01.21







Haha, bra bloggare man är som tar kort vid middagen efter maten är uppäten! bttttttw, vad hände med bildkvalitén? Weeeird!

Jag och Bella har haft en tjejmys eftermiddag/kväll. Först lite shopping i Bromma Blocks och sen en god middag följt med lite film och snack. Mycket trevligt! Det har varit mysigt att ta det lite lugnt och inte stressa runt på tusen olika ställen. Man behöver relaaaxa ibland också! Nu ska jag nog sova. Hejdå!

Höstlov!

Tjena! Känns som om jag varit på typ 500 ställen idag. Åkt runt och gjort en massa trevliga saker. Vi fick höstlov från skolan så nu blir det en veckas chill! Väldigt skön känsla! Annars har jag spenderat en massa tid med jocke och det var nice som vanligt. Senare på kvällen drog jag mig mot filla för att se en massa fina ansikten. Det blev mys och prat. Nu ligger jag i min säng och är väldigt trött. Det har inte blivit så mkt sömn den senaste tiden, så mycket annat som ska hinnas med. Sova kan man väl göra sen?

Torsdag

Kort och egentligen ganska onödig dag i skolan. Annars är livet nice och i morgon får man höstlov. Det känns väldigt bra faktiskt! Nu ska jag snart äta middag med familjen. Gör det allt för sällan. Hejdå!

MUSIC

Drygt tre timmar i gamla skolan. Sjungandes och spelandes med flickorna. Och en grym musiklärare. Trooo mig, jag har saknat att vara där... Så mycket! Tänkte bara berätta att alla tjejer där ute är välkomna torsdagen den 4 november till Hus1 på tjejmässa. Där kommer nämligen jag och mitt band ha ett litet gig. Kom dit! Återkommer med tid och inträde :P Seee you there girls! Kommer säkert bli grymt!


Annars har jag inte hunnit göra så mycket mer idag. Sällskapat med min pojke över telefon och ätit fruktsallad. Mums! Ska faktiskt ta och sova snart... Eller kolla film? Hmm... Börjar i alla fall tjugo i ett imorgon. Alltid nice med sovmorgon:D

Yeaaaaah!

Tjeeena folket! Det har varit väldigt nice i skolan idag! Fick reda på att jag inte ligger så mkt efter som jag trott! Yaay! Redovisade om meteoriter, asteroider och sånt för klassen... Det gick jätte bra tror jag:D Nu ska jag slänga i mig lite mat, behöver få lite energi. Ikväll ska jag göra något jag saknat enormt! Jag ska till viksjöskolan och spela musik. Jag är lycklig! Hejdå.
Söööööt syster! Pussssss på dig!

Dagens kommentar!

"OMG!!! Elin, kolla! Hon har 5,6 kilometer långt hår!!!"

Hahaha, feeeeett skoj!

8D

Niceeee

16.54

Första dagen med lektioner för mig idag. Det gick bra och jag känner faktiskt att jag orkar med så det är galet skönt! Nu sitter jag ensam i huset, dunkar lite house (blivit värsta nörden) och funderar på vad jag ska fixa för middag. Måste gå ut och köpa nått i alla fall! Ikväll blir det en massa plugg! Kul, men det är sånt som också behöver göras. Hejdå.
*Nörd som leker med kamera*

Idag var jag i skolan :DDD

Jag är jätte glad. Jag var i skolan idag. Annars är livet grymt just nu och jag är super lycklig! Hejdå.

GIRLS ONLY

Ett gäng brusiga bilder (ogillar att använda blixt vid mörker extreeemt mkt, hellre suddigt:)) från en riktigt trevlig kväll. En fikadejt med tjejerna från gamla klassen + hanna. Man har så otroligt mycket att ta igen att det inte ryms på några timmar, men vi får fortsätta någon annan gång. I've misseeed you guys!

MY DREAMS FOR YOU

MEANT TO LIVE

EYY WHAT?

+

Heii bloggen! Tänkte bara säga att jag är jätte glad för alla snälla och fina vänner jag har. Lycklig flicka! Hoppas ni där ute mår bra. Nu ska jag sova så jag får energi inför mitt labbrapportsskrivande i morgon. God natt folket!

Psykopat-bilderna ni aldrig fick se

Ut på bloggen:                         Stanna i photobooth-mappen:
Hmmm... Detta betéende... Man börjar ju undra... En aning schizo eller vadå? Hahahaa! Den där elin - fullt normal tjej! ;)
***
Update: Hoppas inte några småbarn eller något blev rädda för den sista spökbilden!

Händelserikdag del 2

Idag har jag:
  • varit hemma
  • försökt att plugga
  • tagit kort på mina fötter (?)
  • lyssnat på musik
  • messat om kossor med jocke
  • åkt bil med mamma
Det bästa av allt: Jag känner mig mycket bättre idag!!!!!! Heeejdå dumma och jobbiga sjukdom!!!!

Händelserikdag del 1

Snacka om brist på saker att göra när man börjar fota sina fötter!

Daaance

Är nästan lite fängslad i mitt eget hus. Dagens händelse liksom: Åka till skolan och lämna tillbaka två filmer!!! Woooow... Det händer så sjukt mycket just nu ;) En positiv sak är i alla fall att jag är på bättringsvägen! Om jag har tur kanske jag pallar med skolan lite nästa vecka!

CHARMÖRER

Du, jag, lite fika, snart? Annars... händer något! Bella, ta det som ett hot!!!!

TUESDAY

Det är väldigt segt att vara sjuk! Tur att jag har så många fina människor runt omkring mig som gör mig gladare. Tack så mycket :) Idag var jag i alla fall duktig och kämpade hela förmiddagen med att få klart en uppsats. Efter jag varit i skolan och lämnat in den åkte jag hem direkt. För er som inte vet, går jag inte på några lektioner just nu. Ska vara hemma och bli frisk från sjukdomen. Det är väldigt tufft att missa så mycket skola som jag gör just nu, men jag biter ihop! Kollade precis på en film jag ska skriva en recension om... Alltid något :D

KLANTIG_TJEJ_94

Jag uppdatera inget igår. Jag var inte på något vidare bra humör så det var ingen idé. Jag är ganska så trött på den här mononukleos sjukdomen, ska ni veta. Men jag kämpar vidare... Som pricken över i'et spillde jag ut några droppar saft över min macbook igår. Usch vilken panik jag fick! Den dog! Klaaant-Elin!!!! Ni kan nog inte riktigt förstå min glädje när jag imorse (efter att min dator stått upp och ner hela natten) märkte att den startade igen. Wooooohoooo!!! Den fungerar precis som vanligt :D

Nu sitter jag hemma. Jag är inne på min tredje vecka som sjuk och jag missar tyvärr väldigt mycket i skolan. Idag ska jag i alla fall till skolan i någon timme. Har bestämt mig för att klara av redovisningen i samhällskunskap imorgon. Även om jag knappt kan prata (min hals är fortfarande väldigt svullen) så ska jag klara av det. Jag måste klara av det. Vi höööörs senare!

MINNS DU?

Jag har aldrig varit något kent-fan men den här låten är riktigtriktigt bra!

HÖST

Sitter och kollar på en massa bilder som min syrra tagit. Man blir ju lite fundersam varför just hon fick så många talanger? Hahaa, aja... Grym är hon i alla fall! Pusspuss på dig!

TACK

Söta och snälla människor man har som kommer över och lämnar lite krya-på-sig-fika! Tur att kortisonet har gjort att jag kan svälja igen!

En mycket piggare och gladare flicka!

Nu är jag precis hemkommen från akuten. Har hängt på sjukhuset lite till och från de senaste dagarna. Därför har det varit lite segt på bloggen... Erkänn det är en anledning att inte uppdateringen varit på topp? ;)


Igår kväll/eftermiddag kom jag in på akuten med väldigt stora andningsbesvär. Kunde inte andas normalt... Sjuksköterskor började direkt dra i armar och ben, de skulle kolla allt! Syretillförsel i blodet, puls, feber... osv... Ni vet allt sånt där ;) Blev faktiskt lite orolig där ett tag, särskilt när alla runt omkring mig blev så stressade... Sedan blev jag transporterad till barnsjukhuset eftersom jag är under arton. Läkarna kollade en massa saker och jag fick lämna en massor med prover. Jag fick bland annat en dunderdos kortison som gjorde att svullnaden i min hals gick ner. Tror faktiskt inte jag kan beskriva lättnaden när jag kände att jag kunde ta hyfsat normala andetag igen. Underbar känsla!


Förresten måste berätta en sådan grym sak med att ligga på barnsjukhus! Snacka om jackpot när man såg att de hade Fantomen, Bamse och Tummarna på äventyr som låneböcker på rummet!!!! :D Och att det var seriefigurer ritade på väggarna... Precis det jag behövde! :thumbup:


I morse fick vi en massa provsvar och de var helt okej. Jag har lite förhöjda levervärden och sånt men det hade nog kunnat vara värre. Det är nämligen sådana saker som hör ihop med sjukdomen. Kommer i alla fall inte få spela någon fotboll till åtminstone januari... :(

Nu sitter jag hemma. Har fått i mig 50 cl vätska!!!! Wohooo. Känner mig jätte stolt :) Hade aldrig kunnat trycka ner en droppe vätska igår, men nu när jag fått kortison så funkar det!!! Wooonderful feeling :D

Oj, det blev ett ganska långt inlägg... Men nu vet ni att jag i alla fall mår bättre :)

:(

Har inte haft en underbar dag om man säger så. Igentäppta, smärtande luftvägar och ett besök på sjukhuset. Usch! Jag orkaaaaaar inte med detta längre :'( Måste pressa i mig lite vätska nu... Måstemåstemåste!

Lika bra att ni får veta...

Vet inte riktigt vad jag ska skriva... Känner mig lite nere just nu. Idag fick jag reda på att jag har körtelfeber. Inte bra, inte alls bra faktiskt. Man kan vara sjuk i många veckor och känna sig trött i månader efter tillfrisknandet. Man kan heller inte äta någon medicin, så det är bara vänta och se när man blir frisk.

Detta kommer bli tufft. Jag kommer antagligen missa mycket i skolan och jag får inte träna på ... många veckor (?) :( Uuuuuuusch. Vi hörs senare....

orkar inte mer...

Är trött på det här! Har varit sjuk feeeeett länge nu och jag är helt enkelt trött på att komma efter i skolan, inte kunna träna och inte ha samma energi... Imorgon ska jag i alla fall ta prover och jag hoppas jag får en dunder medicin så att jag blir frisk!
Pratade i alla fall i telefonen med en gryyym person och det gjorde mig gladare. Tack för det! Nu ska jag sova och förhoppningsvis vakna lite piggare imorgon. *Hoppas!Hoppas!Hoppas!* Godnatt

Tusen gånger om

MÅNDAG

Slutade innan elva idag. Underbart skönt! Efter skolan var det tänkt att jag skulle köpa skor, men kunde inte riktigt bestämma mig för vilka. Därför satte jag mig på ett café i några timmar för att plugga i väntan på min lilla vän. Gick jättebra! Älskar att plugga på andra ställen än hemma... När fina Helena hade slutat sågs vi och pratade. Nu sitter jag här, dricker te och ska snart sova. God natt!
En trött flicka som dricker te + underbara sak man har på läpparna!

NY DESIGN

Efter typ ett år, drygt (?) har jag ändrat om designen lite. Eller njaa, inte jag... Utan min söta och grymma syster har fixat den åt mig. Snällt va? Jag gillar den! Det ser fortfarande ut som min blogg samtidigt som det är kul med lite förändring. Inte för att det är någon stor skillnad, men ändå! Vad tycker ni? :D

MIAMI 2 IBIZA

Detta är ju inte direkt den typ av musik jag brukar lägga in på bloggen. Kan hända att en viss liten pojke påverkar mig med sånna här låter, eller? ;) Fast en sak ska ni veta, jag klagar inte! Den här låten är ju väldigt väldigt bra! :D

But on and on, from the moment I wake, to the moment I sleep, I'll be there by your side

...

101010

Helgen är över. Känns lite sådär va? Imorse gick jag upp tidigt och såg laget spela kvartsfinal. Tyvärr blev det förlust och nu är matcherna slut för den här säsongen. Tråkigt!

Annars så har det varit en ganska lugn söndag. Jag och Jocke chillade, spelade piano/gitarr, sjöng (värsta bandet ;)), drack juice och hade det trevligt som vanligt. Myyycket nice faktiskt :) Förresten, om jag inte är frisk imorgon så kommer jag bli sur, nästan lite ledsen. Är trött på att vara sjuk och inte känna att jag har någon energi. Jag är så sjukt träningssugen just nu...

HAhhahhahaa, puddingar på sista bilden ;)

LÖRDAGSFIKA :D

Träffade coolingen Helena idag. Lite fika och snack, trevligt värre alltså! Fick även fylla på mitt sminkförråd en aning med sådant som kan vara bra att ha. Nu ska jag vidare till en ball grabb. Hejdå :)

HÖSTPROMENAD

Jag och min syster var ute på en liten mysig promenad igår. Det är underbart att gå ute bland alla dessa färgglada löv. Man blir typ lycklig! Hejdå... Nu måste jag springa till bussen :)

Nu blir det skola!

You might be a big fish in a little pond. Doesn't mean you've won. 'Cause along may come, a bigger one.

Har ägnat en del av kvällen åt att lära mig spela Lost? på piano. Jag har som jag kanske nämnt tidigare en liten crush på Coldplay just nu. Underbart band!

Annars så har jag tagit det lite lugnt idag, pluggat och försökt bli frisk. Det är verkligen segt att ligga hemma och aldrig bli frisk men nu har jag bestämt mig. Jag ska till skolan imorgon även om jag inte känner mig helt pigg. Det är ändå bara två lektioner. Jag har även ett prov och det är bara jobbigt att behöva skjuta upp allt! Nej, nu ska jag nog sova. God natt!  

MAT ÄR BRA !

För en halvtimme sedan satt jag här ensam i huset och undrade var resten av min familj var. Haha, ensamt! För några minuter sedan kom i alla fall mamma hem med kinaaamat. Nice! Nu ska vi mysa framför tv'n. Yaaay! :D

17.04

En sjuuukling som pooosar... Hehe


Nu ska jag nog fixa en kopp te och börja kolla igenom allt skolarbete jag missat hittills... Kuuul, nej :(

X3M





Min syrras lag tog hem guldet i värmland! Grattis till dem :D Annars så tyckte jag Värmland var ganska mysigt om man räknar bort att jag blev sjuk och att det var kallt. På tal om kyla. Börjar helt ärligt fundera på om jag kommer överleva den här vintern. Det sägs ju att den kommer bli värre och kallare än förra året. Att förra årets kyla inte var någonting om man jämför med det vi väntar. Hahah... Känns inte så bra faktiskt. Jag frös redan i slutet av augusti (?) Aja, man får väl försöka överleva trots att istiden kommer... :)

-

Hej! Om ni undrat varför jag inte uppdaterat på ungefär 2-3 dygn så är det för att jag är sjuk. Ligger hemma (i Sthlm nu), i sängen med feber och ett ont huvud. Hejdå.

god natt

Nu är jag hemma från en utekväll i värmland med en massa vuxna människor. Hehehe! Nej men helt ärligt så var det ganska trevligt och jag har absolut överlevt ;) Jag har nu ätit några huvudvärkstabletter eftersom jag har bestämt mig för att vara pigg imorgon. Det kommer bli en lång dag med förmodligen en massa innebandy matcher och en väldigt sen hemkomst. Jag har nog tur om jag kommer hem så att jag får sova några timmar innan det är dags för skola på måndag morgon.
Sov gott!!

wiiiee

En trött flicka & en ny väska jag köpte för någon dag sedan.

Igår kväll, efter att pappa kommit från Oslo gick vi ut och käkade. Kött, potatis och någon god pepparsås, muums! Efter middagen gick vi vidare och satte oss på ett café. Väldigt mysigt och gott. Det är faktiskt ganska trevligt att följa med föräldrarna på en liten weekend och få umgås lite med dem. Jag gjorde nog rätt som följde med! Nu ska jag ta det lite lugnt, kanske titta på någon film som finns på datorn? :) Så att jag pallar hänga med på äventyr i eftermiddag / kväll.

LÖRDAG 11.32

Sitter här på hotellrummet i Karlstad och lyssnar på lite musik. Tyvärr känner jag mig inte riktigt frisk, därför bestämde jag mig för att missa förmiddagsmatchen och försöka plugga lite. Jag har prov på måndag! Aja, nu ska jag fortsätta... Vi hörs senare :)

DROG

In the caaaar

Nu är vi någonstans mellan västerås och örebro. Vi dunkade lite musik alldeles nyss men nu har vi satt på coldplay. Mysigt det med! Vi hörs senare :)
RSS 2.0