EMELIE

Min otroligt fina syster fyller år idag! Riktigt synd att jag inte kunde vara med och fira henne. Tur i alla fall att det finns mobiltelefoner, så man kan prata! Jag älskar dig Emelie <3

The first day

Imorse kom vi fram till det här vinterlandet. Efter en lång bussresa med endast någon timmes sömn, var det dax att ge sig ut i backarna. Så otroligt kul! I vårt rum beskådas Just nu os finalen i hockey! Ben(inlindad i en stor amerikansk flagga) står mitt framför tv'en och skriker av extas. Snart är det nog dax att hoppa i säng. Jag är grymt trött! P.s. Jag kommer säkert uppdatera er flera gånger denna vecka, det fanns nämligen internet här uppe!

Kittelfjäll nästa.

Nu är allt nerpackat i väskorna. Kameran är fullladdad. Ipoden är uppdaterad med det senaste. Jag har en massa godis. Humöret är på topp! Om cirka 15 timmar glider jag och en massa andra härliga människor nerför backarna i kittelfjäll. Fast först väntar en 13 timmar lång bussresa. Detta kan bara inte bli fel!

TRÄNINGSMATCH

Nu har jag spelat min första match i en fc järfälla tröja. Imorse mötte vi hammarby på A-planen. Väldigt skönt med tanke på att den är uppvärmd. Resultat blev 1-1, men vi skulle verkligen ha vunnit. Vi hade bollen och spelet hela tiden! Menmen, det var ju faktiskt första matchen på hela säsongen. Det var i alla fall väldigt roligt att få vara ute och spela igen. Det finns så mycket ytor att springa på!





Streeeess

Den här veckan har gått otroligt fort. Jag har haft saker att göra hela tiden. Verkligen hela tiden. Jag har varit i skolan på dagarna och repat musik och tränat på kvällarna. Det har varit ganska nice men nu ska det bli skönt att få lov. Väldigt skönt faktiskt!

Det bästa av allt är ju att jag och en massa andra härliga personer åker upp till kittelfjäll imorgon. Jag är helt säker på att vi kommer ha en riktigt bra vecka där uppe. Och en massa grym skidåkning!!!!!!!!! Jag ryser faktiskt när jag tänker på backarna där uppe. Offpist backarna är helt amazing!


Jag vet att jag har visat de här bilderna förut, men jag måste bara visa dem igen. Jag blir så glad av se på dem!

07.47

Godmorgon! Här sitter jag och lyssnar på lite skön musik. Om några minuter ska jag knalla vidare till skolan. Jag har mitt namngeografi förhör nu, direkt på morgonen. Hoppas det går bra! Ikväll ska jag ut och springa igen... Jag längtar, det är otroligt skönt att springa (har jag kommit på)! Vi ses!

tuesday

Om en vecka är jag och mina vänner i kittelfjäll och glider ner för backarna. Jag är sjukt taggad och förväntansfull. Det kommer bli grymtgrymtgrymt! Ville bara skriva det :)

Annars då? Jo, det har varit en helt vanlig tisdag. Jag har spenderat tid i skolan, varit ute och sprungit och pluggat (alldeles för lite). Med andra ord har det inte skett något jätte speciellt idag, men det har ändå varit en skön dag. Nej, nu var det slut på det roliga. Mina namngeografipapper ligger brevid och bara väntar på att jag ska lära mig världens länder/städer/berg/floder/hav. Bläääää!

VärstaCoolaTemat!


Det är värsta staden i min mobil, ballt va?

Melodifestival & OS

Lördag. Jag fick sova ut istället för att gå upp med solen. Jag skulle ha spelat min första match i en FC Järfälla tröja idag men den blev inställt. Det var för mycket snö! Så jag och min familj har varit på fika hos några vänner. Nice! 
Nu på kvällen har jag varit med Hanna. Vi har haft väldigt mysigt samtidigt som vi kollade på melodifestivalen och herrarnas kombination (längdåkning, alltså). Shiit, vad spännande! Fast svenskarna lyckades ju och tog både guld och brons! Jag har i alla fall haft en skön lördag och nu ska jag nog sova. Vi hörs, gott folk!

BLOGGMÄNNISKOR..

..Säg hej och välkommen till KaptenMaggis. Hon är ny i bloggvärlden och skulle behöva några söta läsare. Hoppas ni ställer upp.

fredagsmys

Kvällen har spenderats med några brudar. Närmare bestämt, Helena, Hanna, Mikaela, Emelie och Sofie. Vi har skrattat, larvat oss, lekt gangsters, sjungit och haft allmänt bra. NiceNiceNice! Jag hoppas ni kan se ironin i dessa bilder...

RealMusic

Jag har upplevt den coolaste lektionen i mitt liv. En väldigt speciell musiklektion. Jag och Line fick hjälp av Daniel (vår musiklärare) när vi skulle repa vårt bidrag till bäst i väst. Vi skulle öva på att förmedla en känsla. Det var helt otroligt! Jag var alldeles till mig när lektionen var över. Jag nästan darrade. Och om jag säger såhär, jag hade grymt svårt att koncentrera mig på fotbollsträningen efter. Jag hade nämligen lite annat att tänka på...   
...
Ni förstår säkert inte alls vad jag menar.. Jag tror nämligen inte jag kan/vill skriva allt här. Det skulle bli alldeles för svårt att förklara..
...
När jag ändå är inne på bäst i väst kan jag ju ta och berätta att det sitter affischer på mig och Line över hela skolan. Haha! Menmen, det är bara att gilla läget.

Bergetskuuungar!



Vi har haft det gryyyymt nice!

Vet ni vad?

På två dagar har jag lyckats samla på mig fem tröjor... Två matchtröjor, två träningströjor och en snygg t-shirt (som jag fick av amanda i födelsdagspresent, tack!) Nice! Nu börjar det faktiskt kännas att man verkligen har bytt lag. Vet ni vad? Det känns riktigt bra i FC! 
Imorgon är det i alla fall dax för mig och ytterligare några hundra personer från min skola att dra till kungberget. Vi ska ha det riktigt nice i skidbacken en hel dag! GILLA!

MOOONDAY

Måndag mina sköningar! Det har faktiskt varit en ganska nice skoldag, inte så ansträngande i alla fall. Nu är jag i alla fall hemma och lyssnar på bra musik. Om någon/några timmar är det träning och innan dess vill jag helst ha gjort klart mitt plugg. Därför hörs vi senare! 
Förresten så ville jag bara visa vilket fint halsband jag fick igår. Det är från min kusin som har varit i Keeenya!

HAKUNA

Hur mår ni mina vänner? Hoppas ni mår bra, det gör i alla fall jag. Det har varit en grym helg! Min fina kusin kom hem från Kenya i fredags. Hon har nämligen varit och arbetat på ett barnhem i fem månader. Därför fick vi äran att spendera lite tid med henne idag! Vi fick höra henne berätta om Afrika, kolla på otroligt vackra bilder/filmer och se henne i massajkläder. Det verkade som en sjukt häftig/spännande/lärorik resa. Nu vill jag också till Afrika!
 

Seetheworld

Riktigt begåvad snubbe som dessutom framför två riktigt grymma låtar! GILLA!

+

Mycketmycket musik har spelats idag! Jag och flickorna spelade och sjöng i några timmar. Det var faktiskt väldigt kul. Särskilt när det kom mycket folk! Nu är jag i alla fall sjukt trött och ska vila i cirkus tio minuter till. Snart måste jag nämligen springa till bussen för att åka till alla mina vänner på IO.


Visst hade vi fina hjärtan på våra tröjor? :)

MUSICPEOPLEMUSIC!

Förresten, alla ni som går i viksjöskolan... Imorgon kommer jag och mina musikflickor stå sjungandes/spelandes i korridoren. Stanna gärna och lyssna när vi ska förmedla lite musikalisk kärlek. SeYouThere!

LOVE IS ALL AROUND

Idag skrev alla nior runt om i hela sverige ett nationellt prov. Svenska provet tog hela tre timmar! Det känns i alla fall väldigt skönt att ha det överstökat!

Jag hade en riktigt lång dag i skolan idag. Vi repade in det sista efter lektionerna och jag fick nästan springa till min träning som började precis efter repet. Aaaaah, ganska så stressande faktiskt.

Nu kommer några bilder från onsdagens rep. Vi var i mediasalen och kunde leka med alla iMac's mellan låtarna. Riktigt nice! Btw, himla flashig skola vi egentligen har. I en sal som aldrig används finns ett antal helt nya iMacs... Ballt!




GUAPAS





Jag har inte en blekaste aning om varför detta är så otroligt kul. Jag vet bara att det är så!

hmmmm

Nu har jag bekräftat min ansökan till gymnasiet. Lite läskigt men ändå ganska skönt. Nu slipper jag (inom de närmaste dagarna) fundera på gymnasievalet.

Hur har ni det? Själv har jag det väldigt bra, men det är riktigt mycket som händer just nu. Dagarna består av skola, nationella prov, musik, plugg, träning och en massa skratt där i mellan. Imorgon har vi studiedag men jag och tjejerna ska befinna oss i skolan ändå. Vi ska nämligen repa musik hela långa dagen!

På fredag mellan 11-13 kommer jag och flickorna befinna oss på olika platser i skolan och köra våra låtar. Hoppas ni (som går i viksjöskolan) har tid att stanna och lyssna!

prettyycooool

G O A L


ONEMORETIME

Reflektionsdag idag... Och jag har faktiskt varit i skolan hela dagen! Spanska + matte på förmiddagen och musikrep hela långa eftermiddagen. Väldigt krävande, men förstås väldigt kul! Om en vecka är det dags för vår lilla konsert i korridoren. Snart ska jag på träning. Nice! Vi ska spela på A-planen idag också, wiie! :D


Love in the corridor

Wiie, en liten ledig stund har jag fått. Det är riktigt mycket som händer nu ska ni veta. Nästan alla dagar denna vecka har innehållit skola, musikrep och träning. (Med betoning på att jag alltid måste springa hem från skolan för att hinna till träningen). Jag och några flickor har nämligen en liten spelning på skolan nästa fredag. Vi ska gå runt i korridoren för att sjunga (och spela) kärlekslåtar. Det är nämligen alla hjärtans dag. Det kommer bli sjukt nice!

Imorgon är det reflektionsdag, wihoo! Det resulterar i att fler timmar kommer ägnas åt musik. Jag blir glad när jag tänker på det! Nu var det slut på det roliga, tack och hej!

WELL

Skola. Pankakor. Musikrep. Löpträning med systers lag. Plugg. Jaaa, det är väl lite vad dagen har innehållit. Nu ligger jag i alla fall här, nerbäddad i min säng.. Ska nämligen försöka sova lite tidigare ikväll. Vet ni förresten en sak? Jag tycker det är väldigt skönt att vi har det lite lugnare i skolan denna vecka. Allt det här med kortare dagar o.s.v. Jag tycker liksom att det är niiice! Vet ni en till sak? Jag är mega taggad inför morgondagens boxningsträning. Det kommer bli awesome! :D

BRABRABRA



man får rysningar.

what did you say?

Pohlman satt brevid mig och sjöng denna låt på hemkunskapen idag.. Den fastnade liksom i mitt huvud, men det gör ingenting.. Jag tycker nämligen låten är ganska bra, även om det inte alls är min stil av musik! :D

SHORTUPPDATE!



Nu sitter jag här i min lilla soffa. Jag har tända ljus och i bakgrunden spelas det musik. Alldeles nyss fick jag massage av min syster! Niiice, or what? Nu ska jag fortsätta fundera lite på gymnasievalet och sen vill jag ut i kylan för att springa. Men vi får se, det är ju trots allt väldigt kallt!
RSS 2.0