Tofsmössan

En kväll fylld med skratt och lite plugg. Hängde på Stadium i dryga timman för att spana in massor med saker. Ni vet, Stadium är det nya stället att vara på! Checkade i alla fall på en massa skidutrustning, fotbollspjucks och kängor. Jag + familjemedlemmar tyckte helt plötsligt att allt blev jätte kul. Därför stod vi där och skrattade! Fullt normalt. Nu måste jag kötta lite spanskaglosor...

Till dig som undrade över vem av mig och Jocke som fick bäst resultat på iq-testet:
Vi gjorde testet tillsammans, alltså inte seriöst.

WE ARE WHO WE ARE

När pusselbitarna faller på plats och man kommer i rätt stämning. Andas och njut.

GR8

Körde ett riktigt härligt och hårt träningspass alldeles nyss. Älskar känslan man får efter en träning. Tyvärr är det så sjukt kallt ute... Andningen blir jätte jobbig, menmen... Nu sitter jag i mitt rum, njuter av lite julmusik och ska snart hoppa i säng. Behöver verkligen få några extra timmars sömn! God natt :)
Denna bild är lite rolig. Jag och jocke gjorde mensas iq test och lyckades rätt bra!!! Hmmm, fuskade vi ??? Hur som helst! Snart är vi ikapp Einstein!

lallaalaaa

Att må bra är nice!

the real meaning

Följde med min familj på julkonsert ikväll och det var riktigt trevligt. Älskar verkligen julen, allt är så mysigt. Nu har jag faktiskt börjat få lite julkänsla. Har satt upp stjärnan i mitt fönster, njutit av massa musik och ätit pepparkakor/lussebullar idag. Imorgon är det första advent. Undeeerbart!
En bild från konserten när alla duktiga sångare och musiker stod på scenen! De var duktiga och många :)

Friday night

Mina planer för hela helgen kraschades totalt på grund av några anledningar. Väldigt synd! Vi gjorde i alla fall det bästa av situationen och det blev en mysig kväll. Först mat på kinarestaurang med några flickor och sedan fortsatte kvällen hemma hos fina Linn dit även Becca kom. Vi kollade på film och åt pepparkakor! Det var riktigt trevligt, sällskapet var super! Nu sitter jag hemma, inte alls som planerat men man får se det positivt. Imorgon kommer jag hinna plugga, fixa julstämning och gå på konsert med fina familjen! Bra det också! God natt folket.
Kolla in coolingen i gamla skolan! Saknar dessa tider!

22.25

Hej bloggen. Sitter hemma i sängen och tuggar på lite choklad. Tro mig ibland är det väldigt nödvändigt (och gott) att trycka i sig lite socker. Det har varit en lång men rolig dag. Prov på morgonen, lite mental träning och två andra lektioner. Hela kvällen har jag ägnat åt musik. UNDERBART. Har fått en massa roliga saker jag kan sitta och öva på hemma. Nu ska här utvecklas!!!
Slänger in en bild på en lampa som står i mitt fönster. Fick lampan när jag var en litenliten flicka. Köpt på Ikea och kan tänka mig att den endast kostar några kronor. Jag gillar den väldigt mycket. Det blir ett mysigt ljus i rummet. Men snart byts den ut, mot min julstjärna. Fast det gör inget! Den är fin den med :D
UPDATEEE: EYYY Vad hände med bildkvalitéeen?

TODAY

Var och stöttade med lite sång på en begravning idag. Att säga farväl till någon fin människa är alltid tufft. Alla ni där ute, var rädda om era nära och kära. Framtiden kan man faktiskt inte ta för givet.

Senare drog jag och åt lite god lunch. Måste bara visa en bild på min goda mat. Bloggpoäng!! Beeeelieve me, det var sjukt gott. Påtal om något helt annat så ska jag ta och sova nu. Matteprov imorgon och det bästa jag kan göra nu är att få lite sömn. God natt!

just nu

Matte är faktiskt kul :)

21.36

Sthlm har förvandlats till nordpolen! Det är typ storm utanför mitt hus. Om man bortser från det har det varit en ganska chill dag. Kort skoldag, shopping inför i morgon och lite matteplugg. xx

we're all dancers

Impossible

Måndag igen och en ny vecka. Känns helt okej eftersom det kommer hända en massa spännande saker. Har inte överdrivet mycket plugg heller så det är skönt. Snart ska jag åka och dansa!!

the end

Hejdå laget. Det har varit ett bra år med er! Nu väntar något nytt och spännande.

LÖRDAG!

Nu blir det in mot city och affärerna!

52

Umgås med dig
Umgås med mig
Större än allt annat

Min framtidsplan A

Min A-plan i livet, förutspådd och undertecknad av Ahmad. Detta var grymt kul... Så att ni vet!

Grymma killar!

Lyssna in dessa musikaliska människor. När jag ser detta önskar jag att jag hade mer tid över till musik, repande och inspelningar. Det gör en så glad.

Torsdag

Väldigt nice att ha sin första lektion 15.00! Hade prov och det gick bra om man bortser från att jag är dum i huvudet. Jag missade en fråga helt och håller. Såg den inte! Hahaha, sådant kan göra en riktigt frustrerad!

kool_cheej_94

Hhaaha! Vad tycker ni om min nya stil? :)

necessary information

Onsdag. Vi var väldigt duktiga och pluggade en massa samhällskunskap på håltimmen. Pluspoäng! Vi drog i varandras kinder och kom fram till att jag har oelastiska kinder. Weird! Vi gav vår mattelärare en kluring och det visade sig att han är smart (och söt). Nice! Efter skolan blev det lite simning. Skönt med träning!

20.53

Hej bloggen! Tisdag idag och det har varit en bra dag. Slutade tidigt och unnade mig själv ett långt träningspass. Underbart att vara tillbaka! Jag var ute och sprang, tränade styrka, dansade och stretchade lääänge! Nu ska jag ta och hoppa i säng. Har missat väldigt mycket sömn på sistone och det är inte bra! God natt.

Samhällsvetenskap är verkligen inte mitt ämne! Så skönt att man läser natur så man slipper de ämnena!

SISTERS

'
Hej syster. Du är en riktig cooling. Kom ihåg det. Hejdå.

put a ring on it

Hade en grym kväll/natt med tjejerna igår. Snacka om att det är trevligt folk man dansar med. Tillsammans hade vi i vårt dans crew en myskväll. Vi åt god mat, kollade på dansfilmer, pratade, spexade och så klart - Dansade! Jag tycker verkligen om att dansa. Vilken enorm energi man får av att röra kroppen i takt till musik. Jag har bestämt att planera in dansen i min vardag på riktigt igen. Dance people!
Coola tjejer!

DANCE

Nu ska jag iväg och ha en trevlig lördagskväll! Vi hörs imorgon :)

hold on to the night there will be no shame

Denna Robot Unicorn Attack sång! Nästan alla går och nynnar på den ju... Helt sjukt! Hahaha. Spelet på facebook är ju väldigt kul så jag förstår i och för sig varför alla har låten i hjärnan. Nu ska jag bara försöka slå 100 tusen gränsen... Nörd: Ja!

hold on

Jag lever. Har bara haft lite fullt upp idag. Ingen tid över till bloggen. Skola+plugg+Joakim+Middag+Inside Out. Nu ska jag försöka sova. God natt!

1111

"Oh you know,
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same"

Låttexter som är snälla och fina är mysiga att lyssna på tycker jag.

...

Hey folket! Det är redan helt mörkt och jag kom precis hem från skolan. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Laddar upp inför en kväll som måste bestå av en massa plugg. Helt plötsligt tryckte lärarna in en massa! Jaajaaa, nu ska jag sätta fart. Först ut: engelsk grammatik. Byee!

it keeps playing over and over again

Even the best fall down sometimes
You can't run or hide
Even when it isn't that easy
But I promise
I can fight forever
Your face will light up again

påminner om gamla tider

Jag och mitt band - Baylake Vocals hade en liten spelning idag! Vi fick vara foajéband till elevkonserten i vår gamla och saknade skola. Vi spelade och sjöng några låtar innan själva konserten började. Det gick faktiskt jättebra så det var väldigt kul och skönt!
Det var en annorlunda känsla att själv inte få stå på scenen under elevkonserten. Det kändes faktiskt ganska sorgligt. Man saknar det ju så sjukt mycket! Annars var höstterminens elevkonsert väldigt bra. Alla duktiga elever på skolan gjorde bra ifrån sig.
Baylake Vocals - Line + Henke
Bilden kommer från Becca!
Förresten! Spana in hennes blogg här!! Vem vill liksom inte läsa om en söt, snäll, sjungandes-fotbollsbrud som är allmänt cool? Becca, din blogg är bra!

NEW

Nu har den kommit! :D

Dagens +

- Min och Jockes snabbdejt (cirka fem-fyra minuter) på bussen i morse.
- Vi fick en förfrågan om att spela innan elevkonserten i viksjöskolan i morgon. Förband typ!
- Min pappa fyllde år! Vi gick ut och åt indiskt och hade lite familjemys.
- Datorn som varit död i 1,5 vecka nu startade plötsligt! (Ja, jag har redan hunnit beställa en ny. Från att inte ha någon data har jag inom snar framtid två! Som tur är kan detta göra en söt liten syster glad. Hon behöver nämligen en data.)
- Alla söta och snälla människor som gör en glad.
- Nu ska jag få sova... Länge!

Hahaha

Tro mig, detta är tydligen mer intressant än vad det kan tänkas se ut. Halva klassen stod och glodde...Länge! Hur fungerar den? Vem styr? Varför åker spakarna upp och ner av sig själva? Vart ska löven? Kommer löven ramla ner? Frågorna var många! Hahahhaha, kände faktiskt att nördstämpeln över alla naturare kanske finns där av någon anledning....

SNÖ

Inte okeeeeej. Det är värsta snöstormen utanför fönstret. Bläää. Annars gick skoldagen fort och något otroligt fascinerande underhöll oss på lunchen. Jag ska visa er senare vad det var, lovar! Nu ska jag ta och plugga lite, ikväll finns ingen tid över! xxx

UPDATE

Väntar på att min nya dator ska anlända (inom några dagar), sen lovar jag att bloggen ska bli bättre!

äntligen

Efter ungefär sex veckor utan ett enda träningspass drog jag idag ut på en lätt joggingrunda. Det var en riktig befrielse för mig. Jag älskar att träna och har verkligen saknat det under den här perioden.
   Innan jag blev sjuk var jag verkligen peppad att börja med höst/vinterträningarna. Jag ville bli snabbare, starkare och i bättre form än vad jag någonsin varit. Tyvärr krossades mina planer när jag blev sjuk och istället för att bli i bättre form kände jag hur jag tappade mer och mer. Sjukdomen jag fick, gjorde att jag blev trött av att gå till bussen och anfådd av att gå uppför trappan. Jag blev verkligen ledsen och nere när jag fick höra att denna trötthet kunde hålla i sig i flera månader efter tillfrisknandet. 
   Jag har verkligen haft tur! Under de två sista veckorna har jag bara blivit bättre och bättre, så idag testade jag att springa igen. Så skönt! Självklart gick det inte lika fort som vanligt och jag vågade inte direkt pressa mig själv. Men ändå! I'm back on track!

About a boy

Ikväll har jag umgåtts med några tjejer från klassen. Vi bestämde att vi skulle se filmen About a boy eftersom vi läser boken i skolan (kul att se filmen också). Hahahha, inte för att vara negativ nu, men det var nog en utav de sämsta filmerna jag sett. Bra var den inte i alla fall! Aja, vi hade en trevlig kväll och åt mycket godis! Mys!

Bilder från tjejmässan


Soundcheck i full gång!
Söööt-Line i en suddig bild!

Jaaam


Fina tjejer i Baylake Vocals

Some girlsss

Har tyvärr inga bilder i min kamera från själva spelningen. Menmen! Alltid något. Såhär såg det i alla fall ut i torsdags under tjejmässan. Det var kul att spela, som alltid! Jag gillar mina tjejer i Baylake Vocals!



Update: Nu finns en ny kategori i bloggen - Baylake Vocals. Där lägger jag upp inläggen som har med bandet att göra!

02.04





Man skulle kunna säga att bloggen har lite semester just nu. Den är inte riktigt som den ska vara. Ni ska veta att jag vill blogga men det är ganska jobbigt utan min dator. När jag lyckats skaffa mig en ny kan ni räkna med att jag kommer tillbaka, påriktigt.

Ikväll fick jag besök av ett par söta tjejer. Massa fika/snacks tryckte vi i oss samtidigt som vi pratade och skrattade! God natt!

BAYLAKE VOCALS


Imorgon spelar vi på Hus1 19.00! Kom dit och lyssna! Inträdet är endast 30:- och man kan betala direkt vid dörren. Eftersom spelningen hålls på en tjejmässa är eventet endast till för alla tjejer där ute! Sorry for you all boys!

Onsdag





Fullspeckad dag! Först rep med tjejerna i några timmar (gig imorgon!!), det var nice! Sedan skyndade jag mig allt vad jag kunde hem. Bokstavligen sprang uppför backen från skolan med en gitarr på ryggen. Efter jag sagt hejdå till sötjocke som ska utomlands mötte jag upp fina Amanda och Bella. Vi hamnade på Espresso House och där satt vi i några timmar och snackade. När jag kom hem, hade min mamma gjort en smoothie till mig. How cute?

Hey you!


Jaaaaaag tycker om dig massor!

22.44

Heiiii bloggen! Det är höstlov och livet rullar på. Väldigt skönt måste jag säga. Igår drog jag runt på en massa trevliga ställen och hann med att fika med min fina Helena. Idag har jag chillat runt i stan med Jocke och hans syster. Det blev lite shopping och bio. Höstlov är bra.

Tyvärr kommer bloggen bli lite lidande ett tag framöver. Min data har lagt av. Troligtvis för alltid. För drygt tre veckor sedan spillde jag saft över den. Även om den startade dagen efter olyckan var det tydligen lite för bra för att vara sant. Den tog antagligen större skada än vad jag trott. Nu är den död. Helt död faktiskt. Det finns inget man kan göra och man tjänar inte på att laga den. Jag kommer bli tvungen att köpa en ny.
RSS 2.0