NICE

Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit på Ica. Jag fick order av Bella att jag skulle inhandla chips, så det har jag gjort. Bra va? Ikväll ska vi nämligen vara hos Amanda och mysa. Seeyoo

evening

Elin gillar sköna kvällar. En kväll med alla de sköna människorna på cybertown. Hur nice låter det inte? Att man sedan äter den mest näringsfulla middagen på donken, är inte så illa det heller. Att det sedan är gratis godis och bio at the church blir som pricken över i'et. Elin gillar helt enkelt sådanna kvällar.

och pontus, nästa gång skjuter jag dig 15 gånger... :P

The Proposal



Jag, Emelie, Josefine och mamma har precis kollat på the Proposal. Väldigt bra film faktist. Den bästa jag sett på länge! Se den, se den, se den! En sak jag har funderat lite över, varför slutar alla romantiska komedier när man vill att dom ska börja? Slutena är alltid lyckliga, men sen? Jag vill ju se när människorna lever i den lyckliga tillvaron också. Så jag får väl helt enkelt hoppas att det kommer en the Proposal 2, haha!

Elin börjar bli frisk..


..och så här glad är hon! Haha!

min lilla klagoblogg

Ahhhh, jag blir snart galen på det här. Känner mig liksom instängd i en liten håla. Det är verkligen tråkigt att vara sjuk! Man blir så rastlös, särskilt efter att ha glott på alla tråkiga tv-repriser. Jag hoppas i alla fall på att min lilla sjukdom är i slut fasen, det verkar så. Febern har gått ner! Jag satsar på att vara ute bland folk på fredag igen. Fredagens planer, får jag helt enkelt inte missa. Det kommer bli en såå grym dag, med lazergame och svullomat, om jag nu blir frisk. Nej förresten, jag ska bli frisk! Hela lovet får jag ju inte missa...

En otroligt givande bild, eller hur?!? :P

MONTEPNO



Jag kan berätta för er, att det inte alls skulle skada om Montepno låg utanför min dörr. Jag kan även berätta för er att deras bakelser är otroliga. I want the cheescake!!!

update2

Febern är fortfarande för hög och jag är fortfarande sjuk. Det här suger!

update

Det finns inte så mkt kul att blogga om, när man legat nerbäddad i sin säng hela dagen. Jag är sjuk och det är verkligen inte kul. Jag blir så rastlös, samtidigt som jag inte orkar göra något annat än att ligga i sängen. Jag satsar på att bli frisk imorgon, men vi får se vad min kropp säger om det. Hehe.

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör.

T R Å K

Hej vänner! Idag har jag dömt en fotbollsmatch, vilket betyder att plånboken blivit lite större. Nice! Sedan, vare faktist slut på det roliga. Jag har legat nerbäddad i min säng hela dagen. Min hals, mitt huvud och min kropp har sagt ifrån. Jag är sjuk. Hoppas bara att det blir kortvarigt, orkar ju inte vara sjuk när alla andra är och njuter av höstlovet. Nu är sömn, det min kropp behöver allra mest. Så, godnatt!

MYS



Mysdag med Bella idag. Vi har ägnat oss med att göra det vi är bra på, gå promenader, prata, skratta och äta godis! I like you girl, I really do.

Jag måste bara skriva en sak, jag blir helt gaaalen på alla gymnasie papper som trillar ner i brevlådan. Helt ärligt, så finns det sjukt många gymnasium att välja på. Papprena gör mig bara förvirrad. På en vecka har jag ökat på min gymnasie-papper-hög med 17 tidningar, ja jag räknade. Life is hard, haha!

JUST NU


BLIXTBILDEN



Som sagt var jag på bio igår, med dessa tjejer. The ugly truth var verkligen en rolig film. Se den, se den, se den! Ha en riktigt nice lördag människor, för det ska jag ha!

#

Efter en sovmorgon, en filosifierande NO lektion, en svettig idrottslektion och ett par skratt sitter jag här. Snart ska jag fylla på mitt energi förråd och bege mig mot en biosalong. Jag, Jennifer, Amanda och Helena ska se The ugly truth. Någon som sett den? Är den bra? Det blir säkert mysigt. Ha en bra fredagskväll!

p.s. Det känns helt galet bra att vi har höstlov! d.s.

turn up the music and let's get out on the dancefloor

Det är ju inte varje dag man dansar till ett dansband. Jag menar, hur många dagar per år händer det? Grabbarna som spelade hette Svänzons. De var faktist riktigt bra! Jag och Jennifers bugg slog alla andras. Om vi hade fått vara med i tävlingen hade vi vunnit, lätt. Haha! Det var i alla fall en lyckad kväll.


this song

Viken I Vinter

Just nu tar jag en paus i pluggandet och äter en clementin. Lite ny energi behövs! Hur är det med er? Med mig är det bra, förutom att pluggandet är en aning jobbigt. Just nu håller jag på att skriva en bokrecension+svaren på en massa frågor. Det tar tid kan jag säga er, men jag måste bli klar idag! Imorgon är det ju skoldans, haha. Dansabandet Svänzons ska besöka skolan och niorna ska dansa till. Lite kul faktist. Aja, nu måste jag återgå till skolarbetet. PUSS

soon will be now



Jag börjar närma mig slutet på uppsatsen. Det är inte alls mycket kvar. Riktigt skönt! Dagen har varit allmänt seg, jag är jätte förkyld och huvudet värker lite granna. Trots allt ska jag inte klaga, skrivandet på uppsatsen är ju nästan klart! Så glad, ja det är jag.

SPANISH

Hola guapas! Jag är nyss hemkommen från ett spanska prov, så skönt att ha det avklarat! Idag är det reflektionsdag igen, med andra ord, att man får vara hemma och jobba. Passar mig utmärkt, eftersom jag inte mår så jätte bra. Nej, nu behöver jag sätta igång med allt arbete, vi hörs!

Såå

Såå kul att träffa Emma (som jag inte träffat på ett flertal veckor)! Såå kul att bara fika och prata med er! Såå kul att lära er dansa vals, foxtrot och bugg. Såå bra kväll!

TO JENNIFER

Jennifer, jag lever och är väldigt glad.

1-2-3-1-2-3-1-2-3

Jaha ja, nu kan man dansa foxtrot, vals och bugg. Eller kan och kan, i alla fall försöka. För det var faktist ganska svårt, speciellt foxtrot. Vi hade dans-dag i vår skola idag, ganska kul faktist. Mycket bättre än vanliga lektioner! Nej, nu ska jag fortsätta sjunga, tjingeling.

LÖV IT


Idag, när jag och Helena traskade hem från skolan hittade vi ett löv. Denna oranga skapelse har fått namnet Lövet Åke (haha). We löv it.

Helena, bra va!?!?

COOL



Halvdag idag, därför cyklade jag och Helenafenan till affärerna. Det resulterade i att jag nu är ett par skor, en mössa  och en oversize kofta rikare. Yaay!

Jag cyklade förbi en lekpark.

I lekparken var det många barn. Några sprang runt och lekte kull, medan några andra gungade. En liten kille viftade med en innebandy klubba mot en mindre kille med randrig mössa.
- Sluta Jakob, sa killen med randig mössa.
- Jag tar dig allt, skrattade Jakob som fortsatte att vifta med klubban.
- Jakob, jag tycker inte om att slåss. Jag tycker inte om kriga, sa den lilla killen med randig mössa.

Jag önskar att alla människor skulle tänka som den lilla killen med randig mössa.

mmuussiicc




Denna låt ska jag och mina band-människor köra på elevkonserten.

PHOTOBOOTH



Här sitter jag och sjunger högt samtidigt som jag stickar. Funny! Förresten har jag håltimme, vilket är väldigt skönt. Jag hade bara en lektion, nu på förmiddagen, så sovit ut har jag också gjort! Jag är glad, väldigt glad faktist. Nej, nu måste jag fortsätta sjunga på "come on and party, nananna!"

HAPPY DAY




I morse hittade jag min kära smile-tröja, som av en okänd anledning varit borta ett tag. Den var i alla fall väldigt välkommen tillbaka! Jag känner mig nästan lika glad, som figuren på bilden :)

Vi hade ingen spanska idag, med andra ord slutade vi 14.00! Yeaaah! Jag har alltså haft en väldigt lång eftermiddag, som har ägnats åt stickning, pluggning och träning. Nu ska jag äta laxpasta, yammi! Solong!

K O N S T H I S T O R I A

Visste ni att detta konstverk kallas "Den japanska bron"? Att det är målad utav impressionisten Monet på 1800 talet? Nu vet ni :)


Detta är alltså en utav de många tavlor som jag sitter och studerar just nu. Imorgon är det nämligen prov på konsthistora...

I know a girl with the golden touch

Efter att ha vaknat, ätit frukost, pluggat konsthistoria, tränat, duschat, skördat min farrmville (ja jag vet, jag är nörd), pluggat SO och pluggat ennu mer konsthistoria sitter jag här. Framför datorn, för att kolla in lite facebook, blogg osv.. Nu ska jag fortsätta missbruka spotify och förtsätta med SO'n. Livet är allt bra underbart! Solong!

SATURDAY EVENING

Jag är nyss hemkommen från en liten kvällspromenad. Kaallt! Förresten såg ni fotbollen? Det gjorde jag och det enda jag kan säga är usch! 0-1, när det lika gärna kunnat bli 1-0.

Vet ni vad jag ska göra nu? Nu ska jag ta tag i utvecklingsdokumenten. En lördagkväll, jag vet. Jag är konstig, men jag vill bara få det överstökat. PUSS

vi har varit pluttisar, Bella!

if you never try you'll never know

Mina öron lyssnar till Violet hill. Jag är glad, det är ju faktist helg. Förmiddagen har spenderats vid fotbollsplanden, hejjandes på min lilla syster. De spelade helt okej, bra för att vara deras första 11manna cup. Synd bara, att de inte gick vidare.

Jag ska fortsätta njuta av denna härliga lördag. Imorgon behöver jag nämligen ta tag i min tio-böcker-hög på skrivbordet. Så människor, nu ska Elin njuta.

en vanlig dag i Elins liv


hahahaah, life is hard!

we learn to live, we learn to give




Hey dudes ! Dagen har spenderats i skolan. No provet gick väl hyffsat och det är skönt att det är överstökat. Nu behöver jag få i mig lite näring, så att jag är pigg och glad ikväll. Då jag ska träffa alla mina gullungar från konfirmationen! Solong..

A different way

Idag var min dear klass på söder, vi skulle till en moské. Det var intressant och lite underligt på samma gång, men nu är man i alla fall en erfarenhet rikare! Det är ju inte alla dagar, som man befinner sig i en moské.

En stor del av denna eftermiddag har ägnats åt min biologi bok, det är nämligen NO prov imorgon. Det centrala nervsystemet, det perifera nervsystemet och hormonsystemet närmare bestämt. Pluggandet har gått bra, förutom att jag var så sjukt trött, så jag somnade ett litet tag. Aja, det går nog bra en då.

Nu ska göra en riktig stor ansträngning och ta mig ner till undervåningen och äta nybakta scones, framför Bonde söker fru. Solong!

Well do you want to see the world?

en liten grej bara...

Vill ni veta en sak? Alldeles nyss testade jag på, om jag kunde låtsas gråta. Det kunde jag tydligen! Så nu sitter jag här, framför datorn och tårarna bara rinner. Jag är inte ledsen, utan bara glad över att jag lyckades låtsas gråta. Haha, jag är allt bra konstig. Kanske man ska bli skådespelare? Nej, förresten. Interessant sak va? :)

Hoppas ni inte tycker att jag är allt för onormal...

skolfotona är här!



Haha, förlåt klassen... men ingen blev riktigt bra, vi är ju enormt (!) mycket snyggare i verkligheten. Solong!

mynewbigshirt


Jag har införskaffat mig en enormt stor, lös stickad, lång (!), hålig och mysig tröja. I like it.

here comes the sun

soccer

Tar ett paus i pluggandet, jag försöker nämligen bli klar med biologin. Vi får se hur det går. Jag gick upp tidigt imorse, för att kolla in min systers slutspelsmatch. Tyvärr förlorade de mot ett starkt och sjukt bra Värtan. Fast jag tycker Emelie gjorde en bra match i alla fall, hon kämpade och slet :) Nu ska jag gå ner och fylla på min kopp te. Vi hörs senare!

2049


De här tjejerna, + sandra (som raderade bilderna på sig själv, i kameran) har jag umgåtts med. Det är inte varje dag man får titta på Eva&Adam, samtidigt som man dricker fanta lemon. Med andra ord var det en mysig dag/kväll/natt. Ett extra plus till mitt, amandas och jennifers brottningskrig, som vi hade denna morgon. SKOJ!

the leaf


Visst är det något speciellt med hösten endå? Jag menar, alla underbara färger på naturen, hur vackert är det inte? Mysiga koftor, stora koppar te, halsdukar, filtar och långa promenader. Mysigt är det ju, det kan man faktist inte säga något annat om. Sen blir det ju en annan sak, när de bruna löven faller och det snöblandade regnet kommer. Fast vi lever ju i nutiden, så vi tar problemen som de kommer. Eller hur?
RSS 2.0