄLSKAR bilden på Linn! Vi har liksom gått och köpt en bas :D

jag ska spela en melodi

Vardagen är igång! Idag var jag och hämtade M&M på dagis/skola! Vi hade det sååå mysigt. Riktigt fina barn det där! Jag har även varit och repat med mitt underbara band. Vi har lite nya saker på g och allt är super kul samt spännande. Bubblar av lycka nu. Jag är så taggad inför hösten. Allt kommer bli så bra!!!

Mitt band!

Hihi, snodde bilden av Becca! Ville mest bara säga att jag gillar er <3 http://baylakevocals.se

KALAS

Fina Sosso fyller år idag. Det firade vi med lite kalas efter skolan. Nice! Nu ska jag sjunga och spela gitarr! C u!

FREDAG

Har haft ett gäng trevliga timmar. Igår efter skolan(skolfoto endast) gick tjejerna från klassen och tog en fika. Vi pratade och hade det jätte trevligt. Efter sisådär 4 timmar (!) på caféet, drog jag till Erik där det fanns en massa fina vänner. Vi lagade trerätters och hade det mysigt tills det ljusnade. Imorse fick jag frukost på sängen (soffan hehe) och efter ett tag åkte jag mot enskede för att se systerns match.
Fina tjejer från klassen på café
Jag och Sosso
Toast skagen till förrätt
Tjejerna fixade maten....
Lite nice snacks framåt småtimmarna!
Smoothiefrukost!

+ HEART

Denna torsdagskväll har jag hängt med tjejerna på stan. Vi åt middag på Friday's vid Stureplan och sen drog vi vidare mot rålis för utomhusbio. Vi glömde bort tiden lite, så vi kom en timme efter att filmen startat och vi drog innan den var slut. Hehe. Alltså blev det ganska lite film, men jag får ta och ge Black Swan en chans någon annan gång. Mina tjejer är bäst. Är så glad över alla fina vänner som finns i min omgivning! Nu ska jag sova. Skolfoto imorgon bitti!

First school day

Hej människor. Har faktiskt haft en väldigt bra dag! Mycket bättre än igår då jag jobbade nio timmar... Skolan började och det var kul att få träffa alla igen. Schemat var bra så nu är jag faktiskt ganska taggad inför läsåret! Efter skolan tog några tjejer från klassen en kaffe på Waynes. Sedan drog jag och klippte mig lite spontant. Blev jätte nöjd! Nu är jag påväg in mot stan, ska ha en mysig kväll! Vi hörs senare.

just like a carousel


On and on and on we go
Just like a carousel that's lost control
And we don't know why, we don't know why
We go and go and go in circles

-
Så rätt!

hej å hå LYCKA

FREEZE ON - FRED - SW

I'm home again! Det har varit en sjukt bra festival med grymma konserter och trevligt folk. Efter sisådär 3-4 timmars sömn per natt kände man sig lite halvt seg när man kom hem igår. Det resulterade i 17,5 timmars sömn. Nice. Vädret var helt sjukt. På nätterna blev det 0 gradigt. Sjukt kul att vårt tio-manna tält inte användes de sista dygnen. Vi gav upp helt enkelt och sov i husvagnar, bilar, lador och bland brandmän(?). Såft. Känner mig alldeles lycklig inombords på grund utav all ny musik att lyssna på. Bäst var Kadawatha, Loney Dear, Paper Route, Pedros, Looptroop Rockers och Gungor. Det bästa jag varit med om på länge var Balkan festen sista kvällen. Så galet! Aldrig varit med om något liknande. Vi dansade hela natten!

F!KA

Halft död åkte jag och tjejerna hem till Jacqueline med fika. Stackarn var tvungen att stanna hemma istället för att följa med till frizon, eftersom hon bröt benet för en vecka sedan. Vi berättade om allt som hade hänt och hur mycket vi frös om nätterna. Vi taggade inför nästa år och planerade husvagn! Så värt det hade varit....

Frizon

Byebye! Detta kommer bli grymt!

tänker

är uppe och tänker.

after all we're still here

Efter jobbet blev jag upplockad av familjen. Vi åt på vapiano stureplan. Mysigt, mysigt! Jag åt pasta och till efterrätt köpte vi pannacotta och chokladkaka. Mumssss! Efter det såg vi djurgårn' möta gais på stadion. En riktigt rolig fotbollsmatch att se på! Sedan drog jag och träffade ett gäng vänner + ett födelsedagsbarn. Vi åt jättttteeee goda cupcakes! Nu är jag mätt. Haha. Sleeep tight!

inte som allt annat.

helt ok!!!

Ibland vandrar man runt på en båt och hittar lite snygga bilder!
Idag har jag jobbat nio timmar och efter jobbet åkte jag ut och övningskörde. Kör mer och mer i trafik nu så det är kul! Känner mig riktigt taggad på körkort! Nu ska jag mysa i sängen med serien sjukhuset (tv3play). Hihi. Jobbar imorgon också! Och på kvällen ska jag vara barnvakt åt två charmiga barn. Ska bli jätte kul! :D

yours to take

Hej världen. Igår var vi ett väldigt stort gäng som hängde vid Görväln in på natten. Trevligt att träffa lite saknade ansikten. Idag har jag hängt på Gröna Lund med tre andra girls. Soft! Sweet dreams.

i den fina tunna linjen mellan din och min värld

Fin kväll! Vi tog cyklarna till spåret och sprang. Sedan for vi vidare till klipporna på ön och svalkade oss med ett dopp. Vi pratade, åt frukt och när det började mörkna begav vi oss hemåt. Imorgon blir det en nice dag. Jag och Bella ska troligtvis (om planerna går som de ska) bygga upp ett militärtält(10manna) på min trädgård. Vad tycker ni om att köra en tävling här på bloggen? Hur många timmar kommer det ta för oss två, icke-vana-tält-tjejer att bygga upp det tältet? Hahaha! Vinnaren får en....? Hmm, ska tänka på det! Återkommer!
.
Nu ska jag ta och göra något av en favoritsyssla, såhär på kvällen - Se på någon nörd dokumentär om kroppen, sjukhus eller annan vetenskaplig fakta. God natt!

VARMT

Svettig och sliten brud! Har slitet på jobbet (och ja, jag klagar - cero aircondition på jobbet!!!!) denna dag. Nu ska jag i alla fall äta middag med familjen och sen ska jag ut med Helena för att träna. Taggad!

blå lagunen

Har varit ute vid blå lagunen med bella idag. Det har varit varmt, soligt stundvis och molnigt stundvis (som ni ser på bilderna, olika ljus). Vi har i alla fall haft det jätte mysigt och skönt. Alltid så trevligt att träffa fina människor man varit ifrån ett tag! Och om en vecka ska vi sova i samma tält! Wiiiihooo. Det kommer bli så nice!
RSS 2.0