alla älskar måndagar!

Måndagar är och kommer bli min favoritdag! Så otroligt skön dag bara, schemat är såå skönt. Inte för att vi slutar speciellt tidigt, vi slutar 15.00. Utan våra ämnen som vi har på måndagar är bara allmänt sköna. Bild och Svenska EA ( då vi ska läsa) mm... Från och med denna måndag så älskar jag måndagar! Awesome :)

MUMS

Att börja morgonen med smoothie är nog det bästa sättet man kan börja en morgon med!

paradise

If nothing goes right, try going left.

Hej vänner! Hur mår ni? Jag är just hemkommen från en match, belebarkarby - BP närmare bestämt! Vi vann med 3-1, så rättvist! Hahaha. Fast det var kul att vinna över de lite omogna människorna ;)

Igår kväll kollade jag på en väldigt bra film, en shopaholics bekännelser. Jättebra faktist, en film i Elin smaken.

Jag återkommer, pussar <3

Jag är evigt tacksam för att jag inte bor i Tokyo och behöver pendla till skolan.


Helt sjukligt men så här fungerar det i Tokyos tunnelbana under rusningstid!

The more I have to change I just stay the same

Hemma finns just nu en glad och sprallig lillasyster som är extra glad just nu. Hon har nämligen spelat sin första 11-manna match med två år äldre tjejer! Hon gjorde ett mål och en målpass, grymt Emelie! Du är så duktiiiig....

Gårdagens BBQ fest var toppen! Lite synd bara att vi var tvungna att lämna terassen och gå in för att vädret inte tillät. Annars var det mysigt! Sällskapet var toppen och kvällen var helt klart lyckad :)

BBQ

I'm ready:) Snart ger jag mig iväg för att gå på stans bästa bbq fest denna fredagkväll. Detta ska bli så kul! Jag och amanda är bara lite besvikna för att några personer fattas där, haha!!!

vart tog sommaren vägen?





Åhh , vad jag saknar dom där härliga dagarna.. Istället sitter jag här, svettig och har precis kommit hem från en idrottslektion. Första veckan är avklarad och nu är det bara 8283182371924 veckor kvar. Jippi!!! Haha..

(amanda davidssons bilder)

my own little tree


I mitt fönster står ett smyckesträd. Så här få smycken hängde på trädet den första tiden. Lite komiskt med tanke på att det är överfullt nu, verkligen överfullt! Jag som trodde att jag inte köpt så mycket smycken i år... Haha!

ett väldigt ointressant inlägg

Hej människor! Idag mår jag verkligen mkt bättre. Gårdagen var hemsk, har nog aldrig haft så ont i huvudet som jag hade då. Somsagt, mår jag bättre idag och febern är borta!

Vi hörs senare! puss

21.24

elin gillar inte att vara sjuk, nej verkligen inte...

life is hard, haha

Jag funderar på att gå och lägga mig, redan nu. Jag mår inte bra... Huvudet dunkar och det är en lagom ansträngning att hålla ögonen öppna. Jag fick i alla fall med mig två par leggins från turen med Helena idag, ett par jeans och ett par lack! Perfekt... Hoppas ni mår bättre än mig, goodbyeee !

////

Wiiiiie, just nu har vi lunchrast och jag tog en sväng hemmåt för att hämta ett papper. Skolan har dragit igång nu, uschuschusch. Alla lektioner handlar om, betygskretier, mål, info om terminen osv... Jag är redan skoltrött, haha! Bra Elin! Nian ska iaf gå bra, riktigt grymt bra!


Kan någon säga mig, varför är det sjukt kul att göra miner framför kameran? Haha, dagens fundering....

skolan är onödig, just nu.

Jag tycker skolan skulle börjat imorgon. De tre dagarna vi har gått har varit väldigt, väldigt onödiga. Nästan ingenting viktigt har gjorts...  Lektionerna börjar imorgon och då börjar också allvaret  -.-

Som detta SKITTEST, fungerade verklige inte....

Vi har till och med haft tid att larva oss :) haha

Den föregående bilden är tagen av herr Pohlman (som Britt sa)!

förresten...

....matchen gick skit, en ren skitmatch helt enkelt. Därför ska jag mysa i soffan framför en romantisk komedi :) Mycket bättre!

en massa härliga bilder



fina och underbara bilder från igårkväll!

tjejmiddag

om två timmar är alla här, läääängtar :)

23.16

Människor! Första dagen i skolan är avklarad, om det ens fick räknas som "en dag". Vi var i skolan drygt en timme :) Efter den långa skoldagen umgicks jag med några kära ansikten. Det var ett tag sen sist, så vi satt mest och pratade !

Jag måste bara lägga in en så rolig bild på mig och sia , från våran myskväll... Jag ser verkligen trött ut, HAHAHA :) Sia är söt som alltid!

tomorrow I'm back to the reality

Imorgon var det slut på det roliga. Skolan börjar, skolan börjar, skolan börjar.... Det här sommarlovet som har varit så bra, om det bara skulle få fortsätta några veckor till, bara några. Nian kommer säkert bli hemskt, men jag har lovat mig själv att inte ta det för allvarligt och så ska det bli! Jag ska helt enkelt ha sjukt kul också! SJUKT KUL :) Det lovar jag!

SHOPPING

Är det bara jag som tycker det är roligare att klicka hem saker från internet än att köpa dom direkt i affären? Jag tycker nämligen att det är sjukt kul att surfa runt bland olika plagg och sedan klicka hem något. Det är en charm att man behöver vänta några dagar på att det där lilla paketet som till sist ska komma. När paketet väl är hämtat känner jag mig som en liten flicka på julafton, som ska öppna en julklapp. Det blir liksom en spänning, kommer det passa? är det lika snyggt i verkligheten? osv... HAHA, jag är väl säkert bara konstig som tycker så här. Eller vad tycker ni om nätshopping? :)

Den här fina saken låg i mitt paket idag :)

the last day of freedom

Sista dagen! ojoj... Den ska i alla fall utnyttjas med min kära lillasyster. Vi ska ha jätte mysigt och vandra runt i lite affärer... En bra avslutning på något gott helt enkelt :)
Vi hörs ! <3

in the end of the story


smyg reklam

jag brukar egentligen inte göra så här, men den här sidan verkar sjukt bra!
Bli medlem på Woopa här!

design

nu har jag suttit och pillat på designen en liten stund. en ganska enkel blev det, men jag är nöjd :) nu ska jag gå på promenad.

Once

Hej finisar. Det var ett tag sen nu. Jag har befunnit mig på en massa olika platser. The Voice var i alla fall sjukt bra i lördags, lite mycket folk menmen.

Igår vaknade 4 tjejer upp i ett tält på rindö, där Sofia bor. Många timmars sömn blev det inte, utan vi myste nästan hela natten lång. Stjärnorna var fantastiska den natten!

En frisyr jag gjorde på SIA :)

SIA

Nu drar vi till Vaxholm! Hög mysfaktor på det.. <3

sway

Gårdagen var toppen! Överrasknings fest för fina Angelica... Sedan vart det mys hemma hos Emma. Bättre kunde det faktist inte bli!
Ikväll ska vi dansa omkring i Kungsträdgården (som typ 100000000 människor till ska göra), i takt till The Voice konserten. Nice! Sedan ska jag och Sofia Silfverskiöld mysa hemma hos mig, bättre kan man nog inte ha det! Puss!

överrasknings ppppparty!


yeeeeeeeaaaaaah

Jag är så taggad inför det som ska hända idag!!! Jag kan tyvärr inte säga vad det är, för då förstör jag ju allt.. Det kommer bli sjukt kul i alla fall!

ebolicious

Jag måste bara ge lite reklam till den skönaste människan jag känner! Säg hej till Ebo! Han är grym på alla sätt, särskilt på att göra ljud med munnen. Ljud med munnen, undrar ni? Ja, han kan typ göra en hel orkester bara munnen. Man får sig alltid ett gott skratt när man är med den unge mannen. Nu får ni ta del utav en techno låt han har gjort, i och för sig inte med munnen, utan med datorn!.... Gå in på hans youtube om ni vill höra fler!

just about the time the shadows call


du är bäst!

FYND

delightful

Gaaaalen hel dag, så kan jag verkligen beskriva det! Att lalla runt med de bästa människor i staden, spela kort i vasa parken, dansa på hötorget och att åka till tyresö med er var kanon! Ni är bäst, det vet ni. Tyresö människor, ni är inte så dåliga ni heller ;)


lalaland



Greece, part two.

Ett helt oviktigt inlägg

Hej vänner ! Hur mår ni? Just nu sitter jag och käkar lunch på donken (som även har internet). Jag är och hejar på min systers cup i åkersberga:) det är ju hur bra väder som helst, så nu ska här stekas:) puss!

just like the legend

Blir ni inte sjukt avundsjuka om jag berättar att jag har upplevt några utav de bästa dagarna i mitt liv? Blir ni inte sjukt avundsjuka om jag berättar att mina vänner är bäst? Blir ni inte sjukt avundsjuka om jag berättar att min sommar har varit fantastisk? Blir ni inte sjukt avundsjuka om jag berättar att min familj är bäst? Blir ni inte sjukt avundsjuka om jag berättar att jag har köpt en super snygg volangkjol på rean idag? Om ni inte blev avundsjuka, då... Nej förresten ni måste vara avundsjuka!

Jag fick helt enkelt för mig att skriva om hur mycket jag älskar mitt liv just nu!

blue water




Greece, part one.

drakis

det sjukt härliga folket. musiken på stranden. volleybollen. de sena långa nätterna. allt mys på flytbryggan. de sjuka djupa samtalen. mys på båten. bad på den öde ön. adrenalinkicken på bananbåten! disneykvällen under bar himmel. morgonpromenaden. den sjukt heta bastun. beach partyt. nattbaden. discot i vattnet = jag är sjukt trött just nu!

men som man säger, sova kan man göra hemma!!

från det ena till det andra

Hemma var man inte länge, endast några timmar... För nu bär det av till drakudden för att umgås med konfakompisar mm!!! Det kommer bli underbart, jag har verkligen saknat alla er... De här dagarna kommer bli toppen!

Hejdå!! Bloggen får vila ett litet tag till...

puss <3

röd flagga

I'm home!!


RSS 2.0