nu blire roaaadtrip

Jag har haft två intensiva och roliga dagar. Igår var det skola, shopping med mami, möte + fika med musiktjejerna, mysmiddag och chill med jocke! Idag hade jag ingen lektion, jag var alltså ledig från skolan. Yaay! Jag har shoppat ännu mer, varit i Haninge och hälsat på, tränat och börjat tänka på vad jag ska packa med över helgen. I morgon åker jag med min familj till Värmland, av alla place! Min syster ska spela cup och jag ska följa med, åka bort från sthlm och få ta det lite lugnt i tre dagar. Det är så sjukt mycket som händer nu (jag vet att jag sagt det förut, men tro mig, det är verkligen så!). Därför är det nog bra att få komma iväg, andas och mysa med min familj.

Staaaackars fågel!

En ganska rolig labb vi gjorde här om dagen! Jag och Gaby tyckte synd om fågeln.. Hehe!

TISDAG

Denna tisdag är bra!
+ Jag sov många timmar i natt.
+ Jag slutade tidigt.
+ Jag har städat mitt rum (sjungandes och dansandes ;)) så nu är det fint igen!
+ Snart får jag nog besök av en trevlig människa.
+ Ikväll ska vi spöööööa hammarby... Hehe ;)
Hejdå!

27

Ahhh... Dagarna bara rullar och det känns knappt som om man hinner med. Jag har så sjukt kul just nu och jag går runt med ett leende på läpparna nästan konstant. Det enda som skulle behövas är en paus-knapp så att man kanske kunde få lite tid att andas... och sova... Sånt som jag annars inte har tid med ;)

I helgen hade vi två matcher. Vi vann mot Djurgården med 5-0 i lördags och igår krossade vi Åkersberga med 3-0! Riktigt grymt! Nu är vi laddade för slutspelet... Imorgon har vi match mot Hammarby, det kommer säkert bli tufft men roligt. Nu ska jag spendera några timmar sovandes. God natt!

SNYGGING


RIKTIG HUMOR

Hahahahhaa! Denna låt gör mig alldeles galen samtidigt som den är så bra... Mitt fotbollslag är förresten fullt normalt - vi satt och sjöng den här låten när vi skulle tagga igång inför vår match ;)

Hej

Vill bara säga att nu är jag glad :) och cool. Hejdå, puss

+

Heeeeej alla coola! Nu är jag med joakim och vi har jätte skoj! Snart ska vi rulla vidare till något nice place. Ha en trevlig fredagskväll allihopa :)

HAPPY B-DAY

Denna skönhet fyller år idag! Grattis söta vän och hoppas du haft en riktigt bra dag. Loooove.

PLUGGIS

Än så länge har vi faktiskt inte så mycket plugg i min skola. Det är ganska skönt! Jag hade nämligen föreställt mig att det skulle vara mycket mer än i nian men än så länge är det lugnt. Just nu sitter jag i alla fall och försöker kolla igenom matten vi gått igenom hittills. I morgon är det prov! Det ska nog gå bra, hoppas jag :D För övrigt så tycker jag matte är jätte kul! Extra kul blir det när man har en sådan charmig och rolig filur till lärare som jag har. Storgilla!
Snart ska jag fortsätta fundera på om jag vill offra fem timmar frivilligt på ett matte test, utan miniräknare och formelblad på tisdag... Hahaa, njaaa så kul kanske det inte är med matte ;)

DANCE LIKE IT'S THE LAST NIGHT OF YOUR LIFE

Jag tycker om att dansa! Och att spela fotboll... Och att springa... Håller nästan på att bli en lika stor träningsnarkoman som systern min :O

Fotbollsföräldrar

Det är nästan skrämmande att se hur engagerade och uppspelta människor kan bli av att titta på fotboll. Åskådarna som står på sidan är ju nästan mer taggade än spelarna. Jag tycker faktiskt det är lite konstigt. Som idag t.ex, var jag och såg min syster spela en väldigt viktig match mot ett duktigt lag. Matchen skulle avgöra vilket lag som vann serien. Tycker ni det är okej om föräldrar står och skriker på varandra, skäller på domarna, skriker svordomar åt spelarna (tjejer i tolvårs åldern) och nästan hoppar av ilska om en spelare gör ett fel? Jag har lust att springa fram till alla dessa föräldrar och skrika "Detta är bara en lek där man sparkar på en boll!" Det är faktiskt inte champions league-final! Stackars alla ungar som får känna en sådan press av sina föräldrar.... Kan ju inte vara kul!

Jag tänker även på domarna. Stackars människor alltså! Om de gör ett endaste fel får de en massa arga och kritiska kommentarer. Hallååå? De är också människor. Inga super snabba jättar som kan springa runt över hela planen och se varenda liten knuff. De har två ögon precis som andra normala människor!
Slut på detta snack....
För övrigt var min lilla träningsnarkoman till syster väldigt bra idag. Som alltid! Är faktiskt lite avundsjuk på att hon är så grym ;)
Och nej, bilderna är inte från idag... Haha... Det var en aning kallare, om man säger så :P

Halsband

För någon dryg vecka sedan la jag ut ett liknande på bloggen. Här om dagen hittade jag detta! Wihoo..

07.13

Gooood morgon! I natt har jag sovit många timmar så nu är jag en glad och pigg tjej igen. Yaay!

37

Sitter här framför tv'n och kollar på valvakan. Intressant faktiskt... Den här helgen har varit väldigt bra. Mysig och trevlig! Idag spelade vi en väldigt viktig match i division två. Vi vann och leder nu serien. Wiiie! Efter matchen mötte jag upp min mamma för lite mat vid karlaplan. Jag spanade även in en väldigt snygg jacka som jag vill köpa! Kvällen spenderades med jocke och jag har konstaterat en sak. Jag måste tjuvträna lite xbox så att han inte vinner över mig varenda gång! Hmmm, någon som vill låna ut ett xbox till mig? Tv spel är kuuuul! ;)

bra lååååt

Woohoo

Jag har hunnit med galet många saker idag. Jag har pluggat, varit i skolan, hälsat på mina morföräldrar, varit i simhallen, shoppat och hunnit träffa Joakim. Nu har jag slängt i mig lite mat... Snart ska jag dansa och senare i kväll ska jag fortsätta umgås med några vänner! Okej, måste springa nu. Vi hörs!

21.44

Hej! Ettorna var i Tyresta Nationalpark idag och vandrade runt. Tyvärr var det inte så fint väder men vi överlevde trots allt. Efter vår lilla expedition träffade jag jocke och några hans vänner. Trevligt... Senare drog jag vidare till min träning. Nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag skriver. Jag ska sova tidigt idag! God natt..

+

Har haft lite onsdags-mys med denna flicka. Vi drack alldeles för mycket latte och åt oss mätta på kladdkaka. Mums! Annars så hade jag tänkt leta efter en jacka som skulle tåla åtminstone lite regn/vind. Tyvärr hittade jag ingen som jag tyckte var så bra. Nu får vi bara hoppas att det inte spöregnar hela dagen imorgon. Vi ska ut i skogen och vandra!

TISDAG

Har haft så sjukt mycket att göra varje dag de senaste veckorna. Därför var det väldigt skönt att inte ha lika mycket på schemat idag. Jag har myst med min mamma och syster, kollat på en fotbollsmatch, skypat med lite folk och fikat på Max. Trevlig kväll faktiskt! I skolan var det också trevligt, hade politisk debatt i ungefär två timmar och det gick grymt bra! Annars så känns livet väldigt nice just nu. Jag går runt med ett leénde på läpparna för att jag mår så bra :)

For you to believe


Ibland tycker jag om att ha mitt hår uppsatt :)

Hej! Dagen har varit ganska skön om man bortser från vår biologilektion. Den var nämligen lite seg. Nästan hela klassen satt och sov. Inte direkt smart av lärarna att planera in lektionen klockan åtta en måndags morgon ;) Ajaaa, vi överlever troligen. Nu behöver jag läsa lite samhällskunskap och senare ska jag iväg på träning. Vi hööörs.

All Hands Off

Jag har sagt det förut men måste bara säga det igen. Det är väldigt mycket roligare att shoppa på hösten! Nu vill jag bara införskaffa mig några nya skor, koftor, halsdukar, mössor och smycken! Wiiie, jag längtar :)

I Get Around - Dragonette

Tjeeena! Ingen vila här inte... I morse steg jag upp ganska tidigt för att spana in lite av min syrras match. Just nu är det disco i mitt rum. Tyvärr har jag inga att dansa med för huset är tomt! Snart kommer Ellen hit, kanske hon vill vara med och dansa? :D

LÖRDAG

AAAAHH.... Har haft en helt sjuk bra lördag. Jag har spelat en fotbollsmatch, varit med jocke och haft filmkväll med några riktigt sköna typer. Filip och Gustav är nämligen på besök i Sthlm denna helg! Vi var därför hemma hos Erik, pratade, skrattade, åt pizza och kollade på Shutter Island. En väldigt bra film förövrigt, den rekommenderas! Nu ska jag nog sova. xxx

DAGENS TABBE (som även gjorde mig lite ledsen): Släpade med min stora kamera med stora objektivet och sedan visade det sig att den inte hade några batterier.... BLÄ. Jag hade verkligen velat föreviga denna kväll!

EBO DA MAN

Detta är Ebo Da Man! Han är en sjukt skön och trevlig människa. Nu har han skaffat en blogg! Checka in den: http://ebodaman.blogg.se/ !

FREDAG

Tjena! Nu har man två dagars ledighet framför sig. Väldigt trevlig känsla! Snart ska jag träffa Joakim och senare ikväll ska jag till IO för att se alla glada ansikten och dansa! Idag kommer även Dalamänniskorna till Stockholm. Det ska bli väldigt skoj med tanke på att det var 2-3 månader (?) sen sist... Ha en trevlig fredag mina vänner! Nu ska jag chillaaaaaaa.

There comes a time when every bird has to fly


TODAY



Igår hade jag en otroligt fin eftermiddag/kväll. Ville bara säga det! Jag är så glad att jag har mina vänner. Nu ska jag ta en promenad till skolan. Hörs senare!

skolflicka

Jag har prytt min kalender med några fina och betydelsefulla bilder. Boken blir så mycket roligare och mer personlig. Jag har även köpt lite andra skolgrejer, som de här klistermärkena t.e.x. Jättebra att ha faktiskt! Okeeej, nu lovar jag mig själv och er att det får vara slut på alla skol-relaterade inlägg från och med idag och ett bra tag framöver....

we're cool in school

kooola killar i min naturkunskapsgrupp!

hämta vatten från ett dike - svårare än vad man tror, iaf om man inte vill bli blöt!
Snyggaaaste burken!
Wiieee
Vi <3 skolböckerna!
Liiite mobilbilder från skolan :D

PLUGGIS

Jag såg min syrra spöa gnaget! Härlig känsla! Det var väldigt skoj förutom att man nästan blev uppäten av alla tiotusentals myggor. Efter matchen åkte jag, mamma och Emelie till Max och köpte milkshake. Smaaaaarrigt! Nu sitter jag som en liten geek och försöker lära mig grunderna på min nya grafräknare som för övrigt var väldigt billig (eller inte). I kväll ska jag bara ta det lugnt och försöka lära mig lite politik. Det är skolval imorgon och jag måste bestämma vilket parti jag ska rösta på... Ha det bra!

tisdag

Hej människor! Jag kom hem från skolan för ett tag sedan (älskar att sluta tidigt och bo nära skolan)!!! Har haft en trevlig dag och så ska den fortsätta. Snart ska jag ut och springa några kilometer och senare ska jag kolla på min syster som spelar match. Kanske att jag får se min trevliga vän i kväll, hoppas på det!

fall for you

and I will try to fix you

Jag har precis kommit hem från en kvällspromenad. Jag hade fint sällskap med mig och tillsammans tittade vi på stjärnorna. Det var väldigt mysigt kan jag säga er. Jag såg till och med ett stjärnfall! På riktigt! Snacka om att det var en lyckokänsla! Annars då? Jo, jag är lite trött i benen om jag ska vara ärlig. Jag spelade två matcher i helgen och idag var det träning. Men det gör ingenting. Jag tycker verkligen om att spela fotboll, verkligen! Väldigt roligt sätt att träna och hålla igång kroppen samtidigt som laget är grymt. Trevliga flickor förstår ni. xxx

aaaaaaafter

Det har varit lite glest med uppdatering i den här helgen. Jag har tyvärr inte haft tid att leka framför datorn. De här bilderna speglar i alla fall min söndags eftermiddag. Jag lunchade med min far i sumpan. Meeega stora pizzor! Senare åkte jag till söder för att möta upp några trevliga vänner. Vi vandrade runt lite och kollade på bio. Riktigt nice! Vi såg parodin av Twilight, Vampires Suck. Haha, den var lite konstig men samtidigt rolig. Nu måste jag plugga, wiiiiiiiiihhhhhhhooooooo vad det känns bra! Eller inte....

NICE

Okej, jag har verkligen haft en jättejätte bra dag. Haft en massa politik snack med folk! Jag börjar nästan bli insatt :O Jag har även fikat och pratat med några riktigt fina vänner. Vill ni veta en till sak jag har gjort? Idag har jag börjat dansa, seriöst alltså. Jag är med i skönaste dansgruppen med de skönaste människorna! Jag är riktigt förväntansfull och tror att det kommer bli grymt roligt! Har faktiskt saknat att dansa under de här åren...

10.32

Tjeeena! Nu är jag hemma och leker. Jag har haft en mattelektion redan och snart ska jag tillbaka till skolan för att ha två korta lektioner. Jag älskar mitt schema förresten, om jag inte redan sagt det! Efter skolan ska jag i alla fall möta upp min trevliga vän. Jag behöver besöka några valstugor för att hämta lite information och blanketter om ett parti och han följer med som sällskap. Ikväll ska jag dansa och vara med alla sköna! Det här kommer bli en bra dag. Vi hörs..

i wanna know your name

Snart är det helg :D

Hej allihopa! Hur har ni det? Själv har jag haft några väldigt hektiska dagar. Saker att göra hela tiden. Jag har även fått några saker jag måste tänka igenom ordentligt. Det jag kan avslöja är att jag och tjejerna har ett litet projekt på gång... Skolan rullar i alla fall på och än så länge är det väldigt chill. Inte så mycket plugg. Människorna i klassen är också ett gäng sköna och trevliga filurer. Jag trivs verkligen och tror att de här tre åren kommer bli väldigt bra!

den första september tvåtusentio

Nu sitter jag i min säng och lyssnar på lite musik. Snart ska jag rulla ner mot min gamla skola. Det kommer säkert kännas väldigt konstigt att komma tillbaka dit. Kanske att man ska springa runt i korridorerna och sjunga opera som vi gjorde förr? Jag älskade att vara där på kvällarna, sjunga högt, tro att ingen hör och skratta ihjäl sig när man märkte att städaren hade hört allt. Njaaa kanske inte den här gången, de tiderna är förbi...... I skolan ska jag i alla fall träffa ett gäng sköna musikprickar. Det kommer bli awesome! Det vet jag.

granar och andra träd

Nu har alla ettor varit ute och vandrat i skogen. Vi fick svara på överlevnadsfrågor, lära oss hur stormkök fungerar och göra olika samarbetsövningar. Snacka om att vi är naturare! ;-) Jag har i alla fall haft en väldigt skön och kort skoldag. Sådant gillar jag!
Hurtiga klassen ute i naturen!
Fikapaus!
Gabriella tyckte det var SUPERKUL! :D
RSS 2.0