photobooth



Hahaaaaaaaaa, gamla photoboth bilder är roande!

BOXNING

Wow, det var riktigt kul att boxas. Man kände sig riktigt proffsig med boxningshandskar och allt. Skit kul träning i alla fall! Man kommer nog ha ganska mycket träningsvärk imorgon...

Det är ganska mycket som händer just nu, träningar, musikrep, plugg, prov, idrottslektioner mm. Men jag klagar inte, för det är kul också! Njaa, proven skulle man väl klara sig utan men resten är faktiskt helt okej. Nu måste jag ta och plugga lite kemi. Vi hörs!

SHOES

Jag tog en liten paus i pluggandet och åkte iväg för att köpa nya skor. Nice!

relightmyfire

Alldeles nyss dansade jag till denna låt. Riktigt roande faktiskt! Testa själv, man blir jätte glad! Förresten, så var skoldagen ganska nice idag. Jag började tio i tio och hade bara tre lektioner. Plus att jag hann plugga lite till NO provet på fredag. Dock behöver jag plugga väldigt mycket mer, provet är svårt! Som tur är, så har jag ingen träning ikväll. Vilket betyder att jag verkligen behöver lägga mycket tid på mina skolböcker -.- Seeyou

SMILE

Jag har umgåtts med två tokiga flickor det senaste dygnet. Jag och Helena har nämligen sovit över hos the olive. Nice! Vi har ätit god mat, pratat, skrattat och spelat tjejsnack. Barnvarianten alltså! Haha, sjukt roliga frågor finns i det spelet! "Om din bästa kompis pojkvän säger att han gillar dig, vad gör du?!?!" Ungefär sådan nivå är det på frågorna.

Men nu då, ja nu är det slut på det roliga! De närmaste timmarna måste nämligen spenderas med detta:

MORNING

Godmorgon solstrålar! Har ni vaknat ännu? Det har i alla fall jag! Jag har till och med hunnit vara på träning med mitt nya lag. Nice! Idag kommer det bli en ganska fullspäckad dag. Om någon timme eller två, ska vi få lite lunchgäster som ska fira mig. Efter det ska jag träffa mina fina vänner Helena och Olivia. Vi ska laga en god middag tillsammans och bara mysa. I mellan allt det här vill jag gärna klämma in lite kemi-plugg, men vi får se hur det går med det. Wish me good look! Nej, nu väntar duschen. Vi hörs!

Japp, detta är ganska roande!

OHYEAH

Jag har tränat min första träning med FC idag. Riktigt skönt att få vara ute och springa igen. Man har saknat alla ytor när man varit inne och tränat. Annars tyckte jag att träningen var riktigt nice och människorna var trevliga. Det här känns bra!

Imorgon slutar jag 11.45! Riktigt nice! Då ska jag träffa Isabelle och ta en fika på stan. Vi har en del att prata om. Hörs senare!

MYSHIRT

Jag har aldrig varit och kommer aldrig bli någon dagens-outfitare, men jag är bara tvungen att visa vilken fin tröja jag hade på mig i skolan idag. Jag fick den av Helena och Jennifer i födelsedagspresent. Vilka snälla vänner jag har! Enjoy!

sixteen

Och så är man sexton år... Det har varit en väldigt bra födelsedag (bortsett från ett litet upprörande matteprov, som resulterade i att alla nior i hela skolan sprang runt och var i extas. Alla diskuterade olika frågor/svar/lösningar och vilka utav dem som var rätt). Imorse, fick jag höra en bedårande sång utav ett par gulliga klasskamrater. Sådant är niice! På en utav rasterna fick jag presenter också. Sandra, Jennifer och Helena hade köpt otroligt fina saker till mig. Helt perfekta saker om jag ska vara ärlig!

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag varit inne i staden. Först käkade jag och min familj på Mongolian Barbecue. Det är super god mat där, tips! Sedan har jag faktiskt hunnit med att besöka ett till öppet hus. På en riktigt bra skola denna gång, eller skolan gav i alla fall det intrycket!


Jag snodde sandras fina bild :D

16

Jag har haft fotbollsmöte idag, angående den kommande säsongen. Låter faktiskt som om det kommer bli riktigt bra! Jag är ganska taggad inför den här säsongen, jag vill träna nu!!!

Imorgon fyller jag sexton år. Sexton år känns så stort. Det är nästan att man börjar få lite ålders nojja :P Jaja, det blir nog kul. Nu ska jag sova, måste vara ordentligt utvilad till matteprovet imorgon.


SUNDAY

Tänk hur roliga och otroligt meningslösa konversationer man kan ha på facebook! Det är nämligen sådant jag håller på med just nu, att chatta med folk alltså. Otroligt kul men inte ett dugg givande :D Tack till människan som skapade facebook. Jag gillar den personen!

Back to the reality. Idag har jag haft träning. Riktigt kul faktiskt! Jag längtar tills säsongen drar igång på riktigt. Särskilt eftersom jag vet vad som kommer hända med mitt lilla lag. Vem vet? Mitt lag kanske inte blir så litet längre? ;) Aja, mer exakt information får jag imorgon...

VINTER


Visst är det väldigt fint när träden ser ut som på bilden ovan? Alldeles vita av allt frost! Förresten tycker jag det är väldigt skönt att den extrema istidsperioden har lämnat oss och att det har blivit några grader varmare. Nu klarar man liksom av att röra sig utomhus :D Btw, så har min syster tagit den där bilden. Hon har faktiskt blivit väldigt bra på att fota, grymt!

FRIDAYNIGHT

Hello! Jag har haft en väldigt härlig kväll på InsideOut. Mycket folk, galet mycket skratt och det var riktigt nice att träffa alla igen efter julen. Vet ni förresten vad jag gjorde när jag kom hem, för en liten stund sen? Haha! Jag satte mig ner med matteböckerna och körde några tal, på en fredagskväll. Jag är knäpp :) SOVGOTT!

plaaaaaaaay


Nu har jag precis uppdaterad denna lilla leksak. Riktigt nice! Nu kan jag ha roligare spel osv.. Är bara tvungen att tipsa alla er med liknande leksaker, ladda hem app'en FallDown!, skitkul faktiskt! Man blir typ beroende...

:)

Jag bokstavligt talat drog upp min väska för trappan, alldeles nyss. Jag var så trött och min väska var så tung. Life is hard. Nu är jag i alla fall hemma. Jag måste sluta med att vara kvar i skolan så här länge på kvällarna, man blir så trött. Även om det är nödvändiga saker som görs där.

Jag och Line repade i två timmar idag, på samma låt. Nu börjar det låta bra, det återstår bara lite finslipning. Vet ni förresten en lite frustrerande sak? Idag, i slutet på vår idrotts lektion, gick brandlarmet. USCHOCHFY! Vi fick alltså springa till uppsamlingsplatsen i shorts och tröja. Men man överlevde, som tur var :D

Nejj, nu kurrar min mage! Riktigt högt faktiskt. I neeed foood! SEEYOU

WEDNESDAY

...Och så sitter man här, framför datorn. Ganska nice faktiskt! Det har varit en väldigt rolig dag som kommer sitta kvar i mitt minne länge. För jag menar, hur många gånger i mitt liv har jag blivit proffsfotograferad, pratat i radiostudio och blivit filmad i en studio? Det har varit riktigt kul i alla fall! (För er som inte vet ska jag vara med i en musiktävling nu i vår, därför skulle man bli fotad, filmad och intervjuad).

Shit, vad kul det var att bli filmad. Inte för att jag tror att själva filmen/snutten blev så bra men det var så sjukt kul runt omkring. Människorna som filmade var supersköna.. Jag, Line & filmkillen (jag har glömt hans namn, tabbe!) skrattade så sjukt mycket under/mellan tagningarna, så vi kommer nog se helt röda ut i ansiktet.. Inte bra, inte bra. Aja, ett gott skratt förlänger livet, eller hur man brukar säga :)

Nu är det verkligen dax för mig att släppa tankarna på musik, jag har annat att göra! Vi hörs :D

abottleofinvisibleink

Hmm, vad ska man skriva här då? Helt ärligt, så vet jag inte riktigt... Det är så mycket som svävar i mitt huvud. Med andra ord har jag ganska mycket att tänka på. Det var i alla fall en ganska lång dag i skolan idag, jag gick nämligen därifrån vid halv sex. Jag, Becca och Line har repat till vår lilla spelning.. Och det går framåt! Vi börjar få lite koll på ett par låtar och nu behöver jag plugga lite texter.

När vi fortfarande är inne på ämnet musik har jag mer att berätta. Vi hade vår första riktiga musiklektion idag. GILLAR! Jag ser fram emot att få börja spela i banden! Vet ni förresten vad som händer imorgon? (ja, det är mer musik). Då är det nämligen dax för mig och Line att bege oss mot hässelby för att bli intervjuade och fotade inför BästIVäst tävlingen. Så ja, vi får se hur det går....


SKOLAN ÄR KUL!

youarethelightinhere

Jag har haft en toppen helg. Jag har umgåtts med människor jag tycker om att umgås med. Jag och olivia hade ruskigt mysigt igår kväll. Tända ljus, musik och kladdkaka! Vi satt och pratade i typ sju timmar och tiden bara rullade iväg. I like that girl! Idag har jag bl.a. beskådat en innebandy match. Jakan mötte AIK, och jakan åkte på stryk. Menmen, det var kul att se i alla fall.


MEMORIES

vargladkexchoklad!

Hallo! Här sitter jag och lyssnar på lite nice musik, medan jag väntar på att söta olivia ska komma. Idag har jag varit ganska grym faktiskt, först städade jag nästan hela huset och sedan bakade jag en kladdkaka. Wohoh! Jag och oliven ska nämligen mysa ikväll :) Ajaaa, snart plingar hon säkert på. Vi får höras! :D

NYMOBIL!



Idag fick jag min nya mobil :D Skönt att byta ut den gamla som inte riktigt betedde sig som den skulle. Än så länge tycker jag den nya verkar bra. Dock visste jag redan att den var bra, eftersom bella har en liknande :P

TOONIIIGHT



Två sköna brudar lämnade nyligen mig här ensam i mitt rum. Vi har haft en riktigt trevlig kväll som innehöll lite spel, musik, dans och popcornätande. Riktigt nice i alla fall. Vet ni en ball sak? Jag vann spelet som förövrigt heter crossword puzzle :D

VODDLER

Wohohooh, jag fick nyligen en invite till voddler. Så ja, nu har jag laddat hem det. Superdupermega nice verkligen! Så nu är jag jätte glad :)

KORTHÅR


Annorlunda va?!?!

någragrejerbara

Har ni som jag lagt märke till att istiden typ har kommit och hälsat på oss? Det är i alla fall sjukt kallt ute! Och jag ska ta och erkänna att jag inte gillar det. För mig kan det gärna bli några grader varmare, snälla. I alla fall så att man kan röra sig utomhus i leggins. Ja, för att jag gillar att ha på mig leggins.

Snart, riktigt snart börjar skolan. På fredag är det nämligen dax att knalla till skolan. Då börjar jag den sista terminen i grundskolan. Livet går fort. Förresten tycker jag att det är väldigt onödigt att vi ska gå till skolan en dag för att sedan ha helg. Där tycker jag faktiskt att lärarna hade kunnat vara lite bussiga och låta oss få börja på måndag. Vilket hade betytt att vi hade fått tre dagars mer ledighet, men icke sa nicke. Det är bara att vara positiv :)

Ikväll måstemåstemåste jag hoppa i säng tidigare än vad jag gjort alla de andra kvällarna detta lov. Nu är det nämligen dax för Elin att vända tillbaka på dygnet! BYE

TODAY

Vet ni vad jag har haft för mig idag? Jag har faktiskt beställt en ny mobil vilket är ganska nice. Sedan har jag också varit på bio. Göta kanal 3 visades på bioduken. Om jag ska vara helt ärlig var det ingen toppen film. Imorgon ska jag se Avatar med två fina flickor, Helena och Jennifer! Jag är ganska förväntansfull faktiskt, man har hört så mycket bra om den filmen!

JONZEE NIGHT


Jag har haft en härlig kväll med jonathan och de andra härliga människorna. Det har varit en kväll bestående av pizza, godis, chips, film, skratt och sällskapsspel. Jag vill ge ett enormt tack till människan som kom på "Med andra ord", ett riktigt skrattframkallande spel! BYE

2010

God morgon människor! Hur har ni det? Själv, har jag det jätte bra. Igår kväll var jag med Helena, Jennifer och Hanna. Vi började kvällen med att åka lite pulka. Kul! Sedan gick vi hem till Helena, där vi kollade på deckare samtidigt som vi smaskade i oss popcorn.

Ikväll ska jag träffa the gang hemma hos jonathan. Vi har typ inte setts på hela lovet, skandal! Så ikväll ska vi ha det riktigt nice. Vi hörs!

I LIKE MY SISTER :)

RSS 2.0