in thaa school



Jag och några andra roliga personer försökte fota lite på lunchrasten idag. Vi försöker nämligen få fram en bild som efter mkt redigering ska passa som tryck på en t-shirt. Det gick väl sådär, några ganska bra bilder och några mindre bra. Men äääh, vi hade kul!

biologi

Nu sitter jag med massa papper, böcker och anteckningar framför mig. Jag försöker lära mig det allra sista jag behöver kunna till provet i morgon. Jag hoppas att all information om genetik och evolution sitter fast i mitt huvud. Nu är jag faktiskt ganska trött på allt som har med skolan att göra. Jag längtar efter lov!

i fredags...

... efter man varit och träffat alla coolingar på io, efter man hade kollat på ifk viksjö - fc järfälla och efter man handlat godis på OKQ8, då lekte jag, Helena och Jennifer med några kakor! 

merfotboll

Jag hade fotbollsmatch mot Bollstanäs u-lag imorse. Det gick faktiskt jätte bra! 3-0 till oss :D Det är faktiskt riktigt kul att fotbolls säsongen har dragit igång nu, på allvar. Snart börjar serien, taggataggatagga!

Snart ska jag dra till uppsala. Min syster ska spela slutspel i någon cup så jag hade tänkt att kolla på. Vi får höras! xxx

träningsläger

Jag har hängt vid fotbollsplanen typ hela dagen. Jag och mitt lag har nämligen haft träningsläger. Vi har tränat(såklart), lyssnat på en föreläsning om mentalträning, ätit god mat och jag fick även spela match med damlaget. Med andra ord har jag haft en riktigt rolig dag!

MUSIK


Vi har så otroligt roliga musiklektioner i skolan just nu. Vi repar in mängder av låtar samtidigt som vi lär oss att producera musik. Trots att det krävs så mycket tid, ork och engagemang är det helt klart värt det. Lektionen i onsdags var så extrem och jag tror inte jag garvat så mycket på en riktigt lång tid. Vi tog så sjukt fula bilder och om ni skulle se dem, skulle ni tro att vi är helt galna. I och för sig, ni tror säkert redan att vi är galna!

Min Blogg

Jag och mina vänner hade en ganska intressant diskussion i omklädesrummet idag. Vi diskuterade bloggar, de kändaste bloggprofilerna, hur man lockar till sig besökare och var läsarna kommer ifrån. Jag har faktiskt funderat lite. Undra vilka det egentligen är som läser min blogg. Det är ju inte direkt så att jag går runt i skolan och delar ut lappar med min bloggadress för att jag ska få fler läsare. Trots att jag inte springer runt och gör reklam för min blogg är det ju ändå ett antal människor som klickar sig in hit varje dag. Många av besökarna är ju säkert mina vänner, men jag undrar faktiskt vilka ni andra är? Känner jag er eller är vi kanske bekanta?

en promenix


+


Jag och Helena sitter hemma hos mig. Vi har precis käkat lite lunch och snart ska vi bege oss tillbaka till skolan. Det är fint väder och därför ska vi gå en liten promenad innan vår lektion. Peeeeeace!

blåttvatten



Det kommer bli sjukt skönt att få bada i det här blåa vattnet i sommar!

Förresten, ignorera det jag skrev igår om vädret. Det snöade nämligen när jag gick till skolan imorse -.- Våren har verkligen inte kommit till stockholm.

värt att lyssna på

hooome


Jag kom nyligen hem från skolan. Jag och Linn hade musikdatalektion med Daniel. Galet skoj faktiskt! Vi fick lära oss göra midi ljudspår med hjälp av ett keyboard och spela in refrängen till unwritten. Det blev super ballt! Nu ska jag slänga i mig lite mat och efter det måste jag verkligen börja skriva på min uppsats som ska vara inlämnad på fredag. seeyoulateraligater!

två coolingar



Jag och helena knallade hem från skolan i våra röda converse idag. Det var soligt och härligt väder. Vill ni veta en intressant sak? Jag gillar att våren är påväg till stockholm!

LAAASTNIGHT




Lördagar är bra.

FRIDAY


Helloo people! Här sitter jag, lyssnar på lite skön musik samtidigt som jag laddar upp inför kvällen. Jag och ett stort gäng människor ska nämligen spela bowling. Det kommer säkert bli grymt! Hoppas bara att jag har en kväll-där-käglorna-vill-trilla-ner, ibland har jag nämligen det och ibland inte. Annars så har det varit en ganska skön och rolig skoldag. Vi fick spela spel på matten, vara i datasalen på no'n, ha ramak på svenskalektionen och leka lekar på idrotten. Skönt sätt att avsluta veckan på!

Seeeyooulater!

lalalalaaa



Det har varit nice med reflektionsdag. Jag satt i datasalen i två timmar och skrev på mina uppsatser. När jag kom hem bakade jag och systern min en rulltårta.. Så nu ska vi överraska vår mamma med lite fika. Medan vi väntar på henne ska jag fortsätta sjunga på split my personality. Peeeeeeace man!

nothing else

Nationella proven idag gick ganska bra, vilket känns skönt och lättande. Annars då? Jo, det har varit en ganska rolig dag. På lunchrasten märkte plötsligt jennifer att sandras ena skosnöre hade gått av. Vi började därför filosofera om vilka som kan ligga bakom dådet och hur det gick till. Haha, en mycket givande och rolig diskussion!

lite information

  • Det är kul att träna fotboll.
  • Jag behöver sömn inför morgondagens nationella prov.
  • Yoghurt är gott.
  • Jag föredrar att traska runt i converse.
  • Salem Al Fakir är ball.
  • Och jag tycker ni ska ge Salems nya album Ignore This en chans.

småsmåsaker



En positiv kommentar kan göra att en annan människa plötsligt mår mycket bättre. En egentligen ganska liten handling kan alltså påverka hur någon annan mår/känner sig. Jag vill bli bättre på att uppmuntra och ge andra positiva kommentarer.

stort+

IGNORE THIS

Just nu kämpar jag för att hålla mina ögon öppna. Jag är verkligen sjukt trött! Idag har jag i alla fall spelat träningsmatch mot BP. Resultatet blev 1-1, varken bra eller dåligt. Helt okej liksom!

Självklart såg även jag på melodifestivalen alldeles nyss. Vinnaren Anna Bergendahl hade en väldigt fin låt och hon sjöng den riktigt bra. Fast jag tycker absolut att Salem al Fakir skulle stå som segrare. Han är så otroligt bra!

Salem är riktigt söt!

Yeeeeahsterday

Det var en lång och rolig kväll igår. Jag och alla andra coola människor hängde först på IO i några timmar. Sedan drog ett stort gäng hem till Olivia för att fortsätta kvällen där. Jag tror vi var ungefär tio personer som underhöll oss med tårtbak (Johannes hade fyllt år), film och allmänt mys. Det blev inte många timmars sömn i natt, men det var helt klart värt det. Vi hade sjukt kul! Och som grädde på moset lekte Ben hemmafru imorse, så vi fick vääärsta frukosten. Han ställde sig nämligen i köket och gjorde scrambled eggs åt hela bunten! Riktigt nice!


TORRRRSDAG


Tävlingen idag har jag ingen kommentar om, mer än att jag är hyffsat nöjd med vår prestation och att jag är väldigt besviken på tävlingen i helhet. Känner inte direkt att jag vill dela med mig av alla andra funderingar/tankar om tävlingen här på bloggen.

Annars då? Jo jag har tränat fotboll, vilket var ganska skönt eftersom jag fick tänka på annat efter en ganska frustrerande och krävande dag. Alldeles nyss fick jag en överraskning samtidigt som jag åt moussetårta. Så det var ganska nice.

The Unwinding Cable Car - Anberlin

Dagarna bara rullar och tiden verkligen springer iväg. Jag hinner inte riktigt med. Det är saker att göra hela tiden. Idag har jag bland annat gått i skolan, repat musik och tränat boxning. Det är riktigt kul men samtidigt väldigt stressande.

Imorgon ska jag och Line medverka i bäst i väst. Just nu är jag faktiskt ganska nervös. Det känns liksom läskigt att tävla, att få betyg på ens framträdande. Fast jag hoppas och tror att det kommer gå bra.

Imorgon, klockan tre i teatern är det dax. Kom gärna och kolla om du finns med på the guest list. Seeeyouutheeere!

Jag älskar Kittelfjäll




Vännerna. Bussresan. Frukostbuffén. Skidåkningen. Storgrovan. Annexet. Ladan. Råjj. Kvällsfikat. Solen. Bastun. Godiset. Lavinen. Big Jump-tävlingen. Myskvällen. Popcornen. Sista kvällen. McDonald's. Musiken.

Hemma bra och borta bäst!

I natt kom jag hem från underbara Kittelfjäll. Jag och mina vänner har haft en riktigt grym vecka där uppe bland bergen. Jag ryser faktiskt när jag tänker på hur det ser ut, hur friskt det luktar och hur kul vi har haft det i Kittelfjäll.

Igår satt vi på en buss hela långa dagen. Verkligen hela långa dagen! Det tar nämligen 12-14 timmar att åka mellan sthlm och kittelfjäll. Bussresan var ganska lång och seg men vi underhöll oss med film, godis, gitarrer, mat, ebos beatbox skills, spel och allmänt snack. Så det var ändå ganska nice.

I fall att någon skulle ha läst/hört om bussolyckan igår, så kan jag berätta att inte satt på den bussen. Vi var nämligen utspridda på olika bussar och det var buss nummer sju som körde av vägen (jag satt på buss nummer fem). Som tur var skadades ingen allvarligt, förutom att alla blev väldigt chockade.

Jag vill stanna i kittelfjäll!

En vecka full med otrolig skidåkning, härliga människor, massa skratt, god mat, en lavin(!) och fint väder är snart slut. Imorgon åker vi nämligen hem mot Stockholm. Vi har haft det riktigt bra här uppe bland bergen. Idag har vi satsat på att ha en riktigt bra sista dag. Därför har vi åkt extra mycket skidor, bastat+rullat oss i snön och dansat lääänge på dansgolvet. Snart är det nog dax att hoppa i säng, jag börjar bli trött...

Det är roligt att vurpa i tjock pudersnö!

Idag var jag och flickorna på äventyr på outforskade offpist ytor. Sjukt nice! Där gjorde jag världens vurpa. Jag körde nämligen först (av klungan) i den tjocka pudersnön. Skidorna såg man inte eftersom de gömde sig under den lösa snön. Helt plötsligt, när jag hade ganska hög fart, voltade jag frammåt. Bindningarna lossnade (som tur var) och skidorna var verkligen borta långt under snön. Det tog ett tag innan vi lyckades gräva fram skidorna men tillslut löste det sig. Det är verkligen sjukt mycket snö här, just nu. Och vet ni vad? Jag älskar det! Det är så otroligt kul att glida runt i backarna här. Jag verkligen älskarälskarälskar det.

Tjocktmedsnö!

Hej mina vänner! En till dag här uppe bland bergen har passerat. Mycketmycketmycket bättre skidåkning idag eftersom det var sol. Det hade också snöat under natten vilket resulterade i att det var ungefär en meter extra nysnö. Sjukt nice! Nu känner man verkligen i benen att musklerna har fått jobba. Det krävs nämligen väldigt mycket kraft att orka trycka på i snön och kunna svänga. Idag tror jag också att jag gjorde det bästa åket i hela mitt liv! Jag och några coola flickor bestämde oss för att köra hela storgrova det snabbaste vi kunde och utan att stanna!!!! Det var helt sjukt amazing! Extra grym var den idag, med tanke på snön. Och mamma, du behöver inte bli orolig nu när du läser det här. Visst, jag ska inte säga att jag kör sakta för det är lögn. Jag kör kontrollerat, i alla fall för det mesta :P Nu är det nog dax att tänka på refrängen, jag vill nämligen vara ute i backen tidigt imorgon! Puss
RSS 2.0