fredaaaagsmyyys

Bion var grymt bra. Har inte skrattat så mycket på länge åt en svensk film. Alla ni där ute: Gå och se Bröderna Karlsson. Lätt värt pengarna! Nu vill jag bara se Inception också...

det är roande att knäppa bilder.

Nu: finbesök. Senare: bio!

FALL FOR ANYTHING

Det här är en utav de bästa låtarna som finns, enligt mig. Jag har gillat den sedan första gången jag hörde den. Ännu har jag inte tröttnat, trots att jag i perioder lyssnat på den konstant. När jag skriver konstant menar jag verkligen Konstant!

det var allt.

Bilder som ger nostalgi känsla. Den sjukaste filmen jag någonsin sett. Trevliga sms. Jag har haft en chillkväll och jag kan meddela att det varit galet skönt!

det här vädret... tack!

reeeegn

Bläääblääbläää. Det är ett riktigt skitväder idag. Jag som typ hade planerat att sola. Haha, lite fail. Ikväll blir det kanske bio i alla fall. Alltid något! :D

home sweet home

Så galet skönt att vara hemma nu. Ååååh, jag har verkligen längtat efter att få vara hemma. Har haft hemlängtan! Det känns knappt som om jag varit hemma någonting på hela den här sommaren. Så nu ska jag bara njuta av att vara hemma....
Besökte ett till "utsiktsplace" idag. Hahhaha, en aning geeekit! 

ännu ett utsiktsplace

i Sveriges skogar

Nu har vi lämnat Göteborg för att åka och spendera tid i en liten håla/by/ministad. Vi passar nämligen på att besöka min farmor och farfar som bor tio mil från götet. Det är faktiskt ganska mysigt här, bra väder i alla fall! Hotellet vi bor på är också väldigt mysigt. Det ligger precis vid vattnet så utsikten är väldigt fin!
När vi var ute och åkte med bilen stannade vi vid ett litet utsiktsställe. Det var ganska fint fast jag tyckte också att det var väldigt läskigt. Jag gillar nämligen inte höjder när man verkligen kan ramla ner (en annan sak om det är frittfall och sånt). Ser ni den där utstickande gången på sista bilden? HELT GALET!!! Varför går man ut på en sån?!?! Tycker man att det är roligt eller? Snacka om att utsätta sig själv för fara i onödan! :P

Mycket bättre än orginalet.

SKOJ

Nu sitter jag och min syster i lobbyn på hotellet och leker. Vi har tagit några otroligt flashiga bilder och gjort några riktigt grymma videobloggar. De dokumenten är nog sekretessbelagda...

heaven 23

Nu har vi verkligen lekt turister. Vi käkade nämligen lunch högst uppe i Gothia Towers och då var man ju tvungen att testa räkmackan King Size. Den var god så jag förstår faktiskt varför den är så populär. Nu har vi i alla fall checkat in på hotellet och jag tror att det här blir sista natten i Göteborg.

hjälvik

Bara tanken av att jag befinner mig på dessa underbara öar utanför Göteborg gör mig glad. Det är så enormt vackert här! Havet, klipporna och stenarna är perfekta. Jag skulle lätt kunna tänka mig att stanna här i någon/några veckor till. Tyvärr stannar vi bara i en natt, för sen ska vi dra in till stan igen. Jag lovar i alla fall mig själv att jag ska tillbaka hit (i och för sig har jag varit här varje sommar i fyra år snart, men ändå). Nästa gång jag ska hit vill jag stanna länge!!!!

Det är inte varje dag som man har havet bredvid sig när man ska photobootha!

Det är enormt fint här! Dock är det lite svårt att visa hur allt ser ut rättvist med en webbcamera...

LOST REWARD

Detta köpte jag på Weekday idag! Lite komiskt är ju att de två övre tröjorna kostade 20:- respektive 40:-. Snacka om SALE.

TODAY

Systerns lag åkte ut i kvarten igår. De fick möta några riktigt grymma tjejer och tyvärr var det svårt för dem att hålla emot. Trots förlusten har de gjort en väldigt bra insats i årets Gothia Cup. Att hamna bland de åtta bästa lagen är verkligen inte dåligt!
***
Idag har vi hängt på massa platser i stan. Bland annat vid ullevi, för att se finalerna spelas. Det har varit väldigt roligt att få se de bästa lagen i varje åldersgrupp och se hur bra de spelar. Vi har även hunnit med att vara på liseberg och att shoppa. Nice!

soligt


Dagen i bilder!

Systerns lag vann gruppen och är nu klara för a-slutspel. De spelade grymt bra idag! Jag är en stolt storasyster till min lilla fotbollsstjärna. Efter matchen blev det lite Heden-häng och fika. Nice! Snart ska jag och familjen gå ut och käka på en jätte trevlig restaurang som ligger här i närheten. xxx

at night!


Det här pariserhjulet vill jag åka. Visst ser det ut som London Eye? Haha, lite wanna-be faktiskt. But who cares? Jag vill åka det ändå! Det är antagligen en väldigt fin utsikt där uppifrån...

WE <3 UPPSWINGET

Jag har väldigt ont i mina ben just nu. Jag har nämligen knallat runt på Liseberg hela dagen med Jocke. Vi sprang runt bland alla trevliga attraktioner i drygt elva timmar. Galet nice faktiskt, människan är ju underhållande! Förresten så tror jag nog att jag struntar i att besöka Liseberg i morgon, har ju varit där tre dagar i rad nu. Kanske att jag kör några åk på torsdag igen...

Fotbollsplanen, Liseberg och Ullevi...

... är platserna jag hängt på idag. Dagen började med att jag fick beskåda min systers lag vinna första gruppspels matchen med 3-1. Grattis till dem! Senare drog jag till Liseberg för att knalla runt där i ett par timmar med bland annat Helena och Johan. Trevligt värre alltså. Efter Liseberg var det dags för Gothia Cup invigningen på Ullevi. Det var en väldigt rolig upplevelse, invigningen var nämligen väldigt bra!

Massa bilder från dagen!

gbg - första dagen!

Jag, min mamma och min pappa har vandrat runt lite inne i stan. Vi var bland annat på Liseberg en sväng för att fixa mitt åkband (så jag kan springa ut och in hela veckan :)), vi åkte båt och käkade på en trevlig restaurang. Denna stad är faktiskt väldigt mysig på sommaren. Aja, snart ska jag nog sova för i morgon väntar nya äventyr. Jag ska se fotboll, träffa helena, vara på liseberg och se invigningen av gothia cup. Vi hörs!

snart framme :D

Jag och familjen sitter i bilen och sjunger högt med radion. Tur att folk inte ser eller hör oss. De stackars människor skulle nog bli lite rädda. Hahaha. Snart är vi i alla fall framme i gbg. I dag ska vi nog bara checka in på hotellet, chilla lite, gå runt lite i stan och käka på något trevligt ställe. Med andra ord, ta det ganska lugnt.

i bilen - smygfoto :P

Systern sitter och geekar ipod spel, jag sitter och spanar in bloggar Vi har åkt bil ganska länge... Jag är hungrig. Hejdå.

Från och med i morgon bloggar jag från Göteborg!

Tidigt i morgon bitti, åker jag till göööötet. Det ska bli gött! Jag kommer befinna mig i Göteborg i drygt en vecka, sedan fortsätter jag och min familj ut på äventyr (exakt vart vi ska är inte bestämt). Galet nice är ju i alla fall att många utav mina vänner kommer vara i Göteborg samtidigt som jag. Det kommer alltså bli en massa besök på Liseberg den kommande veckan!!! Jag är taggad.
***
Att min kärlek följer med runt om i Sverige (och vart vi nu ska) är också underbart! Det betyder alltså att det kommer bli en massa uppdateringar i bloggen från Göteborg. Väldigt bra!

OUTFIT

Morgonrockar, handdukar och en skjorta! Ojojoj, vilka modemedvetna människor.

new clothes

I väntan på mami gick jag in på H&M. Med mig fick jag tre nya plagg. Bland annat denna genomskinliga skjorta. Bilden ger ingen rättvisa, menmen. Nu ska jag springa, hejdå.

Yeaaahsterday

Jag skulle möta upp dessa människor för att mysa på några klippor. Riktigt så blev det inte. Vi var väldigt spontana av oss och till slut hamnade vi alla i en pool, med kläderna på. Craaazy. Det slutade med att vi sov hos amanda, på hennes studsmatta. Väldigt mysigt faktiskt.

fredaaag

Tjeeeena. Tog lite sovmorgon i morse och det var väldigt skönt. Resten av dagen har jag ägnat åt intervallträning och städning/rensning av min garderob. Kanske inte det roligaste man kan göra men väldigt nödvändigt, i mitt fall. Snart ska jag börja bege mig in till centralen. Där ska jag möta upp några trevliga människor som jag ska spendera kvällen med. Vi ska mysa på några klippor. Kan man göra annat än att älska dessa sommarkvällar?
Den här bilden tog jag här om dagen. Jag vill ha sånt här hår heeeeela tiden!

CYKEL


en sommarkväll


Var vid klipporna idag (igen!). Denna gång var Emma mitt sällskap. Det var väldigt länge sen vi sågs, så det var självklart trevligt. När klockan tickat, cyklade vi till handlarn och köpte godis för att sedan fortsätta mysa.

på studsmattan

Just nu ligger jag på studsmattan i vår trädgård och njuter av att få vara i skuggan. Tidigare idag var jag på besök hos min mormor och morfar. Treeevligt. Snart ska jag iväg och träffa en person som jag inte sett på månader. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om, men det blir säkert nice.

greeeeeeat

Tjeeeena. Jag och Helena gjorde en väldigt (trevlig och) bra sak för några timmar sedan. Vi möttes upp för att köra våra individuella träningar vi har under sommaren. Även om vi inte tränade samma saker så kändes det skönt att ha någon med sig. Av någon konstig anledning kändes det väldigt bra när jag sprang idag så jag körde lite mer än vanligt. För första gången i mitt liv sprang jag 1 mil & 1,5 km. Känns skönt att ha klarat av det, nu efteråt i alla fall. Efter vår träning stack vi till klipporna för att svalka av oss. Väääääldigt skönt!

KAIRO

Tjejerna i min familj (jag, lillasyster och mamma) hade planerat att vi skulle mysa idag. Så det gjorde vi! Vi njöt i solen vid Kairo och hade det bra. Vi hade värsta tävlingen och jag vann med mina 38 poäng!!!! Mohahaha.

HAHAHAHA! Vilken söt sportnörd jag har till syster.

new

Sprang in en snabbis på åhlens city efter min lilla date med den fina. Och nej, jag kom inte ut därifrån tomhänt. Med mig fick jag en väldigt snygg svart jeanskjol och en denim skjorta. Jag är nöjd!
***
Och mamma, du behöver inte bli orolig nu när du ser det här. Jag lovar, jag får tillräckligt med sömn! Puss på dig!

then who could ever stop us?

Haha, jag börjar nästan fnissa när jag ser den sista bilden. De vita fläckarna på mina converse. Vet ni vad det är? Tandkräm!!! Ni ska veta att det finns en väldigt rolig historia bakom den tandkrämen..

Don’t put yourself back in the fire again

Spenderade några timmar inne i staden för att äta och mysa med en vän. Det var så sjukt länge sen vi sågs så det var roligt att få se det fina ansiktet igen. Vi gjorde två annorlunda konstateranden. De första var att även om man tror att sommarlovet är långt och att man har många dagar att hinna göra saker, så hinner man aldrig att göra det man vill/träffa de människor man vill. De andra konstaterandet var att vi båda tycker att Stockholm är underbart på somrarna. Det är en sommarstad! Eller hur?

watch the watch

Jag har fått galet många kommentarer från folk som säger att min klocka är snygg. Det är väldigt roligt! Efter önskemål ska jag nu ta och berätta var jag fick tag i den. Det är inte mycket svårare än att klicka sig in på http://runns.se och beställa "testbilds klockan". Den kostar inte många svenska kronor, så det är lätt värt det! Efter en tid kommer klockan att dimpa ner i brevlådan. Då får man ta och reglera kedjan med en tång (så att den passar din handled).

myyyys



Systern och jag hängde några timmar vid vattnet. Ganska härligt faktiskt. Jag tycker om att umgås med den lilla plutten, bara så att ni vet.

kvällsdopp

Har varit vid några riktigt fina klippor och hängt med denna unge man. Trevlig prick det där. Vi badade, snackade, skrattade och såg en jätte fin solnedgång. Visst låter det nice? :D

pengabilden

detta är 42 kronor!!! nöjd helena? :D

hejsssan, mitt namn ä hejsan

"De va den dan då de skulle bli en parad, liksom. Dagen den dagen skulle bli bra, för de va parad. Ja klädde ut mej till flera höns och gick i denna paraden."
Detta stycke är till minne av Joakim, en grabb vars fantasi är utöver det vanliga. Hans spännande liv skrev han ner och bildade en bok, ni, just ni, ha haft turen att få läsa en del. Hejdå

det är väldigt varmt.


Jag har spenderat några timmar med denna unge. Vi vandrade runt lite, snackade och åt glass. Niiiice.

Min egen säng <3

Jag fattar seriöst inte varför jag sitter uppe. Jag sov ju ingenting natten till idag, så jag bör väl egentligen vara väldigt trött. Fast så farligt är det inte. Nästan att jag är pigg. Nej nu ska jag, måste jag, intala mig själv att jag är trött. Jag tror nämligen att jag tjänar på att sova några timmar.

Craaaazy

kärleksudden

det var underbart.

en vanlig dag.

Det är varmt här. Riktigt varmt. I bakgrunden spelas en massa favorit låtar. Jag sjunger med, för mig själv. Vid sidan av sängen står en loka citron. Om jag inte dricker utav den blir jag törstig. I mellan åt hörs ett klickande ljud från datorn. Mina nya dalavänner skriver till mig på facebook. Jag njuter. Det här sommarlovet har varit så bra!

Homeeeesweethooome

Jag blir så glad av den här bilden!!! (Trots att vi ser lite drogade ut).
***
Jag är väldigt trött. Jag sov inte en sekund i natt. Natten spenderades med några trevliga dalmasar. Vi spelade kort, gick promenader/expeditioner, dansade (fågeldansen mm), kollade på soluppgången, badade, pratade och hade det sjuuuukt mysigt. Det var nog allt, nu är jag trött. Jag vill ha mat. Hejdå.

treee flickooor


Hola! Nu sitter vi i stugan och larvar oss. Vi bor väldigt litet men who cares, det är i alla fall mysigt. Solen var framme lite idag, så förut låg vi ute på gräsmattan och solade. Riktigt nice faktiskt. Haaaaa det bra.

haaaampe

Nu drar vi till Örebro! Vi får se om det finns något internet där... Ha en trevlig vecka i Stockholm gottttt folkkkk!

okej

Det var en bra dag igår. Efter sången och efter att jag och Line hade myst så var jag med Jocke. Trevliga människor det där!
Snart måste jag sätta fart. Jag har massor att hinna med innan klockan blivit för mycket. Jag måste packa, träna, städa, äta osv. I eftermiddag drar vi nämligen till örebro och hampe. Byyyeee.

två bilder :D

Jag och Line utanför den fina kyrkan som vi sjöng i! Förresten, Line är en bra person, bara så ni vet. Gnatt.

Det gick bra :)

Nu på förmiddagen sjöng jag och Line på ett bröllop, under vigseln. Det gick faktiskt bra och det känns jätte skönt. Ha en trevlig dag, för det ska jag ha!

mycketmyckettrevligt

För någon timme sedan var jag och min vän Jocke på en trevlig liten promenad. Snackaaaa om att man gillar Sveriges kvällar på somrarna. Varma och ljusa! Snart ska jag sova, måste verkligen vara på topp i morgon. Då ska jag och Line köra ALL IN! :D

En Line och en Elin

Jag och Line var uppe tidigt i morse (tidigt för att vara sommarlov) för att få igång våra röster. Sedan åkte vi och övade på låtarna vi ska framföra på ett bröllop imorgon. Allt gick väldigt bra, så det var skönt. När vi var klara med repandet drog vi till kista för att hitta snygga matchande klänningar. Och jo, vi hittade jätte söta volang klänningar på MQ. Jag tappade nästan hakan när expediten sa "Ja, det blir 49 kronor". Klänningen var tydligen på rea. Vilket kap!
Klänningens rygg!

summer nights

Tjena! Kom hem från Jonte för bara några minuter sen. Jag ligger redan i sängen, ska bli riktigt skönt att sova faktiskt. I morgon kommer Line till mig ganska tidigt. Vi ska värma upp våra röster och repa lite, innan vi ska vidare för att öva med prästen. Då måste jag vara taggad, så nu är det väl dags för mig att stänga ner datorn. Goodnightdudes!

cooling

Tjabba! Snart plingar antagligen Line på dörren. Vi ska repa två låtar som vi ska sjunga på ett bröllop i helgen. Det kommer nog bli nice. Efter det ska jag nog dra med lite folk och glo på VM. Njut av sommaren gott folk!

lövsta

Jag, Helena och Alex (hon kollade bort på alla bilder :P) drog till lövsta och hängde där i några timmar. Där träffade vi på lite mer folk. Ganska nice faktiskt. Det var sjukt varmt, fast inte i vattnet....

Nu blir det lööövsta!

Jag vaknade för typ en halvtimme sen. Då vare snabbt på med bikinin, trycka ner något i magen och nu ska jag cykla till Helena. Vi ska vidare till lövsta och träffa lite fler människor. Ha en trevlig dag!

typ en mask.

Lite speeeelmys. We <3 Crossword Puzzle
Cooling med mina nya brillor!
mys
Cooling nr 2!
fiiina bella <3
på promenad!
flickor.
Hon är en kortis. Jag är en långis. Hon är ett Jacob-fan. Jag är ett Edward-fan. Hon ogillar starkt att springa. Jag gillar starkt att springa. Faaaaast, en sak vi har gemensamt! Vi är knäppisar!

ECLIPSE

Jag och Bella var som sagt på stan idag! Vi gick förbi en reklamskylt för Eclipse. Efter lite prat om filmen kom vi fram till att vi båda ville se den snart, så vi gick på bio. Lite spontant sådär. Jag gillare!
***
btwww, filmen var GRYMGRYMGRYM! Jag vet många som redan har sagt det men jag måste också säga det, krigsscenerna var riktigt bra!

staaaan

Nu drar jag in till stan för att möta upp Bella!! Vi ska typ shoppa I guess! :D

charm

Typ 250 sånna här bilder tog jag och Ellen idag! Haha.
RSS 2.0