WEARETHEHOTANDIKNOWTHATYOUAREJEALOUS




Alldeles nyss lämnade Amanda, Jennifer och Sandra mig. Vi har haft en fredagsmyyys dag på en onsdag, inte så illa va? Vi har glott på idol och säsongsstarten av Grey's anatomy, samtidigt som vi har mosat i oss en stor mängd popcorn. Erik Grönwall, på idol... ÅHH vad bra han var, så liten och söt också! Låten han sjöng, är så otroligt bra också. Stora plus till honom!

skrämmande roligt.

OHNO

Usch, jag som skulle springa coopers test idag. Jag gav upp, innan loppet ens hade börjat. Det gick helt enkelt inte... Jag fick kramp, vilket inte var så skönt. Nu ska jag hoppa in i duschen. Seeya!


Mitt försök till att visa hur dåligt det gick... Haha, roande bild.

weareamericanpeople

Jag och Jennifer nördar oss framför msn, det är pretty roande faktist.. Förresten går tiden riktigt fort just nu. Det känns som om vi hade sommarlov alldeles nyss. Snart är det liksom höstlov, skönt. Dagarna bara rullar förbi. Nästan lite läskigt.

Matteprovet är nu avklarat, det gick ganska bra. Tror jag, hoppas jag. Hehe. Nu står reflektionsdag på schemat, imorgon närmare bestämt. Med reflektionsdag menas, att man får vara hemma från skolan och jobba. Jag ska starta med ett SO arbete, jobba lite NO och springa coopers test... En andledning till att jag älskar min skola, är alla reflektionsdagar... Härliga dagar... Later!

Haha, usch vilket otroligt meningslöst inlägg, hoppas ni inte dog av uttråkning.

takemethere



autumn


LOOPIGTLÖVIGTDINKEL



Jag och Bella har haft en super mysig helg. Då vi bara tagit det lugnt, pratat, skrattat, gått promenader, druckit te och bara myst! Ni vet, sådant som man behöver ibland. Bella är en otroligt härlig människa, vi två tillsammans blir två riktiga tokstollar. Nu ska resten av denna kväll spenderas framför en mattebok. Vi hörs! PUSS

%%%

Nu har jag och Bella myst färdigt, i soffan med te framför Sunes jul. En helt sjukt underbar julkalender! Nu ska vi joina sängen! GOD NATT :)

MEANDBELL



Jag har spenderat min dag med Bella, inne i staden. Jag hittade inte min kärlekströja, som jag har letat efter i såååå många H&M butiker. Den finns verkligen ingen stans. :(...  Nu ska vi äta wok, sen ska vi dricka fanta lemon! PUSS

orienteringmackorfotbollsmatch

Hej människor! Jag är nyss hemkommen från orienteringen. Det gick faktist ganska bra. Nu sitter jag här och proppar i mig lite mackor så jag orkar med fotbollsmatchen mot sollentuna 17.30. Vi hörs. Goodbye dudes ! <3

if I knew that, right then


B's B-day

Idag är det ingen vanlig dag, det är ju min Bellas födelsedag!



Grattis till sötungen som fyller hela femton år!

jag gillar håltimmar!

Jag funderar på att införskaffa mig en ny mobiltelefon. Min nuvarande lever sitt eget liv, om man säger så. Jag har några favoriter som jag ska välja mellan. Här är några utav dem som jag tycker verkar bra och har ett billigt pris:

LG KP500 Cookie ,

eller en:

Samsung S5230,

eller en:

LG KU990i Viewty,

eller en:

Samsung F480i Touchwiz.

Som ni märker har jag fastnat för touch mobiler i färgen rosa. Hehe!

indianen i skogen



Om Elin har ett par fjädrar, några pärlor och en kedja hemma. Då gör hon ett eget, indian inspirerat, halsband. Hon gillar det faktist, väligt mycket. Check it out...

yes I will give it you all

Jag studsar på moln, jag vet inte riktigt varför. Jag är bara allmänt glad. Så det är väl bara att tacka och ta emot! :)

Sway, live woodstock session.
(sök på spotify, där det är bättre kvalité)

Jag har inte blivit kidnappad.


En stor del av dagen har spenderats i stinsen, med Helena. Jätte mysigt! Vi käkade sjukt mycket wok, shoppade och jag fick hem allt från fjädrar till tröjor. Hehe. Nu får jag hoppas att Helena har återhämtat sig från missförståndet imorse, hon åkte nämligen med en buss, en timme för tidigt. Hon fick alltså sitta vid en kall busshållsplats och vänta på mig i drygt en timme. Den stackarn...

Det sjuka med Helenas-en-timme-för-tidigt-med-bussen-historia var att jag tabbade mig också alldeles nyss. Jag trodde att klockan var 17.30 (men den var 16.30) och vår fotbollsträning börjar 18.00. Därför gick jag ut, satte mig och väntade på att Helena skulle komma (vi skulle mötas 17.40). När hon aldrig kom, kollade jag på klockan en extra gång. Och ja, vad visar den?!?! 16.55... Så det var bara att vända och gå in igen. Hehe, jag är nästan lika klantig som Helena...



Humor, när den är som bäst!

person A - Grattis på födelsedagen!
person B - Tack, så jätte mycket.
person A - Så lite, fyller du jämt?
person B - Nej, bara en gång per år.

Nu är jag hemma, jag åkte hem lite tidigare än var det var tänkt. Skönt är det, nu kan mer tid ägnas åt att sova. Sängen är nog en utav mina bästa vänner!
Puss.

the feeling in your eyes




Hur har ni haft det idag? Jag har haft en toppendag hittils i alla fall. Jag sov ut imorse, vilket min kropp verkligen behövde. Sedan har jag bara njutit av värmen samtidigt som jag kollade på min systers match. Nu måste jag fixa till mig, så att jag inte kommer försent till bussen. Kvällen ska nämligen bli toppen! PUSS

Ska vi spela bowling? - Nej, det heter faktist "ska vi bowla?" haha

Det var en härlig dag igår. Skoltiden gick bara allmänt snabbt och det var underbart väder ute (vid lunch-tid). Efter skolan drog jag och mina underbara vänner till Stora Essingen där det var konfa-återträff. Sjukt mysigt! Vi åt en massa godis och pizza, vilket inte alls är någon tjockisvarning. Förstår ni ironin i föregående mening? haha! Resten av kvällen spenderades på BirkaBowling och jag vann!!! WIIIHOOO :) Vi hörs!

Take care.

I'm so cold, so so cold

Nu har jag druckit en stoooor kopp te och mina händer har äntligen tinat upp. Det är sjukt sjukt SJUKT kallt ute. Var det inte jätte varmt för typ en vecka sedan? Sveriges väder, sveriges väder... aahh...

Emelies lag vann serien, stort grattis! Emelie, du är bäst, allra bäst!!! Nej, nu ska jag kolla igenom spanskan en gång till. Vi hörs!



En kall vinter dag förra året, nääästan lika kallt är det nu :)

152057

Nu är åtta kilometer sprungna. Jobbigt, jobbigt men jag lever... haha :) Nu ska jag slå upp skolböckerna ett litet tag, för att plugga matte, svenska och spanska. Ikväll ska jag nämligen kolla in min lilla syster som spelar fotboll, seriefinal faktist. Då måste läxorna vara gjorda, så att jag kan heja ordentligt! Vi hörs..

en kväll i maj



Just nu har jag håltimme. Jag och mamma har disco till en massa sköna låtar som spelas i bakrunden. Haha, gaaalet. Vi hörs!

LEVEL

Yooo människor, kvällen har varit extremt avslappnande, med dö-tid framför datorn & tv'n. Sådant man behöver ibland. Jag har även hunnit larva mig med min kära syster. Vi har sjungit och tagit massa fula kort. Hon är bäst, allra bäst faktist. Jag har tur som har en sådan otroligt snäll, söt, omtänksam (och allt annat sjukt bra) lilla syster. Ni bör vara riktigt avundsjuka. Nu ska jag ta och sova min skönhetssömn, så att jag vaknar upp pigg och glá imorgon.. Goodnight dudes!

ps. nu har även jag bloglovin.

FRESH



Är jag inte duktig? Idag var det första jag gjorde när jag kom hem från skolan, läxor (de läxorna jag hade planerat att göra idag). Jag känner mig så nöjd. Nu ska jag alltså ha en ledig kväll, då jag bara ska lata mig och slappna av! AAAHH, skönt. Sådanna dagar kan nämligen behövas ibland. Vi hörs!

peace





Yeeaah

Idag var det ingen vanlig dag...

... nej , för det var Helenas födelsedag! Hipp Hipp Hurra! GRATTIS :)

Erik Hassle - Wanna be loved = favorit just nu!

yeeeeeeaah

Ikväll blireeee bio, mysigt värre !

Sweet Saturday

Äntligen kan jag andas ut (hyffsat okej i alla fall). Allergi reaktionen har börjat släppa, vilket är hur skööönt som helst!
Matchen imorse, mot Rissne gick inte så jätte bra, förlust med 1-2. Det var varmt och få avbytare vilket inte är någon bra kombination. Nu är jag sjukt trött och måste verkligen "vila upp" mig (haha) inför kvällen, då jag ska på bio med en massa sköna människor!

punkt

102442

God morgon! Idag är jag hemma från skolan, pga den sjukt jobbiga eftermiddagen, kvällen och natten igår. Jag spydde ett antal gånger ( tror seriöst att jag aldrig spytt så mycket, i hela mitt liv). Min mage, hals och kropp tål verkligen inte jordnötter... Nu hoppas jag att alla nötter är borta, så att jag slipper spy igen. I halsen har svullnaden gått ner och nu kan jag nästan andas normalt. Skönt!

Annars lyser solen och det känns som en helt okej dag! Vi hörs...

allergisk mot nötter.... :/

Ajaj... Alldeles nyss åt jag en musli kaka(?), som tydligen innehöll massa nötter. Sitter därför och proppar i mig yoghurt för att halsen inte ska svullna upp så mycket. Men usch, snart spyr jag säker upp allt. Jag mår så illa!!...

090909

Nu tycker jag att alla människor bör klicka här! För att gratulera den fina flickan Jennifer som faktist fyller 15 år idag. Stort grattis till henne!

Idag, på vår håltimme firades Jennifer. Jag, Jennifer, Sandra, Helena och Amanda gick och tog en fika på ica. Lite lyx i vardagen... haha! Vi hade i alla fall mysigt och Jennifer fick en massa trevliga paket. Allt från halsdukar, tröjor och nagellack mm! Lyllos henne, helt enkelt. STORT GRATTIS igen, Jennifer...




Jag och det söta födelsedagsbarnet i somras, på allsång.

1828

Plugg, plugg och åter en massa plugg! Lärarna ville tydligen ha in en massa arbeten den här veckan, därför sitter jag här... SO böcker, fysik boken, spanska boken, svenska boken och engelska häften är uppslagna framför mig. Det finns nog inget annat man hellre vill göra, en dag som denna! Ingenting.

Men det går framåt i alla fall, nu är det bara 21239128 läxor kvar och 234892385347239 prov kvar! :) Jippiiiiii!!

lady gaga became alfones åbergo

Lilla sjöjungfrun

Gårdagen var helskön! Lite shopping, vänner och disneyfesten. Allt var awesomee förutom branden på T-centralen (och tydligen på lite andra platser) som gjorde att allt blev lite krångligare. Jag satt nämligen fast i en tunnelbana i kristineberg ett tag, osv... Trots allt knas med tunnelbanan lyckades jag ta mig till staden! :)

Amanda fick de snyggaste paljettlegginsen som någonsin har existerat, av mig och Bella! Jag är faktist lite avundsjuk på henne :P ... Plus att lite andra presenter införskaffades.. Perfekt!

Jag kan inte sluta skratta när jag ser denna bild.

Check out my hairy face!

Isn't it obvious?

Helg, kan det bli skönare? Tror nog inte det.. Skolan har verkligen dragit igång nu, bla läxor, förhör och prov finns på schemat. Den här fredagen var i alla fall ganska skön. Det är väldigt bra med lång lunch faktist. Man kan koppla bort skolan ett litet tag :) Plus att dom spelade in en film på vår skola idag. Tobbe Trollkarl, några pirater osv vandrade runt på skolan, lite kul att se faktist!

Ikväll är det match igen, derby mot FC Järfälla. Vi får se hur det går, haha!

215959

Löptränat 8 km, ätit kyckling, pluggat spanska, skrivit klart min svenska uppsats, druckit smoothie. Ja, mycket har hunnits med denna kväll. Så skönt! Snart ska jag unna mig lite slö-tid på datan. Ännu skönare faktist!

Under dagen har denna låt spelats många gånger. Så bra, en drog helt enkelt.

min enormt roliga humor.

Två tjejer på en Engelska lektion.

- Hur stavar man till "the gris" , frågade Helena.
- The pig, skrek Elin glatt.
- Nej jag menar Degrees, sa Helena.

HAHAHA humor, riktig humor!

I love you mama!

Jag är väldigt säker på att jag har världens bästa mamma! När jag kom hem nu på håltimmen, stod hon och gjorde pankaker till mig. Hur snällt är inte det??? Helt nygräddade och varma pankakor med grädde och sylt ligger alltså i min mage. MUMS ! Du är bäst...

I'm driving one of your cars!

en snabbis

Tisdag, en helt vanlig tisdag har det varit idag. Jobbig, skön, konstig, dålig och allt vad en tisdag kan vara. Nu är jag iaf hemma och det är verkligen hur skönt som helst! Har lite plugg att ta itu med, så det är vad som ska göras snart. Iaf efter jag har ätit lite specialK :) hejdå , så länge :)
RSS 2.0