Destination Kittelfjäll

Åhh vad jag har längtat efter den här stunden. Nu är det dags för kittelfjäll. Jag är tillbaka i Stockholm om en vecka. Kommer antagligen ge er lite uppdateringar under veckan ;) Hejdå!

Nu har vi sportlov, f1 nice.

Bra bloggare som tar kort på en tom tallrik!

Vi hade en väldigt trevlig dag i skolan. Hade i stort sett bara en matte lektion! Det var skönt. Jag har även hunnit med att shoppa idag, med Anna och Gaby. Fick hem ett par nya byxor och en present till lilla systern min som fyller år snart. Vi hörs senare.

En eftermiddag på söder.

Jag, Sandra och Line var på möte idag, angående vårt band och dess framtid. Väldigt roligt! Det gick väldigt bra och vi har nu kommit i kontakt med folk som vill stötta och stödja oss. Redan idag fick vi hem en cajon!! Nice. Efter mötet gick vi för att fika och prata igenom några saker. Trevligt det med! Jag köpte även ett nytt iphone-skal. Glitter, silver och rosa! Fett faaashion. Resten av kvällen umgicks jag med Jocke. Livet känns riktigt bra nu. Snart är det lov. Snart åker jag till Kittelfjäll <3

tre dagar

Var hemma från skolan idag. Det behövdes! Denna eftermiddag/kväll har jag sett två filmer. A walk to remember och Easy A! F1 bra ju. Nu ska jag gå och hämta min lillasyster.

tisdag.

Jag har blivit sjuk. Det är ganska onice. SKA i alla fall bli frisk till på lördag.
Jag kan lösa rubiks kub! Proud-girl!!

So I'll stand with arms high and heart abandoned

Jag orkar inte blogga idag. Har varit ledig från skolan. Försökt plugga, träffat fina Helena och dansat. Jag är helt slut. Vi hörs imorgon.

BRUKET

Var i bruket en liten stund idag. Skulle testa mina nya skidor och de var niiice! Skönt att ha känt på dem lite innan kittelfjäll!! Om mindre än en vecka nu!!! :D

so what can i say?

Innan jag somnar vill jag bara tacka alla fina människor där ute. Jag blir så glad över era ord och hälsningar! All vacker respons för min låt är jättekul att höra! Verkligen tack. En sak till. Olivia - tack för allt idag!

BRUNCH

Har varit och firat fina Louise denna lördag! Hon har fyllt 18 år!! Hemma hos henne fanns en massa snygga tjejer. Kolla bara godbitarna ovan? ;) Tillsammans åt vi massa goda scones, frukter, tårta och hade det jätte mysigt! Nu måste jag gå. Vi hörs!

Fredag!!

Hade matte prov i morse, ett papper fyllt med x,y och siffror.. Så många x och y:n att man nästan kände sig psykad. Men jag kom ut från provsalen levande - alltid något! Slutade i alla fall klockan tolv. Sedan dess har jag fixat några ärenden och träffat min pojke. I kväll äter jag middag hemma, sen ska jag iväg och skjuta på folk! Hello cybertown! Ha en bra kväll för det ska jag ha!

MYSPACE.COM/ELINSMUSIK

Jag har beslutat mig för att göra något ganska läskigt. Jag har precis skapat en Myspace-sida och lagt upp en egen låt. Detta känns faktiskt ganska utelämnande men jag tror nog det ska gå bra. För första gången publicerar jag en egenskriven låt på internet. Om ni vill, får ni alltså klicka er in här på min sida och lyssna på min låt "Where I belong".
P.s. Nej, jag har ingen riktig studio. Därför är inte ljudet som jag vill att det ska vara...

SIMNING

Heeej bloggen! Idag hade vi endast en lektion! Livet e nice. Vi hade idrott och livräddning i vatten. Det gick ganska bra vilket är skönt. Nästa gång är det prov!! Nu ska jag gå ner och äta middag. Senare ikväll kommer ni få ta del av en låt...

completely to you

Har repat i fyra timmar denna kväll. Saker och ting börjar sitta nu vilket är väldigt skönt. En massa roliga saker står på planeringen inom en snar framtid. Alltifrån spelningar, fotograferingar, inspelningar och möten. Detta kommer bli bra!! Antagligen kommer det dyka upp fler inlägg om BV här på bloggen....

SNART DRAR VI HIT


Bilder från förra året

Jag längtar så att det typ pirrar till i kroppen. För fjärde året i rad drar vi till Kittelfjäll. Bara 10 dagar kvar nu!!!

GODMORGON DUDES

Har en kort skoldag idag. F1 nice! Därför ska jag åka och fixa lite ärenden innan första lektionen. Vi hörs!

WET HAIR

Ännu en.

The time is now or never.

Jag borde verkligen sova nu. Men vill inte. Kan inte. Jag sitter här och sjunger. Snarare nynnar. I mitt huvud snurrar det massor med tankar. I'll never be ashamed.

KAOS

Jag har säkert - precis som de flesta andra i Stockholm haft en liten speciell dag. S N Ö K A U S ! Dagen började med att hela familjen var tvungna att skotta fram bilen / putta bort den från snödrivorna. Min syster hann i alla fall med tåget vilket var huvudsaken! Sedan gick jag till skolan. Iklädd typ skidkläder och skidglasögon. Galet! Det var nästan tomt i skolan btw! Sedan hängde jag hos jocke hela eftermiddagen. Jag orkar inte göra ett roligt inlägg. Hejdå.

tell the world it's truth

Lite bilder från idag. Vi gick kurs i HLR. Jag räddade en docka, känner mig nästan lite proud!! Nej men honestly, känns jätte bra att man vet vad man ska göra om man skulle ha någon nära som råkar ut för hjärtstopp. Eftermiddagen/kvällen spenderades hos jocke. Mycket trevligt! Jocke och Martin fixade fin-käk till oss! Sen blev det snöstorm. P.s. Jag är inte särskilt bra på cod :/...

where i am

.....

Tjeena bloggen. Idag var jag och monterade mina skidor. Köpte även lite andra skidprylar. Sweet. Nu sitter jag och kollar på någon deckarfilm som går på tv. Jag har inte så mycket plugg. Kalas.
Snygg bil! Kalas. Yaay.

Seriööös brud

Har börjat gå till skolan istället för att ta bussen. Det e nice. Har även börjat plugga saker i tid. Det e f1 bra!

 

TODAY - MONDAY

Måndag. Lite fysikplugg (för en gång skull ligger jag före!!). Dans. Nörd-mess med min poooojke!

YAYAYAYA

Ska plugga fysik nu. Och lyssna på musik. Sen ska jag dansa!!! Ha en trevlig måndag kväll.

me and you

Snart är det vår!

Har börjat gå till/hem från skolan/träningen. Det är f1 underbart när solen lyser och nästan värmer ansiktet! Den här helgen har jag spelat match, tränat och umgåtts med jocke. Vi har inte kunnat ses på ganska länge så det var nice att spendera lite tid med honom. Nu sitter jag i soffan och kollar på deckare! Sweeet.

SASSY

En fredagskväll och massa skratt tillsammans med tjejerna hos Berra (några på bilden!). Mysigt värre!! Tjejerna i min klass är väldigt trevliga. Förresten Anna, om du läser det här... Vi saknade dig! Nu måste jag sova. Upp tidigt imorgon bitti!

NYA GREJER

Nu har jag köpt nya saker!! Jag tror det här blir superbra faktiskt! Nu är det bara att tagga inför kittelfjäll!!! :)

KONST

Gabriella ritade av mig och henne. Jag fick mcdonalds ögonbryn. Då blev jag ledsen och sa att hon fick rita om! Hahah. Jag blev en prinsessa istället!! :D

second

Hej bloggen. Har haft en väldigt bra dag. Jag har bestämt vad jag ska syssla med nästa år och det känns jätte skönt! Efter skolan gick jag och några tjejer från klassen och gymmade. Det var faktiskt väldigt roligt! Jag har även hunnit med att repa i typ 4 timmar. Kanske inte jätte intensivt men vi körde på ändå. Nu är det dags för mig att sova. Ska till sjukhuset imorgon! Sov gott...

EMELIEEEEE

lite bilder från helgen

oh no we won't stay silent

RSS 2.0