Don't let the colors scare you

Man kan fråga sig vad som händer med bildkvalitén när man laddar upp bilder på bloggen? Jaja, ni kan ju försöka föreställa er en bättre kvalité. Haha. Den här eftermiddagen har varit skön. Jag har tagit det ganska lugnt och kollat igenom lite låttexter jag måste lära mig. Det är mycket musik de närmaste veckorna. Både med bandet och på annat håll. Nu ska jag snart äta mat. Ikväll är det jobb med laget!

24242424

Hej bloggen. Till att börja med måste jag ge er cred för att ni fortfarande klickar er tillbaka till denna sida dag ut och dag in. Ni är söta och många (det sistnämnda förvånar mig faktiskt, vad finns att läsa här?). Just nu är det vääääldigt mycket som händer i mitt liv. Både roliga, intressanta, lärorika, jobbiga, tidskrävande saker,,,, you name it. Men det mesta är kul! Jag försöker ge er inblick i vad som händer, men ibland hinner jag inte... BTW! Har ni också märkt av en sak? Att tiden går gal1 fort just nu. Snart är det liksom påsklov! Wiihoo :) Okej, jag vet inte riktigt vad jag ville få ut av detta inlägg... Eller jo, typ... 1. Ni är söta 2. Jag är en tönt 3. Det kommer ljusare bloggtider, promise!

23.25

Skola. Prov. Träning. Rep. Den sista delen av dagen var super nice! Tjejerna och jag repade i flera timmar och det blir bättre och bättre för varje gång. Vi har så mycket roligt att se fram emot nu.... Snart ska jag sova. Ska bli underbart skönt att börja vid ett imorgon. Sovmorgon <3

fre-lör-sön

Jag hade den bästa helgen!!! Är så glad över allt fint och bra folk som finns runt omkring mig. Tack allihopa! Ni är bäst. Otrooooligt bäst. Ikväll vickade jag höfterna med alla tjejer i innovation, det var också galet bra. Sånt behövs verkligen. Nu längtar jag till fredag... Fett weird blogg jag har.

igår

På Ekerö igår! Bellas bilder btw!

you know why I like to run

Det är mycket just nu. På alla sätt och vis. Är i stort sätt bara hemma och vänder över natten. Jag har i alla fall haft en bra kväll. Det behövdes! I morgon är det rep, match, middag, mys på ekerö och mktmkt mer. Fullspeckad dag. Nu ska jag sova. God natt.

lights will guide you home... again

4 you

världens coolaste tjejer

Railway

Tjena folket! Pluggandet igår kväll gick inte så jättebra... Därför ska jag spana in lite proteinsyntes klipp på youtube medan jag rör mig in mot stan. Btw träningen imorse kändes nice! Vi blir starkare och starkare för varje gång :) vi hörs senare!

chill lördag

Kvällen spenderades med Bella, Amanda och Simon! Mycket trevligt. Vi satt och pratade länge över lite fika innan vi drog vidare. Nu är jag hemma och måste sova snart. Träning imorgon bitti. Ska helst försöka läsa lite i biologiboken också... Jag är galen som tar upp boken en lördag tio i ett :) God natt!

today

Några i BV var hos linn för att fixa och dona. Vi har några spännande grejer på gång! ;)

chill fredag

Fredagen slutade i fillas café med ett gäng sköna tjejer och killar. Riktigt nice faktiskt! Det händer såååå mycket just nu, bara så att ni är medvetna om det! Kan bli lite oregelbunden uppdatering... By the way, ser ni bakgrunds bilden på mobilen? Har en massa snygga bilder på bandet nu (än så länge är de inofficiella - därför får jag inte visa er än).

breathe

Tjena folket. Visst känns det galet bra med helg nu? Själv slutade jag innan elva och sedan dess har jag hunnit med att fixa en massa framskjutna saker som man annars inte har tid med. Snart ska jag bege mig in mot stan och ha en fin kväll. Vi hörs.

Photoshoot


Har haft en superkul eftermiddag/kväll med tjejerna framför kameran i studion! Resultatet blev riktigt bra men tyvärr kan jag inte visa er bilderna än... Ni får nöja er med lite behindscenes pics. Nu ska jag sova. Imorgon ska jag skriva matteprov... i tre timmar! God natt!

sånt här är ganska nice ändå

heeeello

Nu är jag på blogghumör igen. Hejhej. Snart ska jag på trääääning. Byebye.

take me back

to make a difference

Det var vår i sthlm idag - mycket uppskattat! Jag har haft en jättebra dag och det behövdes verkligen!

finally some time

SNYYYYGG!!!!
Jag känner mig helt borta. Har inte haft tid till något annat än allt det som måste göras den senaste veckan. Just därför har bloggen fått vila. Nu kan jag i alla fall andas ut lite. Proven för denna vecka är skrivna och även om det inte gick super så känns det härligt att ha dem överstökade. Den här eftermiddagen/kvällen har varit grym!!! Precis en sån här kväll behövde jag. Vi var i filla redan klockan fem för att fixa allt innan reunion festen. Min dansgrupp Innovation uppträdde och det var super kul! En massa bra feedback efteråt! Sedan blev det fika och skratt med några riktigt fina vänner. Imorgon ska jag försöka glömma alla måsten och ha en bra dag. Imorgon ska vi fira!!! Det känns jättebra. God natt.

niiiice

Har inte så mycket att säga. Det är väldigt mycket just nu. Har inte riktigt tid för internet/bloggar. I'll be back. Nu väntas en kväll med plugg. Hejdå!

vecka nio

Vi hade en riktigt grym vecka! Jag längtar redan tillbaka!!! Några speciella minnen från detta år var stormen, vår bergsklättring (woooooops, vad hände där?) och vår efterfest i stugan! GALET. Jag längtar till nästa fredag då det blir reunion. Ska sova nu, träning imorgon bitti. Sov gott.

17.14

Nu chillar jag in the living room. Bilderna från Kittelfjäll har precis redigerats och publicerats på facebook. Ser ni förresten min onepiece? Jag känner mig lite som en jätte-bebis men det gör inget. Den är soooft. Tack så mycket för överraskningen mamma&pappa (ni där ute, tro aldrig att jag skulle spendera mina egna pengar på en sån här dräkt!!).

white light moment

Okej. På riktigt nu. Jag är typ tom och helt konstig i kroppen, jag är hemma igen. Den här veckan har varit så sjuktotroligtfantastisktmegaunderbart bra. Jag finner liksom inget tillräckligt bra ord. Jag har haft roligt varenda sekund dessa dygn. Att umgås med sina absolut bästa vänner, i en fantastisk miljö, i en underbar gemenskap bland dessa berg i Norrland är nog bland det bästa som finns. Just nu har jag lite ångest. Jag vill inte tillbaka till vardagen här i Sthlm. Jag vill åka skidor, äta varma frallor till frukost, ha viktiga/roliga diskussioner, vara spontan, gå på after-ski och promenera till ladan varenda kväll! Livet i kittelfjäll är så nice!
Nu ligger jag i min säng och är väldigt trött efter en heldag i en buss. Vi åkte halv elva i morse och kom hem till Sthlm nu! Jag har tagit en snabbdusch, satt på mig onepiece och ska snart sova. Det har inte blivit många timmars sömn under de senaste dygnen. Jag behöver ta igen några timmar! Vi hörs imorgon. God natt :)
RSS 2.0