PASTA



Nu är jag här i köket och larvar mig med photo booth! Jag väntar på att vattnet ska koka. Maten behöver fixas redan nu, eftersom jag ska iväg lite senare. Ett till öppet hus ska besökas! Det känns som om jag springer runt på öppna hus varje dag nu. Men det är säkert bra, då har jag många skolor att jämföra med! Nu kokar snart vattnet, bye!

alla vi som är för långa för lucialinnena!

... du som känner att du delar denna åsikt med mig och Jennifer, välkommen in i vår facebook-grupp! hahahahahhaha!

EL CLÀSICO

På tv'n spelas det fotboll. Inte vilken match som helst, det är ju el clásico! Ska jag vara ärlig så var första halvlek inte så jätte bra, inga mål ännu. Det brukar bli lite tråkigt spel i sådanna toppmatcher, men man får hoppas på att andra halvlek blir bättre! BYE

Jag har en stjärna



I vårt hus har den mysigaste årstiden flyttat in, julen. Imorgon är det ju till och med advent! Jag vill ha lussebullar och julmust.. Mums!

Idag har jag besökt ett till öppet hus. Det kändes bra, även denna gång. Gymnasievalet kommer att bli svårt! Väldigt svårt... Nu sitter jag här, ska försöka få i mig lite mat innan Jennifer kommer. Vi skulle ju som sagt ha filmkväll! BYE!

JENNIFER



Jennifer är en trevlig filur. Hon kastade en sko på mig igår. Haha, inte bra Jennifer! Vet ni en sak? Hon är lång också, nästan lika lång som mig. Endast några centimeter kortare, jihooo! Imorgon ska jag och den trevliga filuren se Twilight, vi ska ha myskväll! Jag har lovat att införskaffa mig fanta lemon, niiice! Haha jennifer, helt ärligt, jag suger på det här. BYE

THIS LOVE

Vill ni höra en gammal goding? Låten är faktiskt väldigt bra och mina öron har fått lyssna på den ett par gånger den senaste tiden. Klicka här!

ELIN



Dessa medaljonger har hängt på min flitigt använda kedja någon vecka nu. Jag gillar det.

Idag: Vakna, snooza, frukost, promenad till skolan, atom&kärnfysik prov (jag är nöjd), idrott, lunch, so, engelska, promenad hem och nu sitter jag här. Dagen är inte slut och jag ska faktiskt besöka ett till öppet hus! Kvällen kommer nog spenderas vid mitt skrivbord, skissandes på mitt hus!

235

Hi people! I mitt huvud snurrar en massa tankar om atomer, joner, fission, C-14 metoden osv. Jag har nämligen prov på atom&kärnfysik imorgon..

Dagen har spenderats i skolan, väldigt länge var jag där. Jag tror att jag kom hem någon gång efter 17.00. Idag hade vi avslutnings/titta-på-elev-konserten lektion. Ganska kul faktiskt! Det här roligt att se sig själv på scenen, att se exakt hur man ser ut, var man har blicken osv.

Jag funderar på att joina min säng tidigt ikväll. Jag är väldigt trött och jag tror att jag kan behöva sömn inför morgondagen. BYE

BALL



Lalala, jag är glad. Trots att jag inte pluggat något idag, känner jag att jag har koll på läget. Istället har jag fortsatt att fundera på gymnasium, kurser osv. Ett par alternativ finns faktiskt på min lilla lista. Redan imorgon ska jag besöka ett öpppet hus.

Jag tror att jag ser fram emot gymnasiet. Det kan faktiskt bli riktigt bra! BYE

ESTRELLA

Det var en väldigt mysig kväll igår. När jag kände att mitt huvud behövde vila lite från alla gymnasie tankar, rullade jag över till Helena. Jennibenni var också där. Vi åt chips, drack cola och snackade. Nicenice! Förresten har ni smakat de där chipsen med salt och vinäger? Supergoda, tyvärr var jag ganska ensam om att tycka så. Haha!

BORING UPDATE

Jag hade muntligt (enskilt) förhör på spanskan idag och det gick bra. Jag ledde uppvärmningen på idrotten idag och det gick också bra. Jag är glad.

Ikväll drar jag in till IO och hänger där hela kvällen. Sedan ska jag sova över hos Helena. Det ska bli så mysigt! Nu vet ni var jag håller hus.

Förresten, imorgon ska jag på gymnasiemässan. Bläää, det kommer vara hur mycket folk som helst. Suck!

Puss!

Heeey, I'm in the band!


Fotograf: Elin Mattson

HALLONSODA



Jag dricker hallonsoda...Riktigt gott!!! Sista konserten gick faktiskt riktigt bra och jag är nöjd. Wooooho, hur ofta är jag nöjd liksom?

Jag, Linn och Becca har typ varit i skolan hela kvällen. Jag kom hem alldeles nyss. Eftersom scenen behövde riggas ner, hjälpte vi till. Så vi har alltså sprungit fram och tillbaka med alla tunga högtalare genom hela skolan. But we're strong girls. Som tack fick vi Hallonsoda och några plus i bagaget. Snart ska jag börja tänka på refrängen, sängen lockar nämligen! Sweet dreams.

MUSICPEOPLE



Nu är det endast en konsert kvar. Klockan 19.00 i viksjöskolan, om ni är intresserade. Konserterna nu på dagen har väl gått helt okej. Inte jätte bra, inte super dåligt.

Under 14.00 konserten var ett engelskt kultur-råd(?) på besök. De ville lyssna och se hur verksamheten i skolan går till. Efter konserten ville de ha ett möte med några elever och lärare på skolan. Jag och Becca fick äran att visa våra engelska talanger. Haha! Det var iaf ett ganska intressant möte.

Nu ska min mage få något sött och sedan ska jag bege mig till skolan, för ennu en konsert!

TAKE YOUR MAMA



Imorgon är det dax för denna lilla sak. Nämligen konsert!! Jag är taggad, tror jag. I alla fall mer taggad än vad jag har varit på de andra konserterna. Dock är det endast nio låtar i år... Hmm, var tog alla de andra banden vägen? No idea!

Jag, Linn, Line och Felix ska köra Take your mama - Scissor sistors. Önska oss lycka till! BYE

ALV



Lille Anton tyckte att jag såg ut som en alv idag. Hmmmm, jag ser dock inget alv-aktigt i mig själv. Eller? Haha, dagens fundering...

the people sing

Måndag, dudes. Vilket betyder att en ny skolvecka har börjat. Dock känns det inte så jobbigt. På onsdag är det nämligen elevkonsert och jag ser fram emot det! Imorgon är det genrep så vi får väl se hur det går.

Just nu sitter jag här, framför datorn. Slö-tittar på en massa onödiga bloggar och hemsidor samtidigt som jag sjunger. Snart ska jag ta tag i lite plugg, om jag nu orkar. Nej, förresten jag måste orka. Vill ha det överstökat. BYE


Snodde en otroligt glamourös bild från Sandra, som föreställer skolans näringsrika kost.

stort +



Jag har spenderat kvällen med dessa söta flickor, hemma hos Becca. Vi har kollat på Twilight, druckit te och haft det riktigt mysigt. Kvällens stora + går till Becca, som hade fixat det jätte mysigt. Hon hade gjort en sjukt god efterrätt, med frukt och glass. Tack Beccaaa :)

11.30



Klockan är halv tolv, Elin spelar gitarr och är väldigt glad över att hennes första lektion börjar vid ett! Seya!

swineflu

Då så var man svininfluensa vaccerad. Jag kan säga er, att min vänsterarm gör riktigt ont. Trots allt gick det bra. Det är skönt att man är vaccinerad, även om det tar någon vecka innan hela vaccinet börjar verka.

Det var uttagning idag, till elevkonsternen. Vi kom med, som väntat :). Jag ska säga er att hela elevkonsterts-grejen känns så mycket bättre i år. Det enda jag ska göra är att spela min lilla gitarrgrej and that's it! Inte så farligt alls faktiskt. Jag känner mig inte ens nervös. BYE

while we froze down below


jewels




H&M, Nelly Accessories, Vintage By Fe.

Jag älskar dem, ni älskar dem, nästan alla älskar dem. Ringar.


+

Jag har haft två riktigt sköna dagar. Gårdagen spenderades med en del av gänget hemma hos Amanda. Vi hade det riktigt mysigt, kollade på film och tjockade i oss en massa godsaker. Helt enkelt en perfekt lördagskväll!
Nu sitter jag här, äter frukost och har det allmänt bra. Dagen innehåller ganska mycket att göra, så nu ska jag njuta några minuter till. KISS

Stora kontraster!

Sommaren, vintern, sommaren, vintern. Vad föredrar ni? Många skulle nog säga sommaren. Jag föredrar solen, precis som Helena. En solig vinterdag i skidbacken och en solig sommardag vid stranden, jag gillar kontrasterna. Jag föredrar när solen lyser, både på vintern och sommaren.

Jag älskar att vi svenskar har lyxen att få ha kontraster. Varm sommar och kall vinter. Det gör att man uppskattar årstiderna mycket mer!

En solig sommardag vid vattnet, skönt!

En solig vinterdag i backen, lika skönt!

Kärlek till solen, helt enkelt.

ONS

Jag har inte pluggat något idag heller. Istället har jag tränat, haft ett antal roliga chat konversationer, spelat roliga internet spel med jennifer (sjukt kul, dock var jag väldigt dålig), spelat gitarr&sjungit, kollat lite tv och skrivit en låt. I mina öron låter det mycket bättre, än att plugga. Jag tillåter mig faktiskt att vara lite lat denna veckan. Det är inte så jätte mkt plugg just nu.


Jag och min kärlek! <3

Nu ska jag och Jennifer köra spelet igen, måste gå.... PUSS

more like Ruthie

Jag sjunger, riktigt högt faktiskt. Undra om grannarna hör? Bra låtar är det också, varför har jag inte tänkt på dem innan? Haha.

Idag var det sista repet, innan konserten. Om vi kommer med så att säga, fast det tror jag vi gör. Nu så här i tiden-före-konserten, känns det inte bra. Jag tycker inte om elevkonserter. Det har jag aldrig gjort. Varför vet jag faktist inte riktigt. Jag tycker ju om de andra konserterna. Men ääääh, det är bara att ställa sig där på scen och spela. Så farligt är det inte... Slut pratat. Det är klart jag ska vara med och spela.


riiiiight noooow



Jag och Helena kollar på ett prinsess program på SVTB. Det allra mest lärorika jag har gjort idag! Nu måste jag fortsätta kolla när prinsessorna hoppar i sängen, bye!

I've bought a new jacket.


Jag behövde köpa en ny jacka, min gamla var lite för kort. Vad ser man inte då, när man traskar in i affären. En äkta Elin-jacka. Varm, röd, lång och billig. Värsta kapet faktiskt. Nice!

Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd


"Emelie, posa!"


Denna bild är ren humor. Om ni kollar nogrannt kanske ni också förstår, eller kanske inte. Haha.

En kommentar: Ikea är underhållande, särskilt om man är där med de bästa.

TUESDAY DUDE

Inställd syslöjdslektion. Med andra ord hade jag kunnat sova två timmar längre. Inte så kul att veta i efterhand. Den inställda lektionen resluterade iaf till två trevliga timmar i skolan. Det enda ordet jag orkar nämna är Katt, resten får ni lista ut själva. Ojoj, vad jag blev hemlighetsfull. Det får ni leva med, hehe!

Nu ska jag iväg till affärerna. Det är ett par saker som står på min inhandlingslista. Så länge bjuder jag på en väldigt bra låt. The Escapologist ! Enjoy

Stickningen, check!


Heey dudes! Nu är jag klar med mina sticklappar, yeeah. Eller klar och klar, jag har tre kvar. De lappar jag skulle göra på lovet är iaf klara. Nu fattas det bara att hon (syslöjdsläraren) tycker om dem också. Hoppas det.

YEAH



Gårdagen var väldigt niiice. Jag har umgåtts med Amanda, Bella och en jätte gullig tjej som heter Saga. Amanda, var klart snyggast när hon var utkädd till katt, haha! Hoppas ni också hade en trevlig lördag... Vi hörs!
RSS 2.0