ÅRETSOMGÅTT

Jag har bestämt mig för att haka på det många andra bloggare gör. Nämligen att göra en liten resumé med bild&text om året som gått. Varför inte liksom? En kul grej ju!

Januari

Jag fyllde femton. Och lilla Elin blev en ganska stor flicka, haha. Jag kommer ihåg att jag var ganska trött på skolan och längtade till våren skulle sätta fart. En vanlig vecka kunde bestå av skola, träning, konfa och mys på helgerna.

Februari

Det som var helthelt klart bäst i februari var Kittelfjäll. Härlig skidåkning med härliga människor. Det var riktigt nice! Det enda som egentligen kunde blivit bättre, var vädret där uppe. Endast en dag var det sol (och då passade vi självklart på att fota).



Jag minns också en rolig dag med dessa flickor. Dagen innan jennifer skulle åka till thailand åkte vi lite pulka och spela spel, nice!

Mars

I mars praoade jag på södersjukhuset. Jag minns att jag tyckte det var spännande, jobbiga arbetstider och väldigt lärorikt.



Jag köpte min kamera. Ett köp jag är väldigt nöjd med!

April
April innehöll mycket skola och fotboll. Jag minns även att jag var väldigt glad över att solen hade börjat titta fram. Många lediga dagar försökta utnyttjas och jag var mycket med vänner och familj!


Maj

Man klarade av att vara ute med tunna jackor, utan att frysa ihjäl. Det gillade jag vääldigt mycket!



I maj var jag på ett otroligt bra konfaläger. Det var värdefulla dagar som spenderades med 80 andra 94'or på ett riktigt fint ställe en bra bit söder om stan. Jag minns att jag tyckte det var väldigt skönt att "försvinna" från skolan ett par dagar, eftersom jag blev väldigt uppstressad över mycket plugg.

Juni

Vårterminen avslutades på detta sätt. Med micken i handen, sjungandes Freedom! De sista dagarna var så otroligt bra och jag var så lycklig som skulle få sjunga en sååå bra låt!


Sommarlovet startade och de första dagarna kändes tomma, konstiga och avslappnande. Jag var i västerås för att kolla på min syster cup, där de tog brons!

Juli
Så mycket sjukt bra hände i juli! Jag riktigt njöt av sommarlovet och var allmänt lycklig! Jag var på allsång på skansen, jag var i göteborg, skärgården, på fotbollscup och i grekland. Checkitout!



Augusti

Jag var mycket med personerna på bilden (+några fler). Vi var på drakudden en hel vecka, hade överraskningsfester och hade galna dagar tsm! Riktigt otroligt bra!

I augusti började jag även nian. Och det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle bli!

September

Skolan satte igång på riktigt och jag mådde så mycket bättre än vad jag hade gjort i åttan. Jag började förstå att det inte hjälpte för att man stressade upp sig över läxorna och därför relaaxade jag mer. Jag mådde helt enkelt riktigt bra samtidigt som jag satsade på plugget, en bra balans!

September innehöll mycket skola, mys med vänner, familj och fotboll.

Oktober


I oktober shoppade jag väldigt mycket. Jag behövde väl helt enkelt fylla på höstgarderoben. GILLA! Förutom att shoppa, innehöll oktober mycket skola, fotboll och roliga dagar/kvällar med kompisar (hehe, alltså det vanliga:)). En sak som dock var lite utav en besvikelse, det var att jag var sjuk nästan hela höstlovet. Det tyckte jag inte om....

November


November innehöll mycket te, mysiga kvällar, vänner, musik och såklart plugg. November var en bra månad, jag tyckte faktiskt inte alls att skolan var jobbig och jag njöt av alla härliga timmar! Och för första gången i världshistorien var elevkonserten riktigt lyckad och jag var NÖJD!


December


Det var en väldigt rolig julfest med insideout gänget. Kvällen innehöll mycket dans, svett och skratt!

Årets luciaveckor var också väldigt sköna. Mycket musik är ju alltid nice!

Jag hade roliga dagar med mina vänner. De innehöll mycket fika, spel och skratt!

Glasstävlingen var helt galen och det vill jag absolut inte göra om!!!! Iaf inte med glass...

Jag har haft en perfekt jul! Innehållande mycket familjemys, god mat osv...


2009 har varit ett väldigt bra år och jag hoppas att 2010 ska bli minst lika bra!

OHNO!


Nästan såhär ledsen blir man när man får reda på att mobilen man tänkt köpa är slut på alla affärer. Jag har nämligen varit på ganska många affärer idag, men den fanns inte kvar någonstans!!!

twentynine

Hur har ni det? Själv mår jag super bra och njuter av lovet. Idag var Line och Becca hos mig, vi behövde repa/bestämma vilka låtar som ska spelas i februari. Då har vi nämligen en spelning utanför skolan :D. Nästa termin kommer nog bli grymt! B.la. avslutningskonsert, elevkonsert, bästiväst tävlingar och så blir det ju bal. Wohoh, nice! Okej, nu ska försöka koppla bort skolan några dagar till, det är nog nyttigt. Vet ni förresten vad jag har tänkt att göra imorgon? Då ska jag försöka hitta en ny mobil. Min gamla fungerar inte så normalt längre. Vi hörs!

ATTJULMYSA



Vad passar bättre än julmys såhär på lovet? Jag har varit med Bella igår och idag. Nice! Vi har iaf julmysat med mycket fika, film och spel. Vi har sett 13 snart 30, P.S. I love you och Wildchild. Wildchild var en väldigt bra film, rekomenderaaas starkt!

Haha!

Helt ärligt nu. Vart är världen påväg om familjens konversationer nu hålls på facebook?!?!? Jag och min mamma sitter nämligen med varsinna laptops, bredvid varrandra och chattar. Hahahahha! Hoppas detta var ett undantag och att vi nu börjar prata med varrandra istället :P

CAMERA


Ett par elektronikaffärer har besökts idag. Väldigt mycket folk, men det är sådant man får stå ut med om man vill ha lite bättre priser. Min syster köpte en kamera som hon har snokat efter ett tag. Och jag kan säga er, att jag är lite avundsjuk på hennes objektiv. Men den som spar han har och om man har kan man köpa fina grejer :) Om jag har tur, kanske jag kan låna det någon gång. Objektivet passar nämligen till min kamera också! Nu vill jag spela monopol, undra om jag kan ragga med några familjemedlemmar? Viihöörs!

christmas

Jag har haft en underbar jul. Det är otroligt skönt att bara slappna av och bara vara ett par dagar. Att mysa med familj och släkt är värdefullt. Jag skulle vilja att mer tid spenderades så, året runt. Det är liksom en speciell känsla när det är jul, en mysig känsla. Julen handlar verkligen om sååå mycket mer än bara julklappar och god mat.

Idag har jag bara haft en riktig slappar dag. Ett antal filmer har setts. Jag tycker om sådanna dagar, då man inte har planerat något och bara gör det man känner för. Imorgon blir det andra puckar, då sticker man troligtvis ut och trängs med alla andra i affärerna. Mellandagsrean väntar. Vi hörs!

GOD JUL!!

Det är julafton mina vänner. Kalle Anka, god mat och paketöppning står på schemat. Nice!

PEPPARKAKSHUS



Jag och Emelie har hållt på med denna skapelse ett antal timmar idag. Det blev ganska bra faktiskt och jag är nöjd. Vet ni en cool sak? Om endast två dagar är det julafton. Redan liksom?!? Allt har gått så fort! Det känns helt ärligt som om jag är kvar i augusti eller något.

SWEET


Jag har en fin lillasyster.

Nödvändig och mycket bra fakta!

- Man blir glad av den här låten.
- Min syster är otroligt grym!
- Jag gillar min nya möblering i mitt rum.
- Det är väldigt nice med jullov.
- Jag gillar snö.
- Jag är klar med julklappsshoppingen.

jagharköptennyring(:



Idag har jag, Helena och Amanda befunnit oss i Ikea. De sista julklapparna har inhandlats. Ikea är väldigt grymt faktiskt, de har typ allt ju! Om detta hade varit facebook hade jag stor "gillat" detta! Plus att deras mat typ är hur billig som helst. En pizzasslice + dricka (med fri påfyllning) endast kostar tio svenska kronor. Ojoj, vad jag gör smygreklam för Ikea nu, ajaaaaaa.

Ikväll blire pulkaåkning vid lund igen. Riktigt niiice! Hoppas det kommer många roliga filurer.

SNYGG VA?



Ojoj, vilken heting jag har till vän.

NICE

Riktigt skön dag! Julklappsshopping och pulkaåking. Jag, Helena, Amanda och Jennifer, (plus några fler), har varit ute ikväll. Vid pulkabacken. Nice va?? Haha, det var riktigt kul iaf. Nästa gång tycker jag vi drar till bruket, med snowracers och allt! I och för sig skulle det var helt livsfarligt, menmen. Vet ni förresten en sak? Apelsiner är superduper gott! Seeeyooo

U S C H




vi är konstiga men väldigtväldigt roliga.

NUÄRDETJULLOV!

Jag har haft en gaaalen dag. Julavslutning och allt det där, var supernice. Lärarna sjöng/uppträdde/skämde ut sig som vanligt! Efter skolan var jag med Helena, Joakim och Tobias. Vi har käkat lite för mycket glass och jag kan säga er att efter ett antal skedar sorbet, är det verkligen inte gott längre! Uaaach, ryser typ när jag tänker på det. Seeeeyooo

ENJOOOOY



Mina vänner är snygga!

GRRREAT

Vet ni en coool sak? Ikväll köpte jag min första riktiga julklapp. Woooohoo, jag är grym! Jag ska nog ta och fira det med en clementin.

PAKET






Dagen började med en NO lektion=kemiprov! Skönt att ha det avklarat iaf. Efter lektionen drog jag, Helena, Amanda, Sandra och Jennifer hem till mig. Vi har kört paketleken, fikat och spelat spel. Nice va? En massa skratt har skrattats och eftermiddagen var riktigt mysig!

andIwannafight

Jag vill gillar snö, nu vet ni det. Jag längtar till torsdag eftermiddag. Nu vet ni det också. Bye!

en gammal goding!

SANKTA LUCIA


Och så var det lucia, jag har faktiskt ätit tre och en halv lussebulle idag. Nice va? Idag har jag bl.a. tränat, det var en otroligt rolig träning faktiskt. Vi gjorde värsta balla hinderbanan där vi fick springa runt tills vi inte orkade något mer. Nu har jag väldigt ont i mina armar efter alla under-över-mellan-upp-och-slänga-sig-i-lijanen grejer. Okej, nu var det verkligen slut på det roliga. Jag måste skriva klart mina läsloggar till Ondskan, de ska vara inne imorgon... blääää!

downintown

Yeaah, vet ni vad jag har gjort idag? Jag har möblerat om hela mitt rum! Det blev ganska bra faktiskt, jag är i alla fall nöjd. Jag har även varit på julkonsert med mina föräldrar. Det var bl.a. brassmusik (inte min stil, direkt) och luciatåg. Nu har jag haft/gått på luciakonsert tre dagar i rad, imorgon blir det ett till! Nu måste jag verkligen läsa ut ondskan, med andra ord, bye!

Here comes the sun


http://viksjoskolan.nu

Jag hade sjukt sjukt kul igår! Fem luciakonserter framfördes, jag och helena övade på att moon-walka och jag var på julfest. Jag kan säga er att jag var sjukt trött när jag la mig i min säng, vid halv två tiden igår. Men jag var även väldigt glad, det hade varit en rolig dag.

Luuuuucia

Hej människor! Nu sitter jag i lunden, i min systers skola (även min gamla). Snart börjar hennes luciakonsert och jag är väldigt förväntansfull:) Jag och Dessan paxade skit bra platser, så vi kommer se allt! Nice va? Vi hörs senare, puss!

RIIIIGHT NOOOW


Finns det något godare?

CHOIR

Lalalalala, en massa toner nynnas ur min mun, typ hela tiden. Det är så kul med lucia! Sjunga, sjunga, sjunga hela dagarna, det är så härligt. Jag vill ha det så året runt, mycket bättre än lektioner! Nu sitter stämmorna och det börjar kännas mer som en konsert. Det börjar nästan låta bra :)

Idag hade vi solo/duett rep, det var kul. Det känns alltid mycket bättre efter att man gått igenom hela sången ensam med lärarna. Man får väldigt bra tips, vilket gör att man kan prestera bättre. Imorgon ska jag tänka på att förmedla en känsla medan jag sjunger.

Förresten, efter skolan gick jag och Line till jakobsberg. Jag behövde köpa vita strumpbyxor. Det var väldigt mysigt att vara med henne, det var ett tag sen..

AFRICA

Jag och mamma har nyligen slagit in paket, inte vilka paket som helst. De ska nämligen ner till afrika, till min kusin (hon arbetar där under några månader). Jag ville väl egentligen bara skriva att jag tycker det är väldigt fascinerande att paketen ska enda ner dit.. Undra om paketen flyger, eller tar de båt? Hmmm, dagens fundering...

RUFFS

Det luktar aaapmycket hårspray i mitt rum nu. Vet ni varför? Jag ville se hur stort mitt hår blev när jag hårsprayade allt uppåt. Haha, det blev inte så jätte snyggt (såg ut som ett enda stort ruffs), om jag säger så. Nu måste jag duuscha bort allt :) BYE

IVEBOUGHTNEWSHOES


de där skorna behövdes, om jag säger så :)

AFRICA



fatta vad ballt om vi kör denna nästa år, det skulle bli aweeeesome!

UTIBACKEN


Jag har fått en ny skidhjälm och nya glajjor till det, eller njaaa, jag ska få. Paketet kommer ligga under granen. Så nu måste jag glömma bort detta...

Jag gick upp tidigt imorse, mycketmycketmycket tidigare om man jämför med gårdagen. Jag har varit i hammarby sjöstad och kollat på min systers innebandy match. De var superduktiga och gjorde massor med mål. Heja!

84

Lördag idag och inte vilken lördag som helst, utan det har varit en riktig slappar lördag. Jag har sovit länge, nu snackar jag riktigt länge. Det behövde min kropp! Jag är nämligen dunder förkyld... Snart ska jag äta glass, mums!

Kyrie Eleison



Bildanalysen ska bli klar snart, väldigt snart! Måste fortsätta nu, måste fortsätta nu...

Aja, vad har ni haft för er idag? Själv har man stått och sjungit i luciakör hela dagen. Just nu håller vi på att försöka få alla stämmor att fastna i våra huvuden, det går så där om jag ska vara ärlig. Plus att min hals inte alls mår prima. Den skulle nog behöva lite te, eller något annant varmt.

Jag ska iaf sjunga en låt som heter Kyrie Eleison. Jag tycker faktiskt om min stämma i den låten, den är jätte fin!

Nu funderar jag på att låta mina ögonlock vara stängda någon timme, jag är sjukt trött! Hejdå!

new moon



Ursäkta mina otroligt oprofissionella bilder, men bättre än inget!

Jag har varit med dessa töser på bio. Jag är typ i chocktillstånd. Filmen var så bra!!!! Det föll en massa tårar nerför mina kinder... Det var iaf ganska nice att se bio en helt vanlig onsdagskväll!

Imorgon förtsätter luciaövningarna, jag längtar! BYE

Edward Hopper

Om det är någon som vet något intressant om Edward Hopper, tell me about it! :D
RSS 2.0