Vintern rasar

Så här såg det ut för endast någon timme sedan. Vi sjöng och spelade inför en stor publik som kollade på majbrasa. Det gick jättebra och var super kul (om man bortser från att jag hade tappat rösten). Ikväll måste jag vara hemma, bli frisk och sova.... Kanske inte super kul, menmen... :)

en middag

Ett gäng vänner + ett födelsedagsbarn + god mat + bra musik + bra väder + en massa skratt = Mycket lyckad kväll! Jag tror det var en utav de lättaste ekvationerna jag löst på länge!!! Sleep tight gott folk.
Imorgon är en mkt viktig dag!!!

utomhus rep

Så här såg det ut igår när vi stod på altanen och repade. Känns skönt att ha gjort ett första soundcheck! Grannarna fick en gratiskonsert ;) Idag är mina planer att vara tyst, tyst och tyst. Min röst måste bli bra till imorgon!!!

tooooday

Hola amigos! Jag har tappat rösten vilket känns lite halvbra inför lördag. Men det ska nog ordna sig. Inatt sov tjejerna från klassen hemma hos Gaby. Det var super nice. Sedan hade vi bara två lektioner, idrott och fysik. Eftersom jag är så sjukt allergisk just nu var jag inte med de andra utomhus, så jag hängde i gymmet alone. Snart ska jag åka och lasta in bilen med lite högtalare, mickar och sånt. Idag ska vi repa utomhus, med PA anläggningen! TAGGAD.

tuesday

Första skoldagen efter lovet och jag måste faktiskt erkänna att det känns ganska bra. Tiden går fort just nu och det är lika bra att den får ticka på. Snart är det sommarlov. Idag har jag bokat lite mer inför sommaren. Jag och mina två fina vänner kommer ha en underbar semester. Längtar redan! Nu måste jag faktiskt få klaga lite, den här dagen har varit hemsk om man tänker allergimässigt. Jag glömde ta en slags medicin igår kväll, så idag har jag fått stå mitt kast. Önskar jag kunde gå med syrgasmask dygnet runt eller något! Sov gott

makes me wonder how

laaast hours
Åååh vilka bra dagar jag har haft detta lov. Det var verkligen behövligt att vara i sthlm, hemma, under dessa våriga dagar. Jag har hunnit samla på mig lite krafter, mentalt. Solen har lyst i stort sätt varje dag och det har nästan känts som sommarlov. Någon som håller med mig? I dag hade jag och BV en sån där mysig frukost igen. Massa gottigotti tsm med tjejerna. Sedan repade vi och spelade in några låtar (kommer ut på hemsidan inom kort). Ikväll har jag dansat igen och vi har börjat på en ny låt. Kommer bli så awwweeesome.

påskdagen

Nu ska jag följa med familjen någonstans söder om stan. Emelie ska spela cup och jag följer med! Byebye.

kvällspromenix

För någon kväll sedan gick jag och bella ut i mörkret. Älskar att man kan vara ute och ändå inte frysa ihjäl. Äntligen börjar årstiden med sena varma kvällar närma sig. Om drygt en månad är det typ sommarlov. Heeeelt sjukt hur fort tiden går! :O

Glad påsk

Min syster som åt pannkakor idag!

7 PM

fix you

When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need 
When you feel so tired but you can't sleep 
Stuck in reverse 

And the tears come streaming down your face 
When you lose something you can't replace 
When you love someone but it goes to waste 
Could it be worse? 

Lights will guide you home 
And ignite your bones 
And I will try to fix you 
Jag tröttnar aldrig på denna låt. Det går liksom inte. 

BECCIS FÖDELSEDAG

För en gångs skull uppdateras denna blogg inte nattetid. Wiho, framsteg? Med massa ballonger, saft och tårta begav sig några flickor och jag till slottet. Där fixade vi en picknick för soltstrålen Becca som fyller 17 år idag. Efter lite om och men lyckades vi locka dit henne, (tro mig, det var svårare än man tror) och jag tror inte hon anade vårt lilla överraskningskalas förrän hon såg oss sjungandes. I sommarvärmen satt vi och njöt av skratt och mys. Grattis igen Becca, du är super grym!!!!

HETT TIPS

Vet ni vad jag drack alldeles nyss. Så galet gott ska ni veta. Pepsi max + limejuice (fråga mig inte varför, det fanns i kylskåpet). Det goaste av allt var att jag typ överkonsumerade limegrejen så att det blev jätte surt. Jag älskar när det blir jätte surt. Haha, jag är konstig. God natt :)

Grillning

Årets första grillning blev verkligen jätte lyckad. Vi satt på en brygga, grillade korv/marshmallows (japp, jag googlade stavningen), skrattade och fick njuta av en solnedgång!

onsdag

Hej! Huset är tomt så jag har kopplat in min spotifylista i de stora högtalarna! Niiiice. Nu står jag och lagar lite mat till mama och papa. Snääääll dotter! :D Ikväll ska jag grilla med några vänner vid vattnet. Ha en bra kväll.

14.59

Hej bloggen. Just nu sitter jag på altanen med mami och myser. Det är så galet skönt med lov. Nu ska jag fortsätta njuta. Vi hörs senare.

påsklov

Nice dag. Jag har tjänat pengar, spenderat lite tid på altanen - solandes, spelat spel med Emelie & Josefine samt förberett morgondagens rep med Line. Baylake Vocals har faktiskt väldigt mycket på gång vilket betyder mer arbete. Men det är kul! Nu är jag trött och vill sova. God natt.

drakudden

Nice helg! Jag har tillbringat tid vid drakudden tillsammans med ett gäng härliga människor. Att vi fick se isen smälta gjorde mig alldeles lycklig. Nu är det nästan sommar! Igår kväll hängde jag hemma hos stefanie med tjejerna från klassen. Det spelades spel, pratades och skrattades. Det var en riktigt bra kväll. Mitt i allt detta har jag även hunnit se min systers lag göra sig klara för final i innebandy, sovit tolv timmar(!) och kollat på my sister's keeper. Nu väntas en natt med ännu mer sömn.

fair

Jag och systern gick ut i sommarvädret och fotade lite. Ljuset var på vår sida idag. Precis så ska fredagar vara. Just nu känns allt ganska så bra ska ni veta. Det är påsklov och man har tio lediga dagar framför sig. Inatt ska vi vara på drakis. Mina bästa vänner i kombination med alldeles för lite sömn! Bättre kan det nog inte bli.

på väg hem

Tjena folket! Nu är jag på väg hem från stora essingen. Dagen har varit nice, i alla fall eftermiddagen. Fysikprovet i morse gick väl helt okej! Idag har jag testat att anstränga mig utomhus, gick ingeeeee bra :( Måste nog vänta ett tag till, medicinerna måste komma igång! Vi höööörs later.

+

looooooge

Detta var niiice.

hastighet sträcka massa acceleration densitet krafter komposantuppdelning

Detta har jag gjort idag:
  • Gått i skolan
  • Skrivit ett referat (och förberett en redovisning om den refererade artikeln)
  • Gjort en redovisning om genteknik och skrivit en sammanfattning om arbetet
  • Förberett en muntlig redovisning om ungdomsproblem i samhället (samt skrivit klart sammanfattningen)
  • Pluggat fysik (3h-prov på torsdag)!!!
  • Ätit mat
Vet ni hur stolt jag känner mig eller? Jag trodde aldrig att jag skulle lyckas vara så fokuserad hela eftermiddagen/kvällen. Nu är jag superglad och kommer sova super gott. Extra gott eftersom jag börjar tio över elva i morgon! Det enda som oroar mig lite nu (förutom fysikprovet), är att min andning varit väldigt ansträngande hela dagen idag också... Imorgon får jag heller inte äta något kortison, hoppas det inte blir ännu värre då :( God natt!

details

Det var femton grader utomhus idag. Och jag cyklade till skolan. Det var egentligen väldigt underbart. Men tyvärr ska min kropp förstöra det roliga. Jag är inte speciellt negativ eller sur, men det känns bara så tråkigt. Pollensäsongen är igång och med mina höga värden blir det inte alltid så bra. Jag hann vara på första lektionen i kanske fem minuter? Sen blev det för jobbigt. Jag fick jätte jobbigt att andas och behövde åka till sjukhuset igen... Väl där fick jag andas in lite gaser(typ dunder astmamedicin blandat med syrgas) och få kortison igen. Jag hoppas verkligen att den nya medicineringen kommer fungera nu så jag slipper vara med om liknande saker igen. Det är ganska obehagligt att inte kunna andas normalt ska ni veta. Tyvärr gör detta att jag måste vara lite försiktig med ansträngning utomhus, lagom till seriepremiären imorgon! Menmen, jag hoppas det löser sig. För annars är livet ganska bra. Snart är det liksom påsklov!!

elutt and sandrutt

I vårt band har vi jätte töntiga smeknamn på alla. Fast det är ganska kul faktiskt. Jag heter Elutt, de andra har namn som lutt, linutt, jessutt, sandrutt och beccutt. Niiiice. Här kommer en bild på elutt och sandrutt hemma hos jessutt.

http://baylakevocals.se

Spana in hemsidan gott folk: http://baylakevocals.se!
Baylake Vocals hemsida!!! Där kan ni läsa mer om oss, spana in bilder och boka oss :D

SOL

Jag ska på roaaaaadtrip med de bästa tjejerna i sommar!!!

idag

Jaaaazzz och bluuuues! Det var nice :) Bilder från när vi faktiskt spelade kommer nog upp imorgon eller nått! Måååste sleeepa nu! God natt :)

födelsedagskalas!

Fina jessica fyllde 17 år! Vi i BV hade en liten kalaskväll för henne med tårta, duk man kan rita på och ballonger. Vi har fixat f1 snygga visitkort till imorgon! Suuuuper nice. I reaaaally have to sleep. God natt :D

På tunnelbanan

Tänkte typ vara snäll och ge er en liten uppdatering från telen. Jag har haft en suuuper bra dag! Jag har köpt en väldigt rolig liten grej som jag kan visa er senare. Ikväll har jag och tre andra tjejer sjungt i filla. Mycket roligt! Nu är jag on my way till ett annat fint gäng för att fira en födelsedag!!! Det ska bli super! Vi hörs later :)

det blåser

Kunde knappt cykla hem från skolan today. Det var så mkt motvind att mina ben fick jobba mer än vanligt. Annars rullar dagarna på. Tiden går f1 fort och snart är det helg (igen). Det kommer bli mycket musik som ska framföras inom några dagar. Väldigt kul tycker jag! Bloggen har varit lite seg, på grund av alla rep. Snart ska jag träffa Daniel och sen blir det fotboll. Vi höres gott folk!

ring

Jag och min fina syster käkade sånna här till frulle idag. Det var galet nice kan jag säga er! Annars så har dagen spenderats i skolan och på rep. På lördag smäller det!

i've been walking in the same way

Jag tror att jag åt min livs godaste frukost denna morgon. Galet nice kan jag säga er. Jag och resten av BV hade en mysig förmiddag med frukost och rep. Igår var bandet och spelade på en middag. Det var kul! Nu är det en knapp vecka kvar till festivalen :O Resten av dagen har också varit bra. Prat och mys med finisen Helena, följt av några intressanta timmar i filla. God natt.

TUBE

Jag och grabbarna har haft en super nice dag! Allt från toast, presenter, trumsolon på kastruller till hallonpaj!! Sweeeet. Lite tråkigt att jag inte kan vara med ikväll, men jag tror det blir bra ändå. För jag ska iväg på annat håll. Ni får höra sen. Vi hörs! Ha en super bra lördags kväll gott folk.

maxat kanaan


Gaaal1 trött. Jag har haft en gryyyym kväll. Lite sång, café, vänner och annat som gör livet nice. Vi hörs!
RSS 2.0