MÅNDAG!

Veckans längsta skoldag är avklarad och det är väldigt skönt! Snart måste jag plugga lite för att senare ikväll ska jag tillbaka till skolan. Jag ska vara guide på öppet hus! Så alla 95or som är lite nyfikna på NT kan ju ta och titta förbi! Förresten vill jag hälsa en sak. Jag har jätte snälla vänner som fixade en jätte mysig kväll i lördags. Jag fick presenter (se bland annat tröjan jag har på mig) och trevligt sällskap! TACK.

Snygga fikande tjejer!

Jag och Bella tog igen lite tid i fredags under en fika. En massa skratt och prat om hennes killar. Hihi! Trevligt trevligt! Sedan fortsatte helgen. Har hunnit göra så galet mycket skoj under de senaste dagarna!! Därför har uppdateringen varit lite slow. Återkommer snart!

Fråga/Svar

Varför måste du ta så många medicier?
Jag har nyligen fått reda på att jag har risk att få anafylaktiska reaktioner pga mina allergier (speciellt jordnötter). Därför behöver jag bära med mig akutmediciner och adrenalinsprutor.

Om jag har rätt, så går du på NT, för att jag hörde att det hade varit möss där?
Iallefall... Min fråga till dig är hur är det där? Hur är salarna, maten, schemat, lärarna m.m. Vad behövs förbättras där? Varför valde du den skolan?
Skulle bli glad om du svarade på den här frågan :)
Åh, vad roligt! Ska du välja till gymnasiet nu i höst? Jag tycker verkligen om NT. Jag trivs jätte bra och jag är jätte glad att jag valde en skola som ligger nära hemmet (det var tillslut den anledningen som gjorde att jag valde NT). Jag skulle inte hinna med mitt liv om jag behövde åka fram och tillbaka till stan varje dag. Det bästa med skolan är helt klart lärarna och schemat! Jag har haft turen att få några riktigt grymma lärare och det är jag väldigt tacksam över! Schemat är också riktigt bra! Jag har i genomsnitt 3-4 lektioner på en dag, vilket är riktigt skönt! Att skolan är fräsch och har bra hjälpmedel skadar verkligen inte. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag inte att något behöver förbättras eller förändras på skolan.
Ja, tyvärr har du hört rätt. Det var möss i skolans matsal under några veckor. Nu är stället i alla fall sanerat och alla möss är borta!
Om du har några fler frågor är det bara att höra av dig, antingen här på bloggen, facebook eller min mail! [email protected] . Ha det bra! :)


Idag har jag:

  • Varit i skolan
  • Gjort en powerpoint på 14 sidor
  • Lärt mig att ta spruta på mig själv (det gjorde ont!!)
  • Hämtat ut tiotusentals mediciner till mig (jag känner mig som en gamling)
  • Pluggat och ätit
Lite sådär halvrolig dag. Men dagar som denna behövs de också.

Scary Monsters And Nice Sprites

.

SHUEE

Har chillat lite i skolan. Vi går fett korta dagar! Underbart. Efter da skol åkte jag och sa hejdå till jocke som åker till norge nu. Första helgen på länge som vi inte kan ses! Nu pluggar jag biologi och engelska, samtidigt. Jag e cool.

Djungelboken

Halva klassen var på musikal. Tyvärr var inte musiken så bra som jag hade hoppats på men humorn var det inget fel på. Jag skrattade till flera gånger. Det blev en trevlig kväll med klassen. God natt!

KALASBRA

Heeej bloggen! Livet rullar. Jag pluggar inte så mycket och vi har tyvärr mycket att göra just nu. Jag är så lyckad. Idag var vi på musikal! Slänger upp bilderna snart! Pusshej.

without your breath

Ungefär såhär har det sett ut de senaste dygnen. En massa tid har spenderats med tjejerna i bandet för att repa. Vi satsar verkligen på det här nu och det är super kul! Ibland tar vi pauser, äter frukt, skrattar och larvar oss. Idag kunde inte Sandra vara med och bara så du vet tjejen... Vi saknade dig! Snart är det dags för mig att sova. Det kommer bli en lång dag i morgon! Jag ska på musikal med folk från skolan. Förresten lovar jag er att publicera de typ tre sista dagarna på min 30-dagars-grej snart, riktigt snart! Vi ses och hörs gott folk. Bara så ni vet har jag fått ett litet bloggsug igen, förvänta er en mer uppdaterad sida framöver!

REPANDE BRUDAR

Jag är en busy woman i en busy world. Har galet mycket på schemat. Just nu sitter jag och tjejerna i mitt rum för att repa!! Men vi har en liten paus. Hörs senare!

+

Spenderade ett dygn (på landet;)) tillsammans med mina flickor i bandet. Mycket trevligt! God mat, trevligt prat och skratt! Vi tog det väldigt lugnt och hade det mysigt. Sådant behöver man ibland. Nu ska jag sova. Ny skolvecka imorgon!

vänner, spel & dinosaurier

Vi var ett ganska stort gäng som hamnade hemma hos mig för att spendera några timmar tillsammans. En massa skratt, prat och spel! Jag har så fina och underbara vänner att jag börjar le när jag tänker på dem. Tack för allt, alla ni! Det ger en så mycket energi och glädje att få ha sånna här myskvällar ibland. Så värt! Nu ska jag sova! Är galet trött och behöver verkligen lite sömn. Puss och god natt!

tailfins

Måste bara tipsa om en rolig liten app för er alla med iphone! Köp Camera+ och ta era mobilfoton genom det programmet istället! Där finns en massa roliga inställningar att använda sig av!

17 år

Idag är det min födelsedag!!! Yaay :)

TODAY


Hamnade på café och pluggade biologi i 3 timmar. Känner mig riktigt nöjd! Sen drog jag hem till Jessica för att repa. Det gick väldigt bra och jag gillar mina tjejer massor! Vi har börjat med en väldigt trevlig sak på våra rep. En har ansvaret att ta med sig frukt. Lääätt värt!!!! Jag har även varit och tränat. Älskar att vara igång igen... KOooompis det går bra nu!!! YAY... Jag är glad! Och förresten, vem är det som fyller sjutton år imorgon?? Gnatt.

one day left


Det var en kort skoldag today. Uppskattat! Nu har jag beslutat mig för att vara duktig. Ska åka och plugga innan repet med tjejerna. Seyou!

Två dagar kvar! (Varning för ej seriöst inlägg)

  • Har fått gjort lite arbeten i skolan.
  • Träffade mina danstjejer igen.
  • Åt god mat!
Slutsats: Relativt nödvändig dag.
Förresten är jag nörd. Min blogg är nördig. Jag tar fjortisbilder på mig själv och är snart 17 år(?) Ska försöka skärpa mig ... snart. Men jag orkade inte idag. God natt!

JM

PEACE MEEEEEN

Detta med kameror är fascinerande, väldigt! Förresten har jag haft en 3vlig helg på bosön (fett cool jag är som skriver 3 istället för tre). En massa tjejer, kändisar, fotboll och mat. Skönt att sparka på boll igen efter min sjukdom!

Cool syster man har :D

Haha, Emelie! Du är så söööööt. Puss

BOSÖN

Nu drar jag iväg på träningshelg. Klockan är inte mycket, men jag är taggad! Ha det bra, för det ska jag!

random pics from today

Dagen har varit nice! Lite guitar hero hemma hos cocacola-älskaren, sen drog vi till naturhistoriska. Vi checkade in några utställningar och svarade på tusentals frågor. Efteråt mötte min fina pojkvän upp mig och vi gick iväg för att fika. Just nu ser det ut som på de två senaste bilderna. Jocke geekar mobil och jag bloggar. Imorgon ska jag upp 06.00!

God morgon!

Heej! Idag ska jag till naturhistoriska muséet! Yaaay. Snart ska bloggen bestå av lite mer än töntiga bilder på mig, jag lovar. Ha en bra dag!

+++

Wiiihooo, jag har en ny leksak och telefon!!

Jag är french

Nice dag i skolan. Jag SKA ge er de sista dagarna på min 30dagars grej. Förresten kommer en väldigt rolig leksak till mig idag. Jag är taaaggad.

+

Heej bloggen. Nice dag! Nu sitter jag här och sjunger. Ikväll är det rep med tjejerna. Peeaaacee

måndag!

Första dagen i skolan idag. Vi hade dock bara en lektion, så det var skönt! Resten av kvällen har jag umgåtts med Jocke. Kul! Nu har han även åkt till sin skola, så vi kommer inte kunna ses på några dagar... Lite tråkigt. Ikväll ska jag sova tidigt, därför... Hejdå! xx

Hej igen.

Ville bara säga att jag lever. Bloggen har inte uppdaterats så mycket de senaste dagarna eftersom jag har haft fullt upp. Jag har verkligen utnyttjat mitt lov till fullo de senaste dygnen och gjort en massa trevliga saker! Har haft super kul! Imorgon börjar skolan igen och man tvingas tillbaka till rutinerna. Då kommer bloggen bli som vanligt! God natt!
Kolla in http://tontelin.blogg.se , söt kille man har! (Måste nog hjälpa honom med designen).

BTW

Bloggen har legat lite på is de senaste dagarna. Har inte riktigt haft tid och försöker helt enkelt utnyttja mitt lov istället för att sitta vid datorn. Jag har sen senast kollat på innebandy, haft pulka&te mys med tjejerna, ätit middag med vänner från klassen, sett en massa filmer, dygnat med en massa trevliga människor hos jocke och haft en mysig stund med gänget ikväll! Jag behöver verkligen sova nu. Vända tillbaka på dygnet. God natt!

Vad säger du om jag säger Hitler?

Har haft en riktigt grym kväll med mina finafina vänner! Vi följde traditionen och hade vår chillkväll med pizza, film och spel. Jonathan visade som vanligt sina naturbilder och bilder från rymdresan! Vi skrattade. Även denna gång var Med andra ord galet skoj. Vi skrattade så högt att till och med gardinstången ramlade ner. Tack för en aweeeesomeee kväll kära vänner!

Sweet

Klockan är snart tre och jag har redan spenderat några timmar i Uppsala. Weird. Vad hände där?
Snodde min systers klocka idag. Cool tjej!

jag vill se mer än jag ser.

Har haft en helmysig dag med skönheten ovan. Vi har verkligen haft en sån där grym och behövlig dag. Vi lekte bland annat med en massa undangömda spel som inte spelats på några år(?). Förresten är Alfapet väldigt roligt! Efter Ellen dragit åkte jag till Jocke. Vi satt och kollade konstiga program på mtv samtidigt som vi pratade om skumma saker. Sweet. Chilldag rättare sagt! Älska lov!

Speeelmys!

2011

Röda läppar. Jag känner på mig att det här året kommer bli grymt! Peace.
RSS 2.0