neeew

Testar med nya blogg.se-appen!

Just nu! Har gjort en god kopp kaffe och läser kemi. Det har varit en bra dag!

almost for a while

Beccas kök är mysigt! Särskilt när det är fullt med mina favvobrudar, kaffe och äppelpaj. Hon har en kökssoffa också. Det ska jag ha i min framtida lägenhet! Har haft en riktigt bra dag. Skola, barnvaktning(hehe?) och rep med mina fina tjejer. Nu blir det lite kemi och sedan sängen! Sweet dreams.

wake me up

bra låt. bra röst!

somuchmore

Vi hade spelning på ett ålderdomshem denna söndag. Så sjukt roligt och värt. Vi tog även en senlunch på tastys där jag åt något utav det bästa jag vet. Det blev en hel del prat och efter en ganska lång stund var det dags att förflytta sig igen. Jag och Line avslutade helgen med lite träning + yoga. Har haft en helt underbar helg tillsammans med fint folk, för lite sömn och alldeles för lite plugg. Precis som det ska va ;) Nu är jag redo för en ny skolvecka... Hehe

- i had a way then -

Har nu avslutat min karriär på McDonald's! Sista arbetspasset är avklarat! Kvällen har spenderats hos fina Amanda där ett gäng tjejer blev bjudna på middag. Vi åt mycket och väldigt god mat!! En sjukt bra kväll. Timmarna gick galet fort och det blev kanske lite sent. Men så värt! Imorgon ska bandet ut på äventyr. Vi ska spela och sjunga på ett ålderdomshem. Jag är minst sagt taggad. Sweet dreams.

fin vän

Igår åt vi god mat, pratade och sjöng. En mycket trevlig fredagskväll. Efter filla drog jag till skolan där det var insparksfest. Joo, det var helt okej det med! Idag jobbar jag i några timmar (sista passet, jihoo!) och ikväll ska jag på middag. Ha en trevlig lördag gott folk!

två systrar

Började denna dag på ett mycket bra sätt, på gymmet med Line. Efter skolan och efter ett litet möte träffade jag min fina vän Olivia. Vi pratade och uppdaterade varandra om det senaste. Jag har så otroligt fina vänner!!! Känner mig väldigt lyckligt lottad.

- To Let All The World Know -

Gillar hösten. Tycker om att dricka te med vänner samtidigt som man pratar om livet. Jag får någon speciell mys-känsla när löven börjar trilla ner. Man går runt i halsdukar och varma koftor. Något annat jag gillar är musik. Det är mycket musik just nu och det gör mig alldeles lycklig. Har varit full av inspiration ett tag nu, vilket resulterat till en hel del egna låtar. Kanske är ni intresserade av att lyssna?

mysmåndag

Igår hade jag finbesök i min bäddsoffa. Vi åt en massa frukter och såg titanic. Livet är riktigt bra.

BEFORE CREATION

Så sjukt bra och mysig dag. Den började i Filla (kan det bli en bättre start?). Sedan gick jag och min familj ut på stan för att mysa och äta lunch tillsammans. Vi avslutade på Cupcake Sthm. Mötte sedan upp min underbara vän Helena. Vi satt på ett café i gamla stan och åt grymt goda kanelbullar. Efter några timmar med prat och mys mötte jag upp två sköna killar och pratade om livet. Sweet dreams.

all i am is yours

Så bra kväll! Åt god mat på Mongolian med Sandra och Line. Vi pratade om livet och njöt. Sedan gick vi på bio och såg Horrible Bosses. Grym film! Sånt här ska man göra oftare.

you show the lights

Har haft en jättebra dag. Har lite nya jobbplaner på g. Spännande. Kvällen spenderades med Line. Vi myste rejält med en massa ljus, tjejsnack och fika. Älskar sånt!

"Vadå har du aldrig sett titan förut?"

Hahha, neeej... Jag lovar! Detta ska inte bli någon random blogg där jag bara tar upp en massa internskämt. Men jag är tvungen denna gång. Skönaste kommentaren på länge!! Vadå har du aldrig sett titan förut?
BTW, älska kemi <3

sandra la ut denna bild på hennes blogg och eftersom jag tyckte den var så fin ville jag också lägga ut den.

fin kväll

yejeyee

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag. Lite fullt upp med annat. Händer mycket just nu.

Love Eternity

Jag har en silverring på mitt långfinger. På den står det Love Eternity. Mer klockrent kan det nog inte bli.

heeey oh yeaaah

livet är igång. jag tränar, jag sjunger och jag apar mig. idag var sjukaste dagen. var så otroligt trött. när jag kom hem gick jag in en dörr! AJ. sen har jag spelat gitarr med line. nice. nu borde verkligen den här dagen ta slut...

det finns bara bra saker att hitta

beautiful things out of dust

Satt precis och pratade med en vän om allt elände som finns. Varför är vi inte bara snälla mot varandra? Varför är vi så upptagna med oss själva och så egoistiska? Varför glömmer vi bort det som egentligen betyder nått och lägger fokus på nått helt oviktigt?
Mitt i allt detta kaos som snurrar runt finns det trots allt så fina saker. Vi måste bara lära oss vara tacksamma och glada för det vi har.

favoritbild nr1

Vi är varma, svettiga, klibbiga, frissiga i håret och allmänt ofräscha. Men känslan alltså. Helt underbar.

ooooh

Fullt upp! Igår efter skolan mötte jag upp min fina Helena. Efter lite prattid åkte vi tillsammans mot säsongens första Inside Out. Röd matta och grejer! Det var en riktigt bra kväll! Idag har jag jobbat tio(!) timmar. Direkt efter jag jobbat, åkte jag hem till födelsedagsbarnet Gaby som hade middag. Det blev syriandans och god mat. Nu är jag så trött att jag nästan måste hålla mina ögonlock uppe! God natt :)

ARE GOIN' OUT FOR SOME AIR

Det har varit en väldigt bra dag hittills. Jag mötte upp Line i morse för lite träning. Vi både sprang och gymmade på det nya och fräscha gymmet! Hur skönt som helst! Älskar att träna på morgonen. Sedan var det årsmöte med elevrådet där jag nu är sekreterare. Haha, ta min titel på fullaste allvar! Två lektioner senare åkte jag hem för att plugga. Vi har fysikprov imorgon och ärligt talat var jag väldigt orolig för cirka två timmar sedan. När jag satt och köttade fysik kom plötsligt ett blixtnedslag till mitt huvud. Det var precis som om den avgörande pusselbiten hittade sin plats. Nu förstår jag plötsligt hur jag ska ställa upp mina uträkningar. Har därmed pluggat klart för idag! Matte och fysik är skumt ibland, men väldigt roligt också! Älskar att lösa problem x) Haha, nu har jag babblat på alldeles för mycket.... Bye!
RSS 2.0