var ska vi sova inatt?

Så kan det se ut när ett gäng tjejer hänger på skansen hela långa dagen!

två år senare gör vi det igen.

Medan alla andra hänger på P&L kommer jag och ett gäng tjejer sitta på skansen och lyssna på musik där hela långa dagen. Picknicken är färdig i kylen, filten är nerpackad och som planerat ska det bli sol och 26 grader imorgon. Nice!

helgen

Midsommarhelgen blev mycket bra. Här ovan ser ni lite bilder från spelningen på bruket. Efter den, drog jag och min familj till Örebro på en liten spontanresa. Det mesta var stängt eftersom det var midsommar, men vi hittade en jätte mysig restaurang med god mat. På lördagen hängde vi på torp. På förmiddagen kom det en riktigt enorm regnskur. Jag har nog aldrig varit med om så mycket regn på så kort tid. Sedan spenderades lite tid med ett gäng släktingar i en husvagn ätandes jordgubbstårta. Det var mys!

ifall inte nån' sätter fart

Melindas bild!

Har en kamera med massa bilder från helgen... Men hinner tyvärr inte visa er än. Dagen ska spenderas på jobbet. Vi hörs ikväll!

Midsommar

Hej alla miljontals bloggläsare! Dagen och spelningen på brukets midsommarfirande gick jättebra. Det var verkligen jätte mycket folk och jag tror faktiskt det var vårt största gig någonsin! Nu sitter jag och familjen i bilen till Örebro där vi ska spendera midsommarkvällen på någon restaurang. Imorgon ska vi hänga på torp. Vi stannar bara en natt, på söndag är det nämligen jobb igen! Vi får höras senare. Glad midsommar allihopa :)

osteehgott

Efter jobbet drog jag hem till jonathan och hängde där med honom och ebo. Vi har hängt i hans studio och producerat lite musik. Måste säga att jag har haft väldigt kul och trevligt. Låten vi jobbade med idag har en väldigt innehållsrik och betydelsefull text!

+

Heeeej bloggen. Har precis bakat lite kakor och sånt, så nu luktar det gott i hela huset. Ikväll ska jag mysa med baylake vocals. Vi ska ha filmmaraton och imorgon ska vi göra frukost tsm (a la baylakevocals style). Måste cykla och köpa jordgubbar snart. Vi hörs och ses.

det regnar ute

När det regnar ute är det mysigt att komma hem till en fin vän efter jobbet, sätta sig för att prata och dricka te. Jag och bella har planerat lite inför augusti, spelat spel och haft det mycket trevligt. Jobbar imorgon också. Ska därför sova snart. Men innan det ska jag ta datan i sängen och kolla på någon ovanlig-sjukdom-dokumentär/sjukhus program på tv4play. Precis som det ska va'.

HIGHER LEVEL

Är heeeeelt död i mina ben. Har jobbat på ett bröllop från klockan 11.45 imorse! Kom hem ganska nyligen och tog en dusch, skönaste jag gjort på länge! Imorgon blir det fyra timmars jobb och sen ska jag träffa två fina tjejer. Sov gott mina kära läsare!

lördag

Hello! Jag jobbade nio timmar igår. Idag blir det också jobb, men på annat håll med tjejerna i bandet. Troligtvis är jag borta hela långa dagen/natten. Hör av mig sen! :)

svävar bland moln

Måste säga att jag har det riktigt bra just nu. Jag har verkligen ett gäng underbara vänner. Det är sommarlov. Snart drar jag på tågluff med två bästa vänner. Vi kommer vandra runt och upptäcka världen. Jag vill bara dansa. Dansa och åter dansa. Känna basen inom mig. Mitt band är alldeles underbart. Vi är så bra. ÅÅhhhh jag är så lycklig.

förstår om du undrar

Vi hamnade på Lines altan och satt där. Måste säga att sånna här kvällar är underbara. Planer, drömmar och en massa skratt. Det här kommer bli bra. Det här kommer bli grymt.

ur ett annat perspektiv

Nu ska jag iväg och träffa tjejerna i bandet. Vi hörs!

Altanen

Nu håller familjen på att fixa grillat. Jag är nyligen hemma från en arbetsdag. Ikväll får vi se vad som händer. Planerna är inte helt bestämda ännu :)

Jobb

Jag jobbar, jobbar och åter jobbar. Men det funkar bra! Vi hörs nog ikväll :)

someday you are my everything

Dagarna rullar på och det är fullt upp! Här ovan har ni lite bilder från Hannas mysiga tjejmiddag i fredags! Helgen har gått till att ha en Sommarkväll med Baylake Vocals (superkul att så många kom!), jobba, döma fotboll och spela/sjunga på ett event i nacka! Superkul. Idag har jag jobbat i nio timmar och cyklat hem och tillbaka från jobbet(=drygt 2 mil)! För er som inte vet har jag börjat jobba på donken i rissne/ursvik! :D

sommarkväll med baylake vocals

imorgon blir det sommarlov

Jag kan inte fatta att vi slutar ettan imorgon. GALET vad tiden går fort. Känns som om det var igår man slutade nian och stod på scenen i viksjöskolan. Idag hängde jag med klassen vid Görväln. Mycket mysigt! Sedan har jag, Becca och Sandra varit och handlat inför lördag. Kommer bli helt aweeeesome. Längtar jätte mycket. Typ 100 läsk/saft burkar köptes!!! Känns väldigt roligt att detta är ett gig vi själva arrangerar och att det bara är våra fina vänner som ska komma. Efter fyspasset (kommer ha träningsvärk imorgon!) övningskörde jag och nu har jag verkligen kommit en bit på vägen. Idag gick det bra att starta bilen i uppförsbacke också! ;) God natt!!

salvation

helt ok

nice med BV rep vid poolen.

in a moment of eternity

Tog brädan och gled runt lite samtidigt som solen gick ner. Älska nyasfalterade vägar. Hade min sista lektion idag. Sååft. Imorgon väntar lite andra roligheter. Bland annat första dagen på jobbet.

PINNSYSTEM

Bilder från min kamera eller bellas (orkade inte redigera alla).

Halloj folket (göteborsk dialekt)! Jag har haft en alldeles perfekt helg tillsammans med 40 andra sköna typer från filla. I lördags drog vi ut i till vrångö i småbåtar och chillade där hela dagen. Det blev spel, promenader, sol, pastasallad, fotboll, hopp från klippor och grill. De flesta av bilderna ovan kommer från min och bellas lilla bergsklättring (en självklarhet att se sig omkring när man är på en liten ö). Utsikten var helt grym! I söndags var vi på besök i fiskebäck, vi hängde i slottsskogen och även denna dag blev det bad i havet. Vi åt även grymma kebabpizzor. Kvällen slutade med att jag, Emil, Nathan och Axel satt uppe och körde tecken. Vi gick verkligen in för spelet och vi satt väl där i tre timmar? Haha, galet nice var det i alla fall. Jag vet egentligen inte varför jag sitter och försöker förklara vad vi har gjort. Jag har mått så bra och haft så underbart att det inte går att beskriva med ord. Är så glad och lycklig just nu.
Förresten känns det redan som om vi har sommarlov. Skolan finns inte i mitt huvud längre och det kommer den inte göra på ytterligare två månader drygt. Den här sommaren kommer bli så nice.
God natt! (Ursäkta för splittrat inlägg)

GÖTEBOOOORG

Sitter och chillar i götet nu. Det är galet nice. Imorgon ska vi vara ute i skärgårn'!!!!!

cozy

Satt bland annat och repade in det sista i vasaparken idag. En kille med icabrallor satte sig för att lyssna, soft! Nu har jag precis packat och känner mig taggad inför morgondagen.

you know i'll always play

Det har blivit mycket gitarr och sång idag. Mötte upp Helena och Bella för lite rep mitt på dagen. Sedan satt vi och njöt av solen i vasaparken ätandes lite godsaker. Jag har också spelat gitarr med Simon. Efter middagen tog jag gitarren på ryggen och gled iväg till ängen där BV körde utomhus rep idag. LEVEL.

(SNART ÅKER VI TILL GÖTEBORG!!!!)

1 JUNI

RSS 2.0