after all

Livet är riktigt bra just nu. Var i skolan 25 minuter idag. Hann med att hämta lite stativ/sladdar i viksjö bland annat. Efter träningen blev det sushi till middag. Mycket glad tjej!

söndagskväll

Systern min har köpt en longboard och jag är en aning avundsjuk måste jag säga. Som tur är har jag en riktigt snäll syster som låter mig låna den då och då. NICE.

twodays

Fredag och lördag

Har vandrat runt på skansen och kollat feta sälar och björnar. Sen drog typ hela klassen på bio. Kvällen blev heeeelt awesome i filla. Grillat, quiz walk, glasscafé och härliga vänner. Idag fick jag ställa klockan tidigt. Gig vid tolv (min A sträng gick av klockan elva(hade inga extra!)) så jag hann med en sväng till ljudfront för att stränga om. Sen blev det fotbollsmatch. 4-1 vinst! Kvällen har spenderats med Bella och Helena. Vi har ätit middag, myst och repat inför nästa helg. Längtar galet mycket. Ibland är man duktig på att utnyttja sin tid må jag säga.
Och nu smsar Erik och berättar att han har fastnat med fingrarna i en mugg?? Sweet dreams

SOFT

Idag har jag vågigt hår, sov med pippiflätor. Nu ska jag till skansen och kolla på björnar! Fint.

Cuando

Heeej bloggen. Nu sitter jag på bussen. Ikväll ska jag se rudbecks musikal. Det händer många roliga och spännande saker nu. Imorgon ska klassen till Skansen och efter det ska vi alla gå och se the hangover 2 tsm! Jag längtar, ettan var grym (och de som redan hunnit se tvåan säger att den också var bra). Kvällen kommer nog sluta i filla, härliga plats. Jag uppdaterar er snart igen, lovar!

PAUS

Fiiiin syster
En massa nice som händer just nu. Igår köpte jag riktiga leksaker (inspelningsprylar, kan visa er sen), nu längtar jag efter lite tid att använda dem också. Ikväll var jag på träning och jag har även hunnit med att unna mig lite tv tid. Back to DH, pausen är slut.

STUDIO

Bland kameror och lampor
Det gick bra framför kameran. Det var svårt men kul. Efter inspelningen repade jag och halva bandet in 5 nya låtar. SWEET. Nu -> Mat

SWEET

Det blev en väldigt trevlig söndag. Först frukost ute i solen med Baylake Vocals. Eftermiddagen spenderades på gröna lund med veronica maggio, christian walz, tove styrke mm på scenen. Sedan åkte jag vidare till söder och hammarby ip för att se min systers match. Det blev galet kallt så jag fick typ ligga inlindad i en filt. Nu är det dags för mig att tänka på refrängen...

VASA

Livet är allt bra trevligt just nu. Man får liksom känna och smaka lite på det som väntar. Soliga dagar i solen tillsammans med vänner och jordgubbar. Jag får ett leende på läpparna så fort jag tänker på sommaren som snart är här. Sommarlov, spontanitet och resor. Blir alldeles lycklig. Denna sommar kommer verkligen bli grym.
Dagen spenderades i vasaparken, med lite vänner, filtar och fika. Vi har myst i några timmar och taggat inför göteborg. Om bara två veckor nu!

just another time

Det blev en väldigt trevlig middagskväll tillsammans med ett gäng girls och massa mat. Tre rätters stod på schemat och vi åt allt från räkor till dumlebrylé (?). Väldigt gott måste jag säga. Hela kvällen satt vi vid bordet, pratade, tog bilder och skrattade. Nu har vi tjejer verkligen firat in sommaren. Denna ångestfyllda vecka är över och nu är plugget i stort sett slut. Inga mer tretimmars prov! Nu tror jag det börjar bli dags för mig att välkomna John Blund. Ska upp ganska tidigt imorgon och uppleva mer äventyr ;)

21.13

Hej bloggen. Jag är verkligen ledsen men jag har inte mycket tid att spendera på denna sida just nu. Jag hinner inteeee. Ikväll var jag i bromma igen och spelade fotboll med grabbarna. Super skoj! Nu ska jag sova... 3 timmars matteprov imorgon!

id: Troja

Snacka om att jag gillar att mysa på vardagar. Först så sköt vi i dansgänget laserstrålar på varandra och jag kom trea! Sedan blev det promenad till birka pizzeria där vi njöt av enorma pizzor. Underbar kväll! Nu blir det matteplugg... Wiiihoo, taggad.

airport surroundings

Helgen har varit full av trevligheter. I lördags var tjejerna över på middag och det var mycket trevligt att träffa dem alla igen. Igår hade jag bland annat ett möte med BV och det är mycket som händer nu. Bröllop, midsommarkonsert, sommarkväll osv! Ikväll ska jag ha super kul. Danstjejerna ska spela lasergame och gå ut och käka tillsammans! Underbart.

mittinattennärallaandra


arrrgggh

Idag har jag gjort en polisanmälan, för första gången i mitt liv. Jag och min fina syster stod i kön till mcdonalds och en person med någon skruv lös snodde hennes mobil och plånbok ur hennes jackficka. Obehagligt! Jag blir så irriterad och upprörd över sånt här. Förstår inte människor vad som är rätt och fel eller? Varför gör man sånt? Nu för tiden kan man ju till och med spärra användandet av mobilen... Jag hoppas verkligen att dessa personer förr eller senare åker fast. De skulle behöva gå om skolan och lära sig lite vett. IDIOTER. Nu är jag sur och ska sova.

wake up dude

Min dag har varit allt annat en lugn. Men sånt gillar jag. Vi hade orientering i skolan (jag sprang trots alla besvär, gick väl halvbra) sedan hängde jag med Anna och Erika - det blev mat och plugg (mest mat). Under eftermiddagen hängde jag i viksjöskolan för att filma och tjuvlyssna på elevkonserten. Mycket duktiga elever som går där! Måste säga att jag tycker det är jätte kul att vara med i en sån här liten produktion! Sedan mötte jag upp Amanda vid st:eriksplan och tillsammans gick vi genom birkastan till Sara. Där blev det mys, prat och fika med tjejerna! Det är mycket som händer nu, hektiska dagar framöver men jag lovar er. Jag ska blogga ändå!

Lovelyfeeling

Hej mina vänner. Kvällen har spenderats i bromma med grabbarna. Först lekte vi lite med boll och sen hamnade vi på donken. Mycket bra kväll! Jag är väldigt glad för det här grymma vädret(trots allergier). För en timme sen gick jag från bussen i shorts och linne - utan att frysa! God natt

trettio grader på altanen

Som rubriken säger, trettio grader på altanen var ganska nice. Nu blir det plugg! Hör av mig :)

i n n o v a t i o n

varning! läs inte detta inlägg!

Är sjuuuuk men jag åkte ändå till dansen. Lätt värt. Just nu skulle ni inte vilja vara med mig. Jag är riktigt ledsen, sur, irriterad och besviken på min kropp. Jag är så suuuuuuur. Jag kan inte vara ute mer än tio minuter utan att jag får andnöööd. Jag orkar inte. Mitt liv blir så begränsat. Jag har inte kunnat spela fotboll på snart två månader. Man har tränat hela vintern för att komma igång till säsongens start och när den väl är här kan man inte vara med längre. Jag får inte cykla ute, inte springa, inte vara med på idrotten, jag äter så mycket mediciner och blir helt drogad av dem, jag blir trött och sur. Detta är inte okej. Sorry. Jag tror nog aldrig jag har varit så här negativ i min blogg förut. Och till råga på allt har jag nationella prov i engelska imorgon i typ 3 timmar då det krävs koncentration. Hur ska jag kunna vara koncentrerad när jag knappt kan andas?

blogg.se har haft serverstrul, därför har min blogg legat nere ett tag! Men nu är jag back, med ny design och allt.

-

hej, min blogg fungerar inte

fredag

Hej mina vänner. Vill hinna ge er ett inlägg innan jag ska sova. Idag har jag, Anna och Erika varit duktiga och jobbat med vår undersökning. En massa analyser, rapporter, loggböcker, excel och powrpoint uppgifter ska göras och nu har vi i alla fall kommit en liten bit på vägen. Kvällen spenderades i filla och vi hade jätte mysigt. Över kristihimmelfärd ska vi åka till göteborg tillsammans! Längtar! Jag var tyvärr tvungen att åka hem tidigt. Jag är sjuk och har andningssvårigheter igen. Om det inte blir bättre imorgon måste vi åka till sjukan.... Usch på detta. Aja, men nu ska jag dricka lite vatten och satsa på att överleva natten (nice med rim;). God natt!

sång på sång

Idag har jag bakat tårta med klassen. Mycket roligt! Vi bakade en prinsess tårta, ordagrant! Se mina bilder längre ner! Jag har även gått på promenad med Simon och pratat om livet. Nu känner jag att jag har en massa spring i benen. Men måste vänta till träningen som är om några timmar. Äntligen får jag börja röra mig utomhus! Nu ska jag skriva novell. Tack och hej!

Prinsess tårta

ONSDAG

Nationellt prov i engelska. Sushi med Anna och Gaby. Samhälle lektion. Städa och fixa med kläder. Simon. Gitarr. Alla mina sånger. Skriva novell. Ananas & Banan. Sömn.

KAOS

Halva min garderob låg på golvet för några timmar sedan. Det tog ett tag att få tillbaka det på rätt plats och sortera bort det onödiga ska ni veta. Det är en jätte skön känsla att allt är på plats och i ordning igen! Nu måste jag röra mig mot bussen, ikväll ska jag spela gitarr! Vi hörs

11111111

min favorit tjej

Hej söta syster. Du är bäst. Här får du ett litet meddelande; Du vet väl om att när du går in i mitt rum, lånar min kamera och tar bild på dig själv, riskerar du att hamna på min blogg? Hihi! Du får gärna låna min kamera. Jag blir så glad när jag ser bilder på dig. Pusspuss

jag skriver om dig

Godkväll mina vänner. Ikväll har jag dansat med mina snygga i innovation. Många nya steg blev det idag. Snart smäller det! Nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Funderar på om jag ska ta och skriva datorkunskapen nu, eller senare.... (funderar fortfarande)... I alla fall. Det är väldigt mycket just nu, mest roliga saker! Jag älskar att ha mycket att göra. Skulle nog känna mig rastlös om jag hade några kvällar i veckan utan sysselsättning. Okej, nu måste jag sluta babbla. Jag har bestämt mig. Jag ska skriva datorkunskapen innan jag ska sova!!!

new stuff'

Monki, H&M och Ordning&Reda

det handlar om dig

Nu har jag anlänt till soffan och har planerat att spendera resten av kvällen i exakt samma position. Det behövs lite tid att bara slappna av. Idag har jag bland annat knallat runt på stan och fått med mig lite fina saker hem. Jag kan visa er sen! I två timmar satt jag även på EH och var duktig, jag pluggade! Känns alltid bra när man kan bocka av några saker på todo listan.

andas andas

Bilderna låg på min systers blogg
Det var grymt kul att se dessa tjejer kamma hem guldet idag. Systern min var riiiiiktigt bra på att bli intervjuad i TV (eller?). Nu borde jag sova för att orka med imorgon....

Jag har precis som alla andra svenskar lyssnat in Veronica Maggios nya skiva denna vecka. Men jag tänkte bara tipsa om den i fall att ni råkat missa den... Sök på Satan i Gatan (weird namn) på spotify.
RSS 2.0